Πού να πάτε για ποτό μετά τη δουλειά

Πέντε χαλαρά, υπέροχα μπαράκια για τα απογευματινά ποτά μετά τη δουλειά ή για φτηνά κοκτέιλ στα… happy hours της παρέας.
Πού να πάτε για ποτό μετά τη δουλειά
Τα αγαπημένα μας μπαράκια μπορεί να είναι ασφυκτικά γεμάτα, με δυνατές μουσικές και πάρτι τα Παρασκευοσάββατα, αλλά τις καθημερινές έχουν άλλη χάρη. Τα απογεύματα μέσα στην εβδομάδα τα βρίσκουμε ήσυχα, ό,τι πρέπει για χαλαρό ποτάκι μετά τη δουλειά, και μάλιστα με χαμηλότερες τιμές και κοκτέιλ σε happy hour, που μας βάζουν σε πειρασμό:

Blue Bird
Ηπίτου 4, τηλ: 2103249616

Στο πιο χαλαρό, μποέμ πεζοδρομάκι του κέντρου, μεταξύ Συντάγματος και Πλάκας, το Blue Bird μας θυμίζει μπαρο…μπιστρό, ό,τι πρέπει για χαλαρό ή και ρομαντικό ποτάκι από νωρίς στο πλακόστρωτο, με soundtrack τις jazz και blues μουσικές. Τα σούπερ κοκτέιλ του θα τα βρείτε δε σε τιμές happy hour ως τις 20.00 (στα 6€).

Upupa Epops
Αλκμήνης 7, Κάτω Πετράλωνα, τηλ: 2121055214
Κάτι μας λέει ότι θα γίνει το νέο σας αγαπημένο στέκι: Το Upupa Epops (σημαίνει… τσαλαπετεινός) μεταμόρφωσε σε υπέροχο vintage μπαράκι μία όμορφη αυλή ανάμεσα σε δύο παλιές μονοκατοικίες των Κάτω Πετραλώνων, και σερβίρει από νωρίς φτηνά ποτά (στα 6€) και πρωτότυπα κοκτέιλ (στα 8-10€). Ανακαλύψτε το.

Najbarajo
Ανδρέα Παπανδρέου 38, Χαλάνδρι, τηλ: 21 0685 6736

Αν η υπέροχη, πολύχρωμη αυλίτσα που κρύβεται σε μια στοά στην καρδιά του Χαλανδρίου δεν αρκεί για να σας κλέψει την καρδιά, θα το κάνει το καθημερινό happy hour της μπάρας από τις 18.00 ως τις 21.00, οπότε όλα τα ωραιότατα κοκτέιλ σερβίρονται στα 6€ - ξεχωρίζουμε το Choco Passion με τεκίλα και σοκολάτα, καθώς και το Najbarajo Punch με ρούμι και passion fruit.

Luxus
Βαλτετσίου 27, Εξάρχεια, τηλ: 2130047353

Μικρό, στιλάτο και με ψαγμένα κοκτέιλ, το Luxus κάνει τη διαφορά σε ένα off σημείο του πεζοδρόμου της Βαλτετσίου στα Εξάρχεια. Εδώ, κάθε Δευτέρα απολαμβάνουμε μεγάλες μπύρες στα 3,50€, ενώ κάθε Τρίτη και Πέμπτη πίνουμε ποτά και κοκτέιλ όλη μέρα στα 5€. Τα κοκτέιλ τις υπόλοιπες ημέρες στοιχίζουν 7€ - μη χάσετε το Brownskin Gal, δημιουργία της ομάδας του Luxus, με παλαιωμένο ρούμι, τζίντζερ, πάσιον φρουτ, αρωματικά bitters και λάιμ.

Ο Μπαμπάς  
Φαλήρου 53, Κουκάκι, τηλ. 215 5505565

Σε κομβική γωνιά στο Κουκάκι, αυτό το μπαράκι ποντάρει στην βιομηχανική διακόσμηση, την παρεΐστικη ατμόσφαιρα και τις εναλλακτικές μουσικές, και μας σερβίρει φτηνά ποτά στα 5€ και μπύρες από 2,50€. Στα «συν», οι συνεργασίες με ελληνικές μικροζυθοποιίες και οι χορταστικές ποικιλίες που ετοιμάζονται για τους πεινασμένους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v