4 διαφορετικές ταράτσες για το Σάββατο

Αυτό το Σάββατο, ανεβαίνουμε σε τέσσερις ταράτσες της Αθήνας για βουτιά σε πισίνα, κρεατοφαγία στα Πετράλωνα, σινεμά στα Εξάρχεια και κοκτέιλ με θέα τον Παρθενώνα.
4 διαφορετικές ταράτσες για το Σάββατο
Αυτό το Σάββατο, αποφασίσουμε να την κάνουμε… ταράτσα. Από όλες τις απόψεις. Θα ξεκινήσουμε με βουτιά σε οικονομική πισίνα σε roof garden ξενοδοχείου, θα συνεχίσουμε με φαγητό σε γευστική ταράτσα, θα απολαύσουμε θερινό σινεμά στα ύψη και τέλος θα τσουγκρίσουμε κοκτέιλ σε αθηναϊκό roof bar. Ανεβείτε μαζί μας…

…Στην πισίνα του Dorian Inn Hotel
Πειραιώς 15-19, τηλ: 2105239782

Πρόκειται για μία από τις οικονομικότερες επιλογές για αστική βουτιά σε ταράτσα, καθώς η είσοδος στην πισίνα της οροφής, με την υπέροχη θέα στην πόλη στοιχίζει 10€ μαζί με καφέ ή αναψυκτικό και πετσέτα. Βρίσκεται μια ανάσα (αλλά κόσμους ολόκληρους) μακριά από την Ομόνοια και λειτουργεί από τις 10.00 ως τις 19.00.

…Στο Kreas των Πετραλώνων
Δημοφώντος 96, Άνω Πετράλωνα, τηλ: 2103247028

Μια τρισχαριτωμένη, μοντέρνα, πολύχρωμη ταράτσα στα Πετράλωνα μας προδιαθέτει για κρεατοφαγία, χάρη στα φοβερά παϊδάκια, τα ζουμερά μπιφτέκια, την πικάνια από black angus και τα… πολυτελή της σουβλάκια, που συνδυάζονται τέλεια με ελληνική μπύρα και μας στοιχίζουν περί τα 20€ κατ’ άτομο.

…στην σινεφίλ ταράτσα του Βοξ
Πλατεία Εξαρχείων, τηλ: 2103301170

Η κινηματογραφική ταρατσούλα του Βοξ, στην ανηφόρα της Θεμιστοκλέους, μια ανάσα από την πλατεία Εξαρχείων, έχει θρέψει γενιές και γενιές φίλων της έβδομης τέχνης που ψάχνουν μια καλοκαιρινή γωνιά καλού σινεμά. Και συνεχίζει να το κάνει και αυτή την εβδομάδα, προβάλλοντας την ταινία του Όρσον Γουέλς, «Η Κυρία από τη Σαγκάη», με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την Ρίτα Χέιγουορθ. Η υπόθεση ακολουθεί τον μοναχικό ναυτικό Μάικλ Ο’Χάρα που σαγηνεύεται από τη φαμ φατάλ Έλσα, αλλά σύντομα βρίσκεται πιασμένος σε έναν ιστό πλεγμένο από τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν. Οι προβολές του Σαββάτου ξεκινούν στις 21.00 και στις 23.00 και το εισιτήριο στοιχίζει 7€.

…στην ταράτσα του Bios
Πειραιώς 84, τηλ: 2103425335

Το αστικό καλοκαίρι γίνεται απολαυστικό στην χαλαρή ταράτσα του Bios, με τις εναλλακτικές μουσικές, τις σαιζλόνγκ που απλώνονται ανάμεσα στα βαρελοτράπεζα, την θέα στην Ακρόπολη και τα λαχταριστά papota, ήτοι παγωτό ξυλάκι με αλκοόλ, που μπορείτε να το συνδυάσετε με το αντίστοιχο κοκτέιλ – δικό μας αγαπημένο το bramble (9€ για παποτό και κοκτέιλ).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v