Σαββατιάτικα πάρτι για χορό κάτω από τα αστέρια

Το ξημέρωμα της Κυριακής θα μας βρει να χορεύουμε υπό τους ήχους techno και house σε τρία σούπερ καλοκαιρινά πάρτι σε παραλίες ή στο κέντρο της πόλης.
Σαββατιάτικα πάρτι για χορό κάτω από τα αστέρια
Τρία διαφορετικά πάρτι υπόσχονται αυτό το Σάββατο να μας βάλουν να χορέψουμε υπό το φως των αστεριών. Είτε στην αμμουδιά πλάι στη θάλασσα, είτε σε έναν industrial μεν cabrio δε χώρο στον Βοτανικό, το σίγουρο είναι πως το ξημέρωμα θα μας βρει ιδρωμένους και χαρούμενους –ίσως και λίγο μεθυσμένους.

Ο Miguel Bastida και ο Matt Sassari στο Sub
Ορφέως 82, Βοτανικός, τηλ.: 6959995752
Industrial σκηνικό με ταβάνι τον αθηναϊκό ουρανό, techno και tech house beats και χορός μέχρι πρωίας. Κάπως έτσι θα είναι το σκηνικό στο πάρτι που στήνουν τα Μεσάνυχτα του Σαββάτου η Playhouse και η Reset στο καινούριο μεγάλο club του Βοτανικού.

F.S.I. Fest Volume 2 στο Mojito Bay
Παραλία Λομπάρδας, Αγία Μαρίνα, 33ο χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Βάρκιζα, τηλ.: 22910 78950
Η παραλία της Λομπάρδας φιλοξενεί ένα μεγάλο καλοκαιρινό dance festival, με δύο ξεχωριστά stages: Ένα techno stage με τους Cari Lekebusch, Tom Hades, Collidr, Axel Karakasis, Spiro Kaloumeno, Dennis Bunas και ένα progressive trance stage με τους Protonica (live), Symphonix (live), Sun (live), Chris Oblivion, N-Igma και Xdimension. Το πάρτι ξεκινά στις 20.00 και τα εισιτήρια κοστίζουν 15€ στην προπώληση και 20€ στο ταμείο.

Ο Dino MFU στα decks του Bolivar
Ακτή του Ήλιου, Άλιμος (στάση τραμ Καλαμάκι), τηλ.: 6970367684
Ο Έλληνας DJ και παραγωγός αναλαμβάνει τα decks του πιο αγαπημένου μας beach bar, για να μας ξεσηκώσει και να μας κάνει να χορέψουμε με house και όχι μόνο beats. Μαζί του στα decks ο Giorgio Kar. Το πάρτι ξεκινά στις 21.00 και η είσοδος κοστίζει 7€ με ποτό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v