Μουσικές πίστες: Τι θα ακούσουμε τον χειμώνα;

Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Μαζωνάκης, Νίκος Βέρτης, Βασίλης Καρράς και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες βάζουν… φωτιά στις χειμωνιάτικες νύχτες μας. Ποιος τραγουδά πού.
Μουσικές πίστες: Τι θα ακούσουμε τον χειμώνα;
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Μπόλικες και άκρως ιντριγκαδόρικες αναμένονται για φέτος οι μουσικές πρεμιέρες στις πίστες της Αθήνας. Αγαπημένα ονόματα του κοινού, πολυαναμενόμενες συνεργασίες και μεγάλες επιστροφές σηματοδοτούν τον φετινό χειμώνα στα μεγάλα κέντρα της πόλης, τα οποία αψηφούν capital controls και συνεχίζουν ακάθεκτα να μαζεύουν πλήθη κόσμου.
Τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε λοιπόν τον χειμώνα στα κέντρα;

Γιάννης Πλούταρχος στο Ποσειδώνιο
Η μεγάλη συνεργασία ανάμεσα στο Ποσειδώνιο και το Γιάννη Πλούταρχο, η οποία ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν, συνεχίζεται και αυτήν την περίοδο (μέχρι νεωτέρας). Ο αγαπημένος καλλιτέχνης του κοινού, στο μαγαζί που έκανε τα πρώτα του βήματα πριν γίνει celebrity, ερμηνεύει νέες και παλαιότερες επιτυχίες του σε sold out βραδιές. Μαζί του η Φανή Δρακοπούλου.
Info: Λ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό, τηλ: 21 0894 1033. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Απλή φιάλη ανά 4 άτομα 150€, σπέσιαλ 170€.

Γιώργος Μαζωνάκης και Βασίλης Καρράς στο Έναστρον
Ο Βασίλης Καρράς μετά από την περσινή του συνεργασία με Ρόκκο, Ζαχαράτο και Αμαρυλλίς επιστρέφει στο Έναστρον, όπου θα τον συνοδέψει επί σκηνής ο Γιώργος Μαζωνάκης σε μια συνεργασία που αναμένεται να προκαλέσει… πανδαιμόνιο στους φαν των δύο καλλιτεχνών.
Info: Πειραιώς 178 και Λαμίας 4, Ταύρος, τηλ: 210-3413550, 210-3413552. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης του σχήματος. Περισσότερα εδώ.

Αντώνης Ρέμος στο Διογένης Studio
Ο Αντώνης Ρέμος συνεχίζει τις χειμερινές του ζωντανές εμφανίσεις στον Διογένη, σε ένα πρόγραμμα το οποίο εστιάζει στην λαϊκή πλευρά του καλλιτέχνη. Συνοδοιπόρος του επί σκηνής για τον χειμώνα θα είναι ο Χρήστος Νικολόπουλος.
Info: Λεωφόρος Συγγρού 259, Νέα Σμύρνη, τηλ: 210 94 25 754. Η ημερομηνία έναρξης δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν. Περισσότερα εδώ. http://www.diogenis.com/

Νίκος Βέρτης στο Κέντρο Αθηνών
Με… φόρα από το Ακρωτήρι Live Clubbing όπου σημείωσε τεράστια επιτυχία το καλοκαίρι, ο δημοφιλής τραγουδιστής επιστρέφει στο Κέντρο Αθηνών όπου εμφανιζόταν και πέρυσι με μεγάλη επιτυχία με καινούργιο και δυναμικό πρόγραμμα.
Info: Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη, Γκάζι, τηλ: 210 3454108. Πληροφορίες για την ακριβή ημερομηνία έναρξης του προγράμματος, αλλά και για τους καλλιτέχνες που θα τον πλαισιώσουν αναμένονται σύντομα εδώ.

Χρήστος Χολίδης και Χρήστος Μενιδιάτης στο Frangelico
Το δίδυμο που έκλεψε τις εντυπώσεις το καλοκαίρι, επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς και φέτος στο Frangelico. Δύο σούπερ σταρ της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού βρίσκονται παρέα στην πίστα του παραλιακού κέντρου με την προσθήκη της Βασιλικής Νταντά. Σημειώστε ότι το δίδυμο θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στο μαγαζί στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ μετά παρέα στον Χρήστο Μενιδιάτη θα κρατήσει επί σκηνής ο Αντύπας για απανωτές… καταιγίδες.
Info: Λεωφόρος Ποσειδώνος 35, Καλαμάκι, 140€ φιάλη 4 ατόμων Τετάρτη – Παρασκευή και 150€ τα Σάββατα. Φοιτητικές τιμές 100€ (Τετάρτη), 110€ (Πέμπτη) και 120€ (Παρασκευή) ανά 6 άτομα. Κρατήσεις εδώ.  Για το σχήμα Μενιδιάτη – Αντύπα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα πληροφορίες για την ημερομηνία έναρξης.

Πάολα και Κωνσταντίνος Αργυρός στο Teatro
Το (σύγχρονο) λαϊκό ίνδαλμα που ακούει στο όνομα Πάολα και ο νεαρός Λευκαδιώτης τραγουδιστής Κωσταντίνος Αργυρός, έδωσαν τα χέρια και από τον Οκτώβριο θα εμφανίζονται στο Teatro Music Hall, εκεί όπου την περασμένη σεζόν η Πάολα έκανε… σαματά.
Info: Λ. Ποσειδώνος 26-28, Καλλιθέα, τηλ: 210 9400726. Η ημερομηνία έναρξης αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα. Περισσότερα εδώ. 

Νίκος Οικονομόπουλος και Χρήστος Χολίδης στο Fever
Οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό, όμως προ ολίγων ημερών το πράγμα έγινε… επίσημο. Ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Χρήστος Χολίδης θα εμφανίζονται μαζί στο νυχτερινό κέντρο Fever, αμέσως μετά τη λήξη των εμφανίσεων του Νίκου Οικονομόπουλου στο ΘΕΑ και του Χρήστου Χολίδη στο Frangelico.
Info: Λεωφόρος Συγγρού και Λαγουμιτζή 25, Αθήνα, τηλ: 210-9217333. Το σχήμα θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις τον Νοέμβριο. Σύντομα θ’ ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης των εμφανίσεων των δυο καλλιτεχνών εδώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v