5 δυνατά πάρτι για το Σαββατόβραδο

Πέντε πάρτι στο κέντρο της Αθήνας συγκεντρώνουν σημαντικά ονόματα της dance σκηνής και μας καλούν να χορέψουμε από το Σαββατόβραδο ως το επόμενο πρωί.
5 δυνατά πάρτι για το Σαββατόβραδο
Δυνατά techno parties, μεγάλα ονόματα της διεθνούς house σκηνής, indie sets σε παρεΐστικα μπαράκια και underground events από το Γκάζι ως το Γεράνι και τα Πετράλωνα έχει ο «μπαξές» της αθηναϊκής διασκέδασης αυτό το Σαββατόβραδο. Διαλέξτε event και… καλό ξημέρωμα. 

El Chupacabra στο Σπιρτόκουτο 
Στο αγαπημένο στέκι των Κάτω Πετραλώνων, αυτό το Σάββατο καταφθάνει ο Chupacabra, η… μυστηριώδης φιγούρα που, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του event, “θα φέρει τα CD του και έναν εξωτερικό σκληρό, ένας θεός ξέρει γιατί. Θα κινηθεί σε ήχους grunge και indie». Στα "συν", οι χαμηλές τιμές (μπύρα 3€, ποτό 5€, κοκτέιλ 6€).
Info: Σπιρτόκουτο, Κειριάδων 15, Κάτω Πετράλωνα, τηλ: 2103462689 

Techno night στο Gazi Music Hall 
Το Blend σε συνεργασία με το Νid ανακοινώνουν τη σύμπραξη τριών καυτών εκπροσώπων της techno σ' ένα event διεθνών προδιαγραφών στο Gazi Music Hall της Ιεράς Οδού. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι Joseph Capriati, Paco Osuna και Sam Paganini ενώνουν τις δυνάμεις τους σ' ένα κοινό booth για μια βραδιά γεμάτη underground ηλεκτρονική μουσική. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ
Info: Gazi Music Hall, Ιερά Οδός 7-11, είσοδος 25€ 

The Athens Spring Party στη Διπλάρειο Σχολή 
Στο πλαίσιο της πολύ ενδιαφέρουσας έκθεσης Strange Cities, που διοργανώνεται από τη Στέγη και φιλοξενείται στο κτίριο της Διπλαρείου Σχολής, με έργα ξένων εικαστικών που δεν έχουν δει ποτέ την Αθήνα και προσπαθούν να την αποτυπώσουν όπως τη φαντάζονται, αυτό το Σάββατο ο χώρος θα σειστεί από ωραίες μουσικές της Klik Records.
Info: Διπλάρειος Σχολή, Πλατεία Θεάτρου, ώρα έναρξης 21.00, είσοδος 10€ με ποτό 

DJ Hell στο Second Skin 
Ένας πραγματικός θρύλος της dance σκηνής, ο Dj Hell, που ήταν από τους πρώτους που έπαιξαν House μουσική το 1985 στη Γερμανία, καταφθάνει στο Second Skin Club για ένα set με New Wave, Electro & ΕΒΜ καταβολές. Με ξεχωριστά sets μέσα στη νύχτα και ο resident Dj του Second Skin Club, George Fakinos, όπως και ο V. Rox (Disobey / Sound Directiva).
Info: Second Skin Club, Δαμοκλέους 8, Γκάζι, τηλ: 6976801029, είσοδος 10€ με μπύρα ή energy drink 

Friends & Fam II 
Δεύτερη σύναξη «F&F» στο Ρομάντσο για φέτος, με τον Dj Winjer να φέρνει μαζί τους αγαπημένους του djs για μια βραδιά με προσεγμένη underground dance μουσική και friendly vibes. Το θέμα είναι no nonsense house και θα καλύψει όλα τα ενδιαφέροντα microgenres: από slo-mo σε leftfield, acid, jackin μέχρι και τις τελευταίες εξελίξεις από τη UK house και bass σκηνή. To bar θα αναλάβει ο Linny Berret, αρχίζοντας τη βραδιά με smoothly house tunes. Στο club το πρώτο slot θα πάρει ο SRJ με ένα quality beats & house set, θα συνεχίσει ο Runner με UK house, ο Lee Fraged από τα Χανιά με jackin house tunes και θα κλείσει ο Winjer με uk house/ bass / leftfield μέχρι τις πρωινές ώρες
Info: Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3, Γεράνι, τηλ: 2167003325, είσοδος ελεύθερη, ώρα έναρξης 23.45

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v