ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΟΔΟΣ

Σαββατιάτικες απολαύσεις στο Γκάζι

Αυτό το Σάββατο, υποδεχόμαστε την Αλλαγή στο νέο άκρως σουρεαλιστικό στέκι της Αθήνας και χορεύουμε ως το πρωί στο χειμερινό Plissken Festival στο Γκάζι.

Σαββατιάτικες απολαύσεις στο Γκάζι

Η χειμερινή έκδοση του Plissken, του πιο πολυσυλλεκτικού μουσικού φεστιβάλ της Αθήνας, έρχεται να ταρακουνήσει το Γκάζι τις δύο πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου. Δεκάδες καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο θα γεμίσουν πέντε διαφορετικά stages με ατμόσφαιρα πάρτι στην οδό Πειραιώς από τις 19.00 το απόγευμα. Αλλά μέχρι να βραδιάσει, έχουμε κι άλλα πράγματα να κάνουμε στο Γκάζι. Αφού κοιμηθούμε αρκετά για να αντέξουμε το ολοήμερο πάρτι, ξεκινάμε τη μέρα μας στο νέο pop up σουρεάλ στέκι της πόλης…

την Αλλαγή

Στο 60 της οδού Βουτάδων άνοιξε μόλις τις πόρτες της η Αλλαγή, ένα… σοσιαλιστικό στέκι με θέμα το ΠΑΣΟΚ. Η χιουμοριστική σελίδα Παλιό ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο σε συνεργασία με το Cap Cap δημιούργησαν αυτόν τον ναό νοσταλγίας των παλιών εποχών της Ελλάδας. Η διακόσμηση, η μουσική αλλά και το μενού θα παραπέμπει στις «χρυσές» σελίδες του σοσιαλιστικού κινήματος, με σύνθημα «Σαμπάνια-Σολομός-Σοσιαλισμός», όπου θα πίνουμε «Μεθυσμένο Ήλιο» και «Πασοκίτο», θα δοκιμάζουμε « το ψωμάκι που φάγαμε», θα ξυπνάμε με «Σοσιαλιστική Φραπεδιά» και θα ακούμε Ρίτα Σακελλαρίου. Για να κάνετε κρατήσεις – ή… για ρουσφέτια, όπως τα αποκαλούν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού-πολιτιστικού κέντρου, καλέστε στο 2103462686.

Ολονυχτία στο Plissken

Φιλοσοφία του είναι να μην διαχωρίζει τη μουσική με ταμπέλες και είδη και όπλο του οι δεκάδες καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, που δημιουργούν πολυσυλλεκτική ατμόσφαιρα σε κάθε event του. Η δεύτερη και τελευταία ημέρα του winter edition του στην Αθήνα ξεκινά στις 19.00 του Σαββάτου στο Piraeus Academy (Πειραιώς 117) που θα αποτελέσει και το main stage, αλλά και στο Μεταλλουργείο (Πειραιώς 127) και το The Loft (Πειραιώς 123).

Το φεστιβάλ φέτος θα διαθέτει Republic area με cocktail bar, καθώς και καντίνες street food από την Cantina Kouzina, το Falafeladiko και το Food Truck στο Food Court του Plissken, για να μην πεινάσουμε και να μην διψάσουμε μέχρι τα ξημερώματα.

Τα ονόματα που θα παρελάσουν από τα stages το Σάββατο περιλαμβάνουν τους Tops, Jessy Lanza, Liars, Mac Demarco, Romare, Coby Sey, Lena Platonos, Laps, Lady Leshurr, dog2th, Lotic, Autarkic, Borrowed Identity, Pauli., Iguana Death Cult, Anopolis, Joyce Wrice κ.α. Τα ημερήσια εισιτήρια στοιχίζουν 32€.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Μερικοί άνθρωποι δεν κάνουν ποτέ τρέλες. Τι τρομακτική πρέπει να είναι η ζωή που ζουν!"

Τσαρλς Μπουκόφσκι, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1096 - Ξεκινά η Α' Σταυροφορία, με σκοπό την κατάληψη των Αγίων Τόπων
    1534 - Ιδρύεται στο Παρίσι από τον Ιγνάτιο Λογιόλα το θρησκευτικό Τάγμα των Ιησουϊτών
    1914 - Το πρώτο πλοίο που διαπλέει τη Διώρυγα Παναμά
    1945 - Η Ιαπωνία παραδίδεται "άνευ όρων" στις ΗΠΑ
    1947 - Ινδία και Πακιστάν κηρύσσονται ανεξάρτητες στα πλαίσια της Βρετανικής Κοινοπολιτείας

© 2002-2018 MEDIA2DAY