Vinyl Attack - Generation's Party στον Βοτανικό

Οι λάτρεις των χρυσών εποχών του βινυλίου έχουν έναν καλό λόγο να βρεθούν το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο Votanikos Live Stage.
Vinyl Attack - Generations Party στον Βοτανικό

Σαράντα χρόνια μουσικής σε ένα ξέφρενο πάρτι, παρέα με την εκρηκτική Σοφία Αρβανίτη, τον μοναδικό Λάμπη Λιβιεράτο, τον αξεπέραστο Άγγελο Πυριόχο στα deck και τον Κώστα Παπαγεωργίου σε τρελά κέφια, μαζί τους, 20 τραγουδιστές και χορευτές επί σκηνής, στο πιο  τρελό, απόλυτο, κολλητικό πάρτι που έχετε ζήσει, με χορό και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης.

Dj’s, Τραγουδιστές, Χορευτές, Ηθοποιούς, Animators, Guest Stars, Stand-up comedy, Happening, Οπτικά εφέ, Video Wall, μας μεταφέρουν στα αξεπέραστα πάρτι των 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, με την τεχνολογία του σήμερα, ζωντανεύοντας τις αναμνήσεις τεσσάρων δεκαετιών μιας αξέχαστης γενιάς.

Μέσα απ' αυτό το πάρτι φέρνουμε στο σήμερα την πιο δυναμική και αυθόρμητη εποχή της μουσικής, αναβιώνοντας μελωδίες και ρυθμούς που χαράχτηκαν στις ράγες του βινυλίου για πάντα. Ένα μουσικό νοσταλγικό ταξίδι σε εποχές που ζήσαμε ή θα θέλαμε να έχουμε ζήσει.

Ένα πάρτι έξω από τα συνηθισμένα κι αναμενόμενα, γεμάτο χαρά και ενέργεια, στο οποίο ο χορός, ο ρυθμός, τα φώτα, η πανδαισία μελωδιών και χρωμάτων και τα live show, θα μας απογειώσουν.

Το ΒΟΤΑΝΙΚΟ LIVE STAGE, θα μεταμορφωθεί για να μας υποδεχτεί με μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα για χορό, παρέα με τον Λάμπη Λιβιεράτο, την Σοφία Αρβανίτη, τον Άγγελο Πυριόχο, τον Κώστα Παπαγεωργίου και άλλους  20 τραγουδιστές και χορευτές επί σκηνής που  θα σας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο….VINYL  ATTACK  - GENERATION’S  P A R T Y.

Το VINYL ATTACK - GENERATION’S P A R T Y, μπλέκει με μοναδικό τρόπο την νέα γενιά τραγουδιστών, χορευτών και ηθοποιών με τους αντίστοιχους Stars του τότε και του σήμερα και το αποτέλεσμα… είναι απλά μαγικό.

Info

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου
Βοτανικός, Κασσάνδρας 19 - (Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση)
Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση: 10 ευρώ — Πόρτα: 12 ευρώ - (Με μπύρα η κρασί)
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr // 11876 // Public // SevenSpots // Ιανός // Reload// Media Markt

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v