Τα αθηναϊκά μπαρ που σερβίρουν κοκτέιλ σε πλαστικό

Οι αθηναϊκές μπάρες που σερβίρουν κοκτέιλ σε πλαστικό ποτηράκι για να απολαύσουμε μοχιτάκια στο πιο φθηνό και στο πιο… χαλαρό τους.
Τα αθηναϊκά μπαρ που σερβίρουν κοκτέιλ σε πλαστικό
Γιατί να πάρετε κοκτέιλ σε πλαστικό ποτήρι, θα ρωτήσετε. Για να το πληρώσετε φθηνότερα. Για να το πάρετε και να αράξετε σε αυλές, πλατείες και πάρκα γύρω από το μπαρ αν θέλετε. Και γιατί, στο κάτω-κάτω, δεν κάνει το ποτήρι το κοκτέιλ.

Alcohole 
Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή

Πάνω από πενήντα διαφορετικά κοκτέιλ σερβίρονται αποκλειστικά σε πλαστικό ποτήρι και σε τιμές που κυμαίνονται στα 5€. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Alcohole, που αυτοσυστήνεται ως καντίνα ποτού και ενδείκνυται για συχνούς ανεφοδιασμούς αλκοόλ και άραγμα στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Moustaki bar  
Γεωρ. Δροσίνη 5, Κηφισιά, τηλ: 2114047612

Αγαπημένη γωνιά της νυχτερινής διασκέδασης των βορείων προαστίων, το Μουστάκι μας χορταίνει πρωτότυπα κοκτέιλ, με ακόμα πιο πρωτότυπα ονόματα (σπεύστε για να δοκιμάσετε τις δημιουργίες από τον ολοκαίνουριο κατάλογο), τα οποία σερβίρονται και σε πλαστικό για take away, αν θέλετε να βολτάρετε στην Κηφισιά πριν ξαναεπιστρέψετε εδώ (για να δοκιμάσετε, πιθανότατα, άλλο ένα κοκτέιλ). Οι τιμές των take away είναι κατά 2€ χαμηλότερες από τα «συμβατικά», τα οποία κυμαίνονται στα 7-8€.

Plastiko 
Σοφρωνίου 12Α, Γκάζι, τηλ: 21 0341 0308

Οικονομικά (και ωραιότατα) cocktails alert: Στο Plastiko, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, τα αγαπημένα μας κοκτέιλ σερβίρονται από τις 18.00 ως τις 22.00 σε πλαστικά ποτήρια και τιμές happy hour, στα 5,50€. Τις υπόλοιπες ώρες, οι τιμές παραμένουν λογικές και ξεκινούν από τα 6,50€.

Holy Spirit 
Λαοδίκης 41, Γλύφαδα, τηλ.: 2108982650

Ετοιμάζεστε για περαντζάδα στις πιάτσες της Γλυφάδας; Περάστε πρώτα από το Holy Spirit, ένα από τα πρώτα cocktail bars που αγκάλιασε την take away λογική, επιτρέποντάς μας από νωρίς το μεσημέρι να παραγγείλουμε κοκτέιλ to go, να τα πάρουμε και να βολτάρουμε. Το κλασικό Zombie είναι φανταστικό, όσο και το… Fantastic Boyfriend, ενώ οι τιμές κυμαίνονται στα 8€. Αν ωστόσο αποφασίσετε να τα απολαύσετε στο μαγαζί, μπορείτε να τα παραγγείλετε και σε XL μέγεθος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v