ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Quest Mini: Το μικρότερο PC στον κόσμο

Εκπληκτική σχεδίαση, super mini μέγεθος (16,5x16,5x5,1) και βάρος μόλις 1,15kg. Πρόκειται για το Quest Mini PC, το μικρότερο PC στον κόσμο και νέο μέλος της οικογένειας υπολογιστών Quest της Info-Quest που με σκληρό δίσκο 40 GB, μνήμη 512 ΜΒ, DVD και τιμή από 700- 900 ευρώ δε έχει τίποτα να ζηλέψει από τα ”κανονικά” PC.

του Πάρη Καπράλου

Την φράση ”τα καλά αρώματα σε μικρά μπουκάλια” αποφάσισε να μας θυμίσει η Info-Quest, η οποία διαθέτει ένα νέο προϊόν που προσπαθεί να συνδυάσει τις αρετές ενός desktop προσωπικού υπολογιστή με αυτές ενός φορητού υπολογιστή. Με εκπληκτική σχεδίαση, super mini μέγεθος (16,5x16,5x5,1) και βάρος μόλις 1,15kg, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε. Πρόκειται για το Quest Mini PC, το μικρότερο PC στον κόσμο και νέο μέλος της οικογένειας υπολογιστών Quest της Info-Quest.

Στόχος της συσκευής είναι να προσφέρει πρακτικά μία κεντρική μονάδα υπλογιστή, σε μικρές διαστάσεις αλλά με μεγάλες δυνατότητες, με περιορισμένο βάρος αλλά την υποστήριξη ποικίλης συνδεσιμότητας με μία σειρά από συσκευές, απολύτως φορητή, που μπορεί να μεταφερθεί πάντού και μαζί με αυτήν και το paperless γραφείο σας. Πρόκειται για μια ιδέα σχετικά πρωτότυπη και μία υλοποίηση αξιόπιστη.

Το Quest Mini PC δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα κλασικά PCs ή Νotebooks σε δυνατότητες, συνδεσιμότητα και ισχύ. Ενσωματώνει ένα προηγμένο επεξεργαστή Intel και ανταποκρίνεται με ευκολία και αξιοπιστία σε οποιαδήποτε εργασία αφού ”τρέχει” το λειτουργικό σύστημα Windows XP της Microsoft. Με σκληρό δίσκο 40GB, μνήμη 512ΜΒ, DVD-RW υποδοχή, κάρτα ήχου και όλες τις απαραίτητες θύρες και καλώδια για σύνδεση σε κάθε περιφερειακή συσκευή (οθόνη, Τηλεόραση, Projector, εκτυπωτή, ηχεία, Modem Κλπ) σας επιτρέπει να κάνετε τα πάντα γρήγορα, και αποτελεσματικά.

Το Quest Mini PC έχει σχεδιαστεί ειδικά για την Info-Quest και πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας και συνοδεύεται από ειδικά διαμορφωμένα πακέτα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης που υπόσχονται να κρατήσουν την εμπειρία σας σε ευχάριστα πλαίσια, ακόμα κι αν ”στραβώσει” κάτι.

Τα μηχανήματα λοπόν έρχονται με δυό χρόνια εγύηση αλλά και με ειδική προσφορά έξτρα υπηρεσιών.

Σε περίπτωση που θα θέλατε κάποιος να σας δείξει πως λειτουργεί το μηχάνημα, δεν έχετε παρά να επιλέξετε σχετικό πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει την on site επίδειξη και επίλυση τυχόν προβλημάτων. Η υπηρεσία αυτή ενσωματώνεται στην εγγύηση.

Το κόστος απόκτησης της συσκευής κινείται στις πολύ ελκυστικές τιμές των 700– 900 ευρώ, εύρος τιμών απαραίτητο δεδομένου ότι αυτό εξαρτάται από τις έξτρα παροχές και υπηρεσίες που θα το συνοδεύουν. Η συσκευή είναι διαθέσιμη στα περισσότερα καταστήματα, ωστόσο μπορείτε να ζητήσετε να σας την φέρουν σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η αμφιβολία δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση, αλλά η βεβαιότητα είναι μία παράλογη κατάσταση."

Βολταίρος

  • 1791 - Γεννιέται ο Μάικλ Φαραντέι, Άγγλος επιστήμονας με σημαντική συμβολή στην εξέλιξη του ηλεκτρομαγνητισμού και της ηλεκτροχημείας.
    1869 - Ο Χρυσός του Ρήνου, πρώτο μέρος της τετραλογίας του Δαχτυλιδιού των Νιμπελούνγκεν του Ρίχαρντ Βάγκνερ, παρουσιάζεται για πρώτη φορά, στο Μόναχο.
    1908 - Αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία της Βουλγαρίας.
    1943 – Το ελληνικό αντιτορπιλικό Αδρίας Ι προσκρούει σε νάρκη. Από την έκρηξη αποκόπηκε η πλώρη του. Παρά τις ζημιές το πλοίο κατόρθωσε κα έφθασε στις τούρκικες ακτές με 21 νεκρούς και 30 τραυματίες.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2