ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΟΔΟΣ

Deborah de Luca & Κλεοπάτρα Φυντανίδου στο Bolivar

Το Bolivar υποδέχεται την Deborah de Luca και την Κλεοπάτρα Φυντανίδου για ένα καταιγιστικό πάρτι πολυσυλλεκτικής dance μουσικής αυτή την Παρασκευή.

Deborah de Luca & Κλεοπάτρα Φυντανίδου στο Bolivar

Μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το καταιγιστικό dj set της στο Beach House FSVL 015, η Deborah De Luca επιστρέφει για μια ακόμα εμφάνιση στο Bolivar Beach Bar. Μαζί της η Κλεοπάτρα Φυντανίδου, για να γεμίσουν την Ακτή του Ήλιου με τις μουσικές και τα DJ sets του από το βράδυ της Παρασκευής 7 Αυγούστου ως το πρωί του Σαββάτου.

Deborah De Luca
Η μουσική της μέσα σε λίγα χρόνια, έγινε ένα εμπορικό σήμα υψηλής ποιότητας. Η Deborah De Luca είναι συνώνυμο του πάθος και της ισχυρής προσωπικότητας. Γεννήθηκε το 1980, στην περιφέρεια της Νάπολης και ξεκίνησε την καριέρα στον κόσμο της μουσικής. Σήμερα, η Deborah De Luca παίζει σε πολλά κλαμπ σε όλο τον κόσμο: Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία, Ελβετία, τη Γερμανία, το Μαρόκο, τη Σλοβενία,, Μαλαισία, την Ινδονησία, την Αρμενία, τη Ρωσία και συνεχίζει να παράγει πάντα φρέσκια και καινοτόμα μουσική, αν και δεν ανήκει σε καμία μουσική τάση, αλλά συμβιβάζει πάντα τα διαφορετικά γούστα.

Κλεοπάτρα Φυντανίδου
Μία από τις από τις πιο αγαπημένες ραδιοφωνικές φωνές και dj, συνδέθηκε για χρόνια ως ραδιοφωνικός παραγωγός με τον Best Radio στην Αθήνα. Έχει μοιραστεί τα μουσικά decks με εντυπωσιακά ονόματα όπως οι Flash Brothers, Mistress Barbara, Mathew Dekay, και ανήκει στην γενιά των djs που ανανέωσαν το τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής στην χώρα μας.

Νικητές διαγωνισμού

ΜΑΡΗ ΜΠΡΑΒΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΜΕΛΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Κάνε ό,τι θες αρκεί να είναι πολύ."

Μελίνα Μερκούρη

  • 1969 - Πραγματοποιείται στην Τουλούζη της Γαλλίας η πρώτη δοκιμαστική πτήση του αγγλο-γαλλικού Κονκόρντ.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2