Beach bars 2013: 10 μέρη για πάρτι δίπλα στη θάλασσα

Από τη Βούλα μέχρι τον Σχοινιά και το Αλεποχώρι, συγκεντρώνουμε 10 από τα καλύτερα beach bars στην Αττική για βουτιές, πάρτι και κοκτέιλ στην αμμουδιά.
Beach bars 2013: 10 μέρη για πάρτι δίπλα στη θάλασσα
του Γιώργου Κόκουβα

Μπορεί οι διακοπές να αργούν ακόμη, ή την συγκεκριμένη χρονιά και δεδομένων των συνθηκών του… πορτοφολιού μας, πολλοί από εμάς να μην πάμε καθόλου διακοπές φέτος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως για εμάς δεν έχει… βουτιές, ηλιοθεραπεία, κοκτέιλ, πάρτι και χορό στην άμμο μέχρι το πρωί. Φροντίζουμε να μην μας λείψουν όλα αυτά, και συγκεντρώνουμε δέκα beach bars στην Αττική, που φιλοδοξούν να μας τα προσφέρουν και με το παραπάνω.

*Bolivar 
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Καλαμάκι
Σταθερό στις επάλξεις πίσω από τα… καλάμια του από νωρίς αυτό το καλοκαίρι, το Bolivar έχει ήδη δώσει το σύνθημα με τα δύο πρώτα πάρτι του Ιουνίου. Η συνέχεια προβλέπεται ακόμη δυνατότερη, αφού την Πέμπτη 20 Ιουνίου η παραλία του Αλίμου θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο dancefloor για το μεγάλο house party που ετοιμάζεται στο πλαίσιο του πρώτου Beach House Festival με καλεσμένους τους πιο γνωστούς DJs των ευρωπαϊκών club (ώρα έναρξης 20.00). Μείνετε ενήμεροι για τα πάρτι του Bolivar εδώ.  

*Divers Club Café 
Μιαούλη 10, Ζούμπερι – Νέα Μάρκη, τηλ: 2294097477


Ένα café, δύο beach bars, ξαπλώστρες, ναυαγοσώστης, beach soccer, κολύμπι στην ρηχή αμμώδη παραλία και καφέ ή κοκτέιλ από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ περιλαμβάνει η καλοκαιρινή καθημερινότητα στο Divers. Και όχι μόνο: Τον Ιούλιο μετακομίζει εκεί το μεγαλύτερο πάρτι του μήνα, το περίφημο “big thing beach party” που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει 7.000 beach party animals και όλα τα μεγάλα ονόματα στον χώρο της ελληνικής dance σκηνής στις 12 Ιουλίου. Μάθετε περισσότερα εδώ

*Blue Gin
Καστέλλα, πλαζ Βοτσαλάκια, τηλ: 210 4112676


Το πρώην Bora Bora (και ακόμη πιο πριν, Scuba) άλλαξε όνομα αλλά όχι διαθέσεις: Κεφάτο café bar με αδυναμία στα latin ακούσματα και ωραία θέα στην μικρή αμμουδιά από τον αυτοσχέδιο κηπάκο του είναι η πιο κοντινή λύση για τους Πειραιώτες που ψάχνουν ένα καλοκαιρινό στέκι στη γειτονιά τους. Θα το βρείτε ανοιχτό από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Δεν αποκλείεται επίσης να συναντήσετε live εκπλήξεις, όπως την μουσική συνάντηση των Entontro αυτό το Σάββατο (15/6) στις 18.00, για ένα αφιέρωμα στην βραζιλιάνικη και λατινο-αμερικάνικη μουσική.

*Cariocas beach bar 
Σχοίνος, Αλεποχώρι, τηλ: 2744057179


Έχει συμπληρώσει σχεδόν μια δεκαπενταετία αδιάλειπτης καλοκαιρινής παρουσίας πάνω στην παραλία του Σχοίνου στο Αλεποχώρι και φημίζεται για τα δυνατά του πάρτι και τους γνωστούς guest DJs που δίνουν τον ρυθμό. Θα το βρείτε ανοιχτό από τις 9 το πρωί μέχρι τα ξημερώματα. Για την διευκόλυνση της πρόσβασης, κάθε Κυριακή θα αναχωρεί πούλμαν για το Cariocas από το σταθμό μετρό της Δάφνης. Η τιμή μετ’ επιστροφής και μπύρας περιλαμβανομένης θα είναι 10€ - ενημερωθείτε εδώ

*Il Canto beach bar 
Χάρακας, Σούνιο, τηλ: 2292 022390


Το πρώτο beach bar που έκανε την εμφάνισή του στην ήσυχη παραλία του Χάρακα είναι η καλύτερη εναλλακτική για όσους θέλουν να κάνουν διάλειμμα από την ήρεμη ηλιοθεραπεία και το βιβλίο στην παραλία, και να πιουν δροσιστικά κοκτέιλ με δυνατές μουσικές από το μεσημέρι ως το βράδυ. Μείνετε εδώ ενήμεροι για τα πάρτι του φετινού καλοκαιριού στο Il Canto. 

*S Beach Athens
Κ. Καραμανλή 4, Α’ πλαζ Βούλας


Χαλαρωτικές ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία, watersports, γήπεδα beach volley, ειδικοί χώροι για ρακέτες, εστιατόριο πλάι σε πισίνα, δροσιστικά κοκτέιλ στην άμμο και φυσικά πολλή μουσική και ακόμη περισσότερα πάρτι, από ελληνικές βραδιές κάθε Σάββατο μέχρι δυνατά house ακούσματα και DJ sets κάθε Κυριακή από τους resident DJs. Το σίγουρο είναι πως στο S Beach δεν θα ξεμείνετε από επιλογές. Μοναδικό μείον: Η είσοδος που πρέπει να πληρώσουμε για να έχουμε πρόσβαση στην παραλία (4,50-5,50€).

*Eden Beach 
47ο λεωφ. Σουνίου, Ανάβυσσος, τηλ: 2291060031


Το Eden Beach bar του ομώνυμου ξενοδοχείου στην Ανάβυσσο κρατά σταθερά υψηλή θέση στις προτιμήσεις του κοινού που συρρέει στην οργανωμένη του πλαζ για μια βουτιά, ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες, καφέ, δροσιστικά κοκτέιλ και μάλιστα χωρίς είσοδο. Μάθετε περισσότερα εδώ

*Pirates De Cuba 
Λ. Ποσειδώνος, Σχοινιάς Μαραθώνα, τηλ: 2294055964


Στον κόλπο του Σχοινιά, σε καταπράσινο περιβάλλον, το νέο beach bar ξετυλίγει το κουβανέζικο ταμπεραμέντο του με ιδιαίτερα beach cocktails από έμπειρους bartenders, χορό στην χρυσή άμμο, ξαπλώστρες, beach sports αλλά και εστιατόριο με χαλαρή μουσική. Το απόγευμα, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και τα μοχίτο δίνουν και παίρνουν όσο οι guest DJs βρίσκονται στα decks κάθε Σάββατο και Κυριακή. Εκεί θα βρείτε επίσης σχολή καταδύσεων, αλλά και μόνιμο tattoo artist.

*YOLO 
Λ. Αυλακίου 100, τηλ: 2299071296


«Φρέσκια» πρόταση στο Πόρτο Ράφτη, το YOLO λειτουργεί ως πολυχώρος αποτελούμενος από café, εστιατόριο, beach bar και club, που λειτουργούν καθημερινά από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί. Γνωστοί DJs και ραδιοφωνικοί παραγωγοί βρίσκονται εκεί για τακτικά parties στην αμμουδιά, βουτιές στα γαλανά νερά και αίσθηση… νησιού, τόσο κοντά στην Αθήνα.

*Καράβι 
Λ. Ποσειδώνος 197, Σχοινιάς, τηλ: 2294055950


Στις εγκαταστάσεις του «Καραβιού» στην μεγάλη καθαρή αμμουδιά του Σχοινιά θα βρείτε όχι μόνο ξαπλώστρες για να αράξετε με καφέ όταν δεν επιχειρείτε μακροβούτια, αλλά και σχολή windsurfing για τους επίδοξους ιστιοπλόους, εστιατόριο, εγκαταστάσεις beach volley με διοργανώσεις τουρνουά και φυσικά δροσιστικές μαργαρίτες και άλλα κοκτέιλ για τις καλοκαιρινές νύχτες. Προτιμήστε να επισκεφθείτε την συγκεκριμένη παραλία για μπάνιο τις ημέρες που δεν αναμένετε πολυκοσμία, για να την βρείτε πιο καθαρή.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v