Η βόλτα του Σαββάτου: Με τα ποδήλατα στον Πειραιά

Αυτό το Σάββατο παίρνουμε το ποδήλατο, κατηφορίζουμε με δωρεάν ορθοπεταλιές στις γειτονιές του Πειραιά και χορεύουμε σε κουβανέζικους ρυθμούς το βράδυ στου Ψυρρή.
Η βόλτα του Σαββάτου: Με τα ποδήλατα στον Πειραιά
Για άλλο ένα Σάββατο αποδεικνύουμε ότι δεν χρειάζονται πολλά (ή καλύτερα σχεδόν καθόλου) χρήματα για να περάσουμε καλά. Η δύναμη της παρέας και οι ωραίες οργανωμένες βόλτες συνεχίζονται στην πόλη, και τις ανακαλύπτουμε για λογαριασμό σας, ώστε να περάσετε ένα γεμάτο Σάββατο με ποδηλατάδες στον Πειραιά και πάρτι στου Ψυρρή, ξοδεύοντας λιγότερα από 10 ευρώ ολόκληρη τη μέρα.

Πετάλι στις γειτονιές του Πειραιά
Η ομάδα ComboRide, ένας αθηναϊκός σύλλογος που οργανώνει ποδηλατικές και πεζοπορικές βόλτες, είτε στην πόλη, είτε εκδρομικές (στα προσεχώς είναι η λίμνη Δόξα, ο Φενεός, η Μονεμβασιά και οι Πρέσπες), αυτό το Σάββατο μας καλεί να συγκεντρωθούμε στο στέκι της στου Ψυρρή και να ακολουθήσουμε μια διαδρομή ως τον Πειραιά.

Βόλτες «γύρω από το λιμάνι, πίσω από το λιμάνι, πέρα από το λιμάνι… ‘beyond the docks’» θα περιλαμβάνει η διαδρομή της ποδηλατικής ομάδας, που θα ξεκινήσει στις 15.00 από το Combo Yapi (Αγίας Θέκλας 13, Ψυρρή) και θα κάνει ορθοπεταλιές προς τον Νότο για τρεις περίπου ώρες. Αν θέλετε να συμμετέχετε στη δωρεάν βόλτα «εκεί που η Αθήνα είναι ωραία, στις γειτονιές που μεγαλώσαμε, στους δρόμους που ποδηλατήσαμε, που ήπιαμε, που αγαπήσαμε» όπως αναφέρει η ανακοίνωση, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε εδώ. Θυμηθείτε να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα εφόδια του καλού ποδηλάτη (κράνος, γάντια, φωτάκια).



Στο τέλος της μίνι αστικής εξόρμησης, το πρόγραμμα έχει επιστροφή στο Combo Yapi για να φάμε και να πιούμε ρεφενέ. Ο σύλλογος μας καλεί να φέρουμε τα ποτά μας από την αρχή, να τα αφήσουμε να παγώνουν στο ψυγείο και μετά την επιστροφή να παραγγείλουμε όλοι μαζί σουβλάκια και πίτσες για ένα γεύμα ρεφενέ.

Κουβανέζικο πάρτι στου Ψυρρή

Και αφού τα «αρκούδια» χορτάσουν, θα χορέψουν και μάλιστα σε κουβανέζικους ρυθμούς που θα μας παρασύρουν παραδίπλα, στο Άλικο cafe. Το νέο στέκι του Ψυρρή με τον παρεΐστικο χώρο που έχει στήσει σε ένα μεγάλο φωτεινό διώροφο της γειτονιάς (Αγίου Δημητρίου 16, τηλ.: 210 3253272) οργανώνει αυτό το σαββατόβραδο Cubania Dancehouse Party. Η latin βραδιά ξεκινά στις 22.30 και ενδείκνυται για όσους αγαπούν την κουβανέζικη μουσική και θέλουν να χορέψουν στους ρυθμούς της Salsa με τις καλύτερες μουσικές επιλογές. Η είσοδος με ποτό στοιχίζει 5€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v