Ξανάνοιξε το café του Μουσείου Ισλαμικής Τέχνης

Το υπέροχο café στην ταράτσα του Μουσείου Ισλαμικής Τέχνης επιστρέφει μετά από χρόνια απουσίας, για να ξαναφέρει το ρομάντζο στα απογεύματά μας.
Ξανάνοιξε το café του Μουσείου Ισλαμικής Τέχνης
Το ωραιότερο ίσως café αθηναϊκού μουσείου μας έλειψε και επέστρεψε δριμύτερο. Από τον τελευταίο όροφο του υπέροχου νεοκλασικού που στεγάζει το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, απολαμβάνει πανοραμική θέα στον Παρθενώνα, το λόφο του Φιλιππάπου, το Αστεροσκοπείο, τον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού και αφήνει το βλέμμα να περιπλανηθεί μέχρι και τον Πειραιά.

Στα τραπεζάκια του καταφτάνουν ελληνικά καφεδάκια, σερβιρισμένα παραδοσιακά με λουκουμάκι, αλλά και δροσιστικά αναψυκτικά και ποτά αργότερα –το café, άλλωστε, θα μένει ανοιχτό ως τις 23.00 τα βράδια του Σαββάτου, και τις Πέμπτες, Παρασκευές και Κυριακές από τις 11.00 το πρωί ως τις 19.00 το απόγευμα.

Πέρα από την μόνιμη συλλογή του, φέτος το καλοκαίρι (μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου) το Μουσείο φιλοξενεί και την περιοδική έκθεση “Thomas Hope: Σχέδια της Οθωμανικής Κωνσταντινούπολης” που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη του 18ου αιώνα. Διαβάστε περισσότερα για την έκθεση εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v