Στην Ιερά Οδό χτυπά η καρδιά του αθηναϊκού nightlife

Ένας δρόμος στην αρχή του, αμέτρητες επιλογές mainstream διασκέδασης μέχρι πρωίας. Χαρτογραφούμε το nightlife πανδαιμόνιο της πιο ξεσηκωτικής οδού της πόλης.
Στην Ιερά Οδό χτυπά η καρδιά του αθηναϊκού nightlife

Σε κάτι λιγότερο από 500 μέτρα δρόμου, η αρχή της Ιεράς Οδού είναι ο παράδεισος του ξενύχτη που θέλει να ξεσαλώσει Παρασκευή και Σάββατο βράδυ μέχρι τα ξημερώματα.

Κάθε βήμα και club ή κέντρο διασκέδασης, η Ιερά Οδός μπορεί κάλλιστα να ονομαστεί «παραλιακή» της Αθήνας.

Ιδού τι παίζει στον πιο «πηγμένο» από διασκέδαση – και κυκλοφορία- δρόμο της Αθήνας.

Ιερά Οδός
Ιερά Οδός 18-20, τηλ: 2103428272



Το νυχτερινό κέντρο που ξεκίνησε τον χαμό με τη βραδινή διασκέδαση στην περιοχή, συνεχίζει ακάθεκτο κάθε σεζόν να φιλοξενεί μεγαθήρια της ελληνικής νυχτερινής διασκέδασης. Για φέτος τη σκηνή καταλαμβάνει ο «πολύς» Βασίλης Καρράς σε ένα σούπερ σταρ σχήμα, παρέα με την Καίτη Γαρμπή και τον Χρήστο Μενιδιάτη. Ο λουλουδοπόλεμος είναι δεδομένος, το σχήμα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ η είσοδος είναι στα 15€ με ποτό. Η φιάλη στα 160€.

Vox
Ιερά Οδός 16, τηλ: 21 0341 1000



Από Άντζελα Δημητρίου μέχρι Αντύπα και… τέκνο τα πάντα χωράνε στο νυχτερινό αυτό μαγαζί/μεσοτοιχία με την «Ιερά Οδό». Κοινός παρονομαστής το αμείωτο κέφι είτε πρόκειται για μπουζούκια είτε για μετακλήσεις μεγάλων ονομάτων της διεθνούς ηλεκτρονικής σκηνής. Αυτήν την περίοδο το πρόσημο είναι κατά κόρον ηλεκτρονικό: η ομάδα του Blend φέρνει εδώ τους Ilario Alicante και Alan Fitzpatrick (31 Μαρτίου) και αρκετά ακόμα electro events που αναμένεται να ανακοινωθούν εν καιρώ. 

Voodoo Winter
Ιερά Οδός 11, τηλ: 2103457334



H χειμερινή έκδοση του παραλιακού mainstream club έχει μετακομίσει από την αρχή της σεζόν στον τετάρτο όροφο του εντυπωσιακού πολυχώρου στο νούμερο 11 της Ιεράς Οδού, φέρνοντας μαζί της τα πιο κεφάτα party. Μερικά εξ αυτών έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό, όπως τα Σόδομα και Γόμορα (Παρασκευές) και We Like Greek (Σάββατα)  με ελληνικές mainstream επιτυχίες που κάνουν τον κόσμο να ανεβαίνει στα τραπέζια και να ξεφαντώνει μέχρι πρωίας. Το ποτό κοστίζει 9€, η φιάλη 90€.

Γκάζι Live
Ιερά Οδός 11, τηλ: 2130185040



Στον ίδιο πολυχώρο, μια μουσική σκηνή φιλοξενεί κάθε μήνα και έναν διαφορετικό καλλιτέχνη με το σχήμα του. Την σκυτάλη από τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα παίρνει αυτήν την περίοδο η Νατάσσα Μποφίλιου με το Μπελ Ρεβ της, συντροφιά με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, σε ένα ιδιότυπο ρεσιτάλ για φωνή με ορχήστρα. Οι παραστάσεις είναι κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Είσοδος 15€ με ποτό, φιάλη κρασί στα 60€. 

Lohan
Ιερά Οδός 3-32, τηλ: 6987501825



Λίγη από τη χολιγουντιανή αύρα φέρνει εδώ και δύο σεζόν το mainstream club της Lindsay Lohan και του Ντένη Παπαγεωργίου, το οποίο γεμίζει ασφυκτικά με κόσμο που λικνίζεται σε House και RnB ρυθμούς κάθε Πέμπτη στα Chicago Parties και  mainstream club hits κάθε Σάββατο. Ο χώρος είναι εντυπωσιακός, το οπτικοακουστικό θέαμα φτιάχνει ξεσηκωτική ατμόσφαιρα, ενώ στην είσοδο ο robot dancer αποτελεί σήμα κατατεθέν ενός club με όλη τη σημασία της λέξης. H είσοδος με ποτό κοστίζει 10€, η φιάλη ποτού στα 90€.

Tokyo
Ιερά Οδός 41, τηλ: 690 865 3387



Το αντίπαλο δέος του Lohan, ακριβώς απέναντι είναι ένα πορφυρό club με εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που παραπέμπει – προφανώς – στην ασιατική κουλτούρα, ενώ τα Σάββατο εδώ γίνεται της… Ιαπωνίας με shows, χορευτικά, καπνούς και αυστηρά mainstream club ύμνους. Κάθε Πέμπτη φιλοξενεί τα δημοφιλή Sex me Up parties που γνωρίσαμε στο Akanthus, με RnB προσανατολισμό, ενώ τις Παρασκευές σειρά παίρνουν τα Made in Japan με ζωντανή μουσική και ελληνικό πρόσημο. Η είσοδος με ποτό είναι στα 10€, ενώ η απλή φιάλη κοστίζει 50€.

Acro
Ιερά Οδός 13, τηλ: 2103417300



Σταθερό νυχτερινό καταφύγιο του Γιώργου Σαμπάνη, το Acro φιλοξενεί σε σταθερή βάση πλέον τον δημοφιλή έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος στήνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το κεφάτο live show του. Μαζί του οι Μελίνα Μακρή, Steven Τριανταφυλλίδης και Θωμαή Απέργη, ενώ γκεστ εμφανίσεις κάνουν οι Goin’ Through. Το… ζέσταμα αναλαμβάνει με το dj set της η Ράνια Κωστάκη. Είσοδος με ποτό στα 12€ (Παρασκευή) και 15€ (Σάββατο), φιάλη στα 150€.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v