Top συναυλίες και live για το Σαββατόβραδο

Για αυτό το Σάββατο, προτείνουμε τέσσερις μεγάλες συναυλίες Ελλήνων καλλιτεχνών και ένα ξεσηκωτικό φεστιβάλ πλάι στο κύμα.
Top συναυλίες και live για το Σαββατόβραδο
Αρβανιτάκη ή Πασπαλά; Μήπως Μίλτος Πασχαλίδης; Ή καλύτερα ξεφάντωμα στην παραλία με house ρυθμούς; Εμείς σας θέτουμε τα διλήμματα και σας παραθέτουμε τέσσερις προτάσεις μουσικής εξόδου για αυτό το Σάββατο.

Εσείς πάρτε τα μέτρα σας – και τα εισιτήριά σας.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Θέατρο Βράχων
Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, η αγαπημένη τραγουδίστρια με νέο άλμπουμ ανά χείρας αλλά και τραγούδια- σταθμούς από την πολύχρονη καριέρα της εμφανίζεται στο Θέατρο Βράχων παρέα με τους Πάνο Ζώη, Νίκο Ξυδάκη, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Θέμη Καραμουρατίδη, Στάθη Δρογώση. Ώρα έναρξης 21.00. Εισιτήρια 12€ (προπώληση viva.gr) και 15€ στο ταμείο.


H Έλλη Πασπαλά στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Παρέα με τους Underground Youth Orchestra η καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει τη συμφωνική μπαλάντα σε τρεις πράξεις «Γέρμα» του Λόρκα, σε πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Νίκου Χατζηελευθερίου, μετάφραση του Περουλή Σακελλαρίδη και δραματουργική επεξεργασία των Εδουάρδου Γεωργίου και Αναστασίας Διαμαντοπούλου. Ώρα έναρξης: 8.30, εισιτήρια 15€ και 10€ για ανέργους.

Μίλτος Πασχαλίδης στο Βεάκειο
Μετά τις δύο sold out βραδιές στο θέατρο Βράχων ο έλληνας τραγουδοποιός αναφωνεί «Ό,τι αγαπάς δεν τελειώνει» και γιορτάζει είκοσι χρόνια μουσικής παρουσίας με σπουδαίες μπαλάντες, λαϊκά τραγούδια και δημιουργίες που έγραψαν την ιστορία τους στην συνείδηση του κοινού. Ώρα έναρξης: 21.00, εισιτήρια 10€ (προπώληση).

Beach House Festival στο Bolivar
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Bolivar Beach Bar διοργανώνει το καταξιωμένο πλέον Beach House Festival, αποχαιρετώντας έτσι ένα μοναδικό καλοκαίρι γεμάτο μοναδικά gigs πάνω στην εξωτική άμμο της Ακτής του Ήλιου στον Άλιμο. Τι θα ακούσουμε το Σάββατο; Δώδεκα ώρες non stop μουσικής με την υπογραφή δέκα καυτών ονομάτων της διεθνούς και εγχώριας αφρόκρεμας της house: Magda, Agoria, Nicko Izzo, mike Servito, G-Pal, Adrianos Papadeas, Skinny, Marsha, Nicolas Dales και Steph. Είσοδος: 10€ στο ταμείο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v