Ποτό μέχρι 6€ σε τραπεζάκια έξω

Τραπεζάκια σε πεζόδρομους και στοές φιλοξενούν φθηνά ποτά και κοκτέιλ σε όμορφο περιβάλλον.
Ποτό μέχρι 6€ σε τραπεζάκια έξω
Από τα Εξάρχεια μέχρι το Παγκράτι και από εκεί στο Μεταξουργείο, η φθηνή κατανάλωση ποτών κάτω από τον έναστρο ουρανό τώρα ξεκινά. Αγαπημένα μπαράκια βγάζουν τραπεζάκια έξω και σερβίρουν καθαρό αλκοόλ, μαζί με ωραίες μουσικές σε παρεϊστικη ατμόσφαιρα.

ΠαΡοΤ Bar
Τιμοθέου 7, Παγκράτι

Μην το παπαγαλίσετε, πείτε το με δικά σας λόγια. Το συμπαθέστατο αυτό μπαράκι με την πολύχρωμη διακόσμηση και τον fun χαρακτήρα βγάζει τα εξίσου πολύχρωμα τραπεζάκια του (και μαξιλάρια) στον πεζόδρομο της Τιμοθέου, και σερβίρει φθηνά ποτά και κοκτέιλ σε τιμές που ξεκινούν από 5€ (ποτό) και 7€ (κοκτέιλ). Μας αρέσουν ιδιαίτερα και οι μουσικές του, από Αρλέτα μέχρι Black Keys, ενώ Παρασκευές και Σάββατα σίγουρα θα πετύχετε κάποιον έγχώριο DJ που θα παίζει ωραίες μουσικές.

Κόκκινος Λωτός
Ζωοδόχου Πηγής 5, Εξάρχεια

Ο Λωτός που ξεκίνησε τη «μόδα» των φτηνών ποτών και κοκτέιλ στέκεται ακόμα στο ύψος του με καθαρά ποτά, τίμιες μεζούρες και ωραιότατη εκτέλεση σε κλασσικές αξίες, όπως Zombie, margaritas και mojito, τα οποία βγαίνουν σε αρκετές εκδοχές. Τα απλά ποτά ξεκινούν από 4,50€, ενώ τα κοκτέιλ από 5€. Το μπαρ είναι self service οπότε παραγγέλνετε στο μπαρ, παίρνετε το ποτάκι σας και το απολαμβάνετε στο φαρδί πεζοδρόμιο της Ζωοδόχου Πηγής.

Καραγκιόζης
Κωλέττη 33, Εξάρχεια

Ξεκίνησε σαν γλυκοπωλείο με παραδοσιακό, μερακλίδικο ελληνικό καφεδάκι και πλέον αποτελεί ένα από τα πιο «δυνατά» καφενεία των Εξαρχείων, γεμάτο ως αργά το βράδυ από παρέες που τσουγκρίζουν ρακές και τσίπουρα στα τραπεζάκια που βγάζει στην Κωλέττη. Οι τιμές των ποτών ξεκινούν από 5€, ενώ όσο ανοίγει ο καιρός τα live στον πεζόδρομο είναι θέμα χρόνου. Μείνετε ενημερωμένοι από τη σελίδα τους στο FB.

Μαύρος Γάτος
Κωλέττη 40-42

Παραμένουμε Κωλέττη και λέμε «όχι» στη γρουσουζιά πίνοντας φτηνά ποτά στον Μαύρο Γάτο ο οποίος φέρνει σίγουρα καλοτυχία σε όποιους πιάσουν θέση στον εξωτερικό του χώρο που σφύζει από βλάστηση. Η διακόσμηση φέρνει σε blues/jazz μαγαζί, ενώ οι μουσικές κινούνται σε παρόμοια επίπεδα – με αρκετές παραλλαγές ανάλογα τον εκάστοτε φιλοξενούμενο DJ. Τα ποτά ξεκινούν από 6€, ενώ τα κοκτέιλ από 7,5€.

Manhattan Project
Ακάδημου 11, Μεταξουργείο

Στην αυλή ενός παλιού πλυσταριού το πιο πρόσφατο κοκτεϊλάδικο του Μεταξουργείο απλώνει τα ξύλινα τραπεζάκια του έξω από τους κατακόκκινους τοίχους του, και μας σερβίρει ωραία κοκτέιλ και ποτά κάτω από τον έναστρο ουρανό μιας από τις πιο αγαπημένες μας γειτονιές στην Αθήνα. Οι μουσικές επιλογές που ακούγονται εδώ κινούνται σε soul, funk, indie, reggae ρυθμούς, ενώ το απλό ποτό κοστίζει 6€ και τα κοκτέιλ από 8€.

ΠΥΛΗ 82 Multispace
Κεραμεικού 82, Μεταξουργείο

Μια ακόμα αυλή στο Μεταξουργείο, ακόμα πιο «φρέσκια» - για την ακρίβεια άνοιξε μόλις αυτήν την εβδομάδα – αποτελεί μέρος του ευρύτερου συνόλου που προσφέρει ο συμπαθέστατος πολυχώρος Πύλη 82, ο οποίος το βράδι σερβίρει φτηνά ποτάκια κάτω από τον ουρανό. Στην πολύχρωμη και παρεΐστικη αυλή του, απολαμβάνουμε ωραίο κρασάκι και αρκετές επιλογές σε ποτά από 5€, συνοδεία ζωντανών εμφανίσεων ποικίλης μουσικής θεματολογίας.

Spoiled
Μεγάλου Αλεξάνδρου 18, Δάφνη

Δυο βήματα από το μετρό της Δάφνης, το Spoiled απλώνει τραπεζάκια στη στοά που το φιλοξενεί και σερβίρει φτηνά ποτά και ωραιότατα κοκτέιλ, συνοδεία χαλαρών μουσικών που ενισχύουν την παρεΐστικη ατμόσφαιρα που φτιάχνει. Το απλό ποτό κοστίζει 6€, ενώ τα υπέροχα κοκτέιλ του – προσφάτως με νέο κατάλογο – ξεκινούν από 7€.

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v