ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΟΔΟΣ

Δωρεάν ξενάγηση την Κυριακή στην οδό Παναθηναίων

Σε μια διαφορετική ανάβαση στην Ακρόπολη, μέσω της αρχαίας οδού Παναθηναίων, μας προσκαλεί να συμμετέχουμε δωρεάν η Alternative Tours of Athens.

Δωρεάν ξενάγηση την Κυριακή στην οδό Παναθηναίων

Για την ομάδα Alternative Tours of Athens (που χρησιμοποιεί για συντομία το χαριτωμένο… ATA) σας τα έχουμε ξαναπεί. Είναι μια ομάδα νέων Αθηναίων που αγαπούν πολύ την πόλη τους, και οι οποίοι σχεδιάζουν και τρέχουν εναλλακτικές ξεναγήσεις στην Αθήνα για ντόπιους και τουρίστες, με θεματικούς άξονες όπως η αρχιτεκτονική, η street art και το ποδήλατο, μεταξύ πολλών άλλων.

Αυτή την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου, οι ATA μας προσκαλούν σε μια εναλλακτική… ανάβαση της Ακρόπολης, μέσα από την αρχαία τελετουργική οδό των Παναθηναίων. «Με την ευκαιρία της προ-τελευταίας Κυριακής ελεύθερης εισόδου στους αρχαιολογικούς χώρους γι' αυτόν το χειμώνα, πάμε να περπατήσουμε την πορεία που έπαιρνε η πομπή του πέπλου στις αρχαίες γιορτές, περνώντας μέσα από τα κομμάτια της σύγχρονης πόλης» λένε χαρακτηριστικά οι διοργανωτές.

Η συμμετοχή στην ξενάγηση είναι δωρεάν, ενώ σημείο συνάντησης είναι η έξοδος «Τεχνόπολη» του σταθμού του μετρό Κεραμεικός, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 10.00 το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΑΤΑ, στα τηλέφωνα 210 3226713 και 6946291986.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v