Francesca Lombardo: Glam House στο Bolivar

Την Παρασκευή 25 Ιουλίου, το Bolivar Beach Bar φιλοξενεί ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της διεθνούς glam house μουσικής σκηνής, την Francesca Lombardo.
Francesca Lombardo: Glam House στο Bolivar
H Francesca Lombardo, η "νεράιδα" της Hot Creations, θα εμφανιστεί σε μια μοναδική dance βραδιά στο Bolivar Beach Bar μαζί με δυο από τις κορυφαίες Ελληνίδες djs και παραγωγούς, την Άννα Αναστασίου και την Κλεοπάτρα Φυντανίδου.

Francesca Lombardo
Με μουσική παιδεία, απόφοιτος του "Vocal Techniques" και ικανότατη πιανίστρια, η Lombardo ανακάλυψε την αγάπη της για την ηλεκτρονική μουσική όταν ακόμη έπαιζε σε clubs όπως το "Brixton Academy", "Drom" με το ψευδώνυμο Jackie Misfit. Πλέον, σαν Francesca Lombardo, ανοίγει τα φτερά της, έχοντας ήδη δουλέψει πλάι σε Sven Vath, Agoria και Tobi Neumann, ενώ έχει κάνει και φωνητικά στους Def by Disco, με τους οποίους γύρισε όλη τη Βρετανία. Οι τελευταίες κυκλοφορίες της με την "Crosstown Rebels" πάνε πολύ καλά στα charts του Beatport, γεγονός που της εξασφαλίζει σπουδαία gigs σε φεστιβάλ και clubs, όπως το Fabric αλλά και την ευκαιρία να παίζει παρέα με τους Jamie Jones, Maceo Plex, Art Department, and Damian Lazarus.


Άννα Αναστασίου
Σε ένα soulful set και με κύριο χαρακτηριστικό την ανταλλαγή συναισθημάτων μας καλωσορίσει στον μουσικό της κόσμο και μας θυμίσει τις παλιές καλές μέρες της Αθήνας. Δημιουργός των συλλογών Lilium Butterflies (2007) και Lilies and Rainbows (2009) και τη χαρακτηριστική φωνή, την έχουμε συνηθίσει να μας κρατάει παρέα τις δύσκολες ώρες του μεσημεριού στοv Join radio

Κλεοπάτρα Φυντανίδου
Μία από τις από τις πιο αγαπημένες ραδιοφωνικές φωνές και dj, συνδέθηκε για χρόνια ως ραδιοφωνικός παραγωγός με τον Best Radio στην Αθήνα. Έχει μοιραστεί τα μουσικά decks με ονόματα όπως οι Flash Brothers, Mistress Barbara, Mathew Dekay, κ.α. και ανήκει στην γενιά των μουσικών παραγωγούς που ανανέωσαν το τοπίο στην χώρα μας.

Παρασκευή 25 Ιουλίου
DOORS OPEN 21:00 H.R.S.
ΤΙΜH ΕΙΣΙΤΗΡΙOY: 5 ευρώ
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος / Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι - Λεωφορεία παραλιακής 2η Καλαμακίου. Πληροφορίες: 697 0367 684 / Facebook: Bolivar Beach Bar / www.bolivarbeachbar.com  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v