Πέντε παραλίες για γυμνισμό κοντά στην Αθήνα

Θέλετε να κάνετε γυμνισμό, όμως δεν βρίσκετε κοντινά και όμορφα σημεία; Βρήκαμε πέντε παραλίες στην Αττική, λίγες ώρες από την Αθήνα για να απολαύσετε βουτιές χωρίς μαγιό.
Πέντε παραλίες για γυμνισμό κοντά στην Αθήνα
Πλήρης επαφή με τη φύση, απουσία ταμπού, απουσία ρούχων. Ο γυμνισμός είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία και η αλήθεια είναι ότι για τους κατοίκους της πόλης οι επιλογές για βουτιές χωρίς φύλλα συκής είναι λίγες.

Παρ’ όλα αυτά, αν μένετε στην Αθήνα και θέλετε να απολαύσετε τη θάλασσα χωρίς τα... περιττά, υπάρχουν επιλογές. Όμορφες και καθαρές παραλίες, «κρυφές» και μη, ευνοούν τις βουτιές χωρίς μαγιό και αποτελούν κοντινές λύσεις για τους λάτρεις του γυμνισμού.

Δείτε παρακάτω μερικές από αυτές και υποσχεθείτε μας ότι φεύγοντας θα διατηρήσετε τον χώρο καθαρό ή και καλύτερο απ’ ό,τι τον βρήκατε.

Λιμανάκια

Όχι, φυσικά, τα γνωστά Λιμανάκια στα οποία επικρατεί ο χαμός, αλλά τα «Λιμανάκια Β’» όπως αναγράφεται και στη στάση του λεωφορείου που περνά από εκεί (χάρτης) Ακολουθείτε το μονοπάτι για κάτω, καταλαμβάνετε το δικό σας… βράχο και απολαμβάνετε με άνεση τις βουτιές σας χωρίς περιττά ρούχα.

Μετά το Μαύρο Λιθάρι

Η ιδανικότερη επιλογή αν θέλετε απλώς να κάνετε μια γρήγορη βουτιά, οι τρεις κολπίσκοι στα βόρεια, μετά την παραλία Μαύρο Λιθάρι μαζεύουν σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα γυμνιστές, ενώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην gay κοινότητα. Παρκάρετε στη δεξιά πλευρά του δρόμου αμέσως μετά το ξενοδοχείο Eden και κατεβαίνετε στην παραλία κάτω από το γήπεδο τένις. Διασχίζοντας την παραλία προς τα αριστερά, προς το Σούνιο δηλαδή, καταλήγετε σε τρεις μικρούς διαδοχικούς κολπίσκους με ψιλό βοτσαλάκι και άμμο, που χωρίζονται μεταξύ τους με βραχάκια. (δείτε τον χάρτη εδώ)

Λεγραινά – παραλία ΚΑΠΕ

Καθώς πλησιάζετε τον Ναό του Ποσειδώνα, η παραλία ΚΑΠΕ βρίσκεται στο 63ο χιλιόμετρο ακριβώς λίγο πιο πριν από τα Λεγρενά. Θα τη βρείτε ακολουθώντας την ταμπέλα που γράφει «προς ΚΑΠΕ – Κέντρο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας». Όμως αφού φτάσετε στην παραλία, θα χρειαστεί να περπατήσετε δεξιά όπως κοιτάτε τη θάλασσα για να ανακαλύψετε το μονοπάτι το οποίο «κόβεται» από έναν βράχο. Στην άλλη πλευρά του, βρίσκεται η… σωστή παραλία. Δείτε τον χάρτη.

Το «κρυφό» διαμάντι της Βουλιαγμένης
Μια «κρυφή» παραλία ιδανική για 100% πριβέ βουτιές είναι αυτή που βρίσκεται στην βραχώδη περιοχή στο Μεγάλο Καβούρι, στο ύψος της Βουλιαγμένης. Ενώ βρίσκεστε στην Λεωφόρο Αλκυονίδων, κάνετε δεξιά στην Λεωφόρο Καβουριού, και συνεχίζετε μέχρι να βρεθείτε σε αυτόν εδώ τον κολπίσκο με τα βράχια από όπου θα δοκιμάσετε μεταξύ άλλων και το ταλέντο σας στις βουτιές. Προσοχή μόνο στους μικρούς κατά τόπους ύφαλους.

Η απομονωμένη παραλία της Σαρωνίδας

Η περιοχή της Σαρωνίδας προσφέρει αρκετές επιλογές για γυμνισμό, στους μικρούς της κολπίσκους. Μια από τις πιο όμορφες είναι αυτή που θα βρείτε αν περάσετε την κεντρική παραλία της Σαρωνίδας με τα πόδια, μέχρι να φτάσετε σε αυτό εδώ το σημείο στον χάρτη. Αφού κατεβείτε την σκάλα, θα βρεθείτε σε μια μίνι παραλία – κολπίσκο με βοτσαλάκι και πανέμορφα νερά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v