Η απόλυτη techno τριάδα στο Gazi Music Hall

Τρία μεγάλα ονόματα της techno, οι Joseph Capriati, Paco Osuna και Sam Paganini απογειώνουν αυτό το Σάββατο το Gazi Music Hall.
Η απόλυτη techno τριάδα στο Gazi Music Hall
Το Blend, μια εβδομάδα μετά το πάρτι της χρονιάς με τον Skrillex συνεχίζει σε εξίσου έντονους και ξεσηκωτικούς ρυθμούς τα dance event του. Αυτό το Σάββατο 9 Μαΐου, σε συνεργασία με το NID φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους Joseph Capriati, Paco Osuna και Sam Paganini.

Ο Joseph Capriati, ο «ηγέτης» της νέας γενιάς της techno, δημοφιλής και χαρισματικός όσο λίγοι καλλιτέχνες του είδους, επιστρέφει αποφασισμένος να ικανοποιήσει στο απόλυτο βαθμό ένα από τα πιο φανατικά του κοινά παγκοσμίως.

Ως «σήμα κατατεθέν» της Drumcode του Αdam Beyer, Resident Dj στα περιζήτητα Music On events του Marco Carola στo Αmnesia της Ίμπιζα, αλλά και ως headliner στα μεγαλύτερα dance festivals και clubs του πλανήτη, (Awakenings, Time Warp, Berghain, Cocorico) ο Ναπολιτάνος πρέσβης της new techno καταφέρνει να είναι εξίσου σαρωτικός σε κάθε του performance, ειδικά μετά τις εκστατικές πολύωρες εμφανίσεις του στα εμβληματικά Circo Loco Parties και την υποψηφιότητά του στην κατηγορία «Καλύτερος Καλλιτέχνης Techno 2013» στα Dj Ibiza Awards.


Ο Paco Osuna, ένας από τους Ισπανούς «αρχιτέκτονες» της techno και ιδρυτής της Mindshake Records αποτελεί μια από τις πιο αφοσιωμένες περιπτώσεις καλλιτέχνη του είδους του, ένα ταλέντο με μεγάλη ζήτηση από από σπουδαία labels, όπως η M-nus, η Plus 8 και η Spectral. Από το πρώτο του residency στο θρυλικό Amnesia σε ηλικία 20 ετών μέχρι την σχεδόν αυτονόητη παρουσία του στα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά events του πλανήτη σήμερα και τις διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς, ο «τεχνίτης» από την Ιβηρική Χερσόνησο δεν σταματάει να εξελίσσει τον ήχο του με minimal πρωτοπορίες. Μια εμπειρία μαζί του στο dancefloor είναι αρκετή ώστε να συνειδητοποιήσεις την τεράστια αξία του.


Ο 3ος Headliner, Sam Paganini, ο «άσσος» της Cocoon Records, της Drumcode και τις Plus 8 ενσαρκώνει μια σπουδαία μουσική προσωπικότητα με εύρος που θα ζήλευαν πολλοί αναγνωρισμένοι συνάδελφοί του. Ο Ιταλός εκφραστής του «Sexy Groovy Dark Techno» ήχου διανύει ίσως την πιο επιτυχημένη φάση της καριέρας του τα τελευταία χρόνια. Οι κυκλοφορίες του όπως το «Black Leather», το «Polyester» και το «Chocolate» έχουν σκαρφαλώσει κι έχουν παραμείνει επί βδομάδες στα περίφημα Techno Charts του Beatport.


Το κορυφαίο line-up συμπληρώνουν επάξια οι Resident Djs του Blend, Μikee και Manolaco.

Gazi Music Hall: Ιερά Οδός 7-11, Αθήνα
Εισιτήρια: 25 ευρώ (Regular)
30 ευρώ (VIP)
Σημεία Προπώλησης: Καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, 7Seven & Ηλεκτρονικά μέσω Viva.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v