Club openings: Έτοιμοι για χειμερινό χορό;

Τα αθηναϊκά clubs βάζουν σιγά-σιγά τα χειμωνιάτικά τους, και το in2life συγκεντρώνει τα hotspots της φετινής σεζόν, συνθέτοντας τον χάρτη της διασκέδασης για όσους το ξενύχτι συνδυάζεται απαραιτήτως με το dancefloor.
Club openings: Έτοιμοι για χειμερινό χορό;
Πότε ανοίγουν τις πύλες τους τα χειμερινά clubs, για να σφυρίξουν και επισήμως το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου; Θα δούμε φέτος καινούριες ιδέες και νέους χώρους; Και το κυριότερο, θα δούμε κόσμο να γεμίζει τα dancefloors τους, σε μια περίοδο που η έξοδος του καθένα μας γίνεται… συλλεκτικό είδος;

Αναζητούμε τον χάρτη της φετινής χειμερινής διασκέδασης και συγκεντρώνουμε τα νέα των αθηναϊκών clubs, για να γνωρίζετε σε ποια venues θα περάσετε τα χορευτικά σαββατόβραδα της σεζόν.

Νέες αφίξεις…

*Titanic
(Αγ.Ελεούσης 3 και Κακουργοδικείου, Μοναστηράκι)
Στον θρυλικό χώρο του Monastiraki Center, από όπου έχουν περάσει όλα τα mega clubs της Ιστορίας της αθηναϊκής σκηνής, όπως το Envy, το Privilege και το Venue, αυτή την χρονιά έρχεται να προσγειωθεί ο χορευτικός «Τιτανικός». Στο νέο club restaurant που ανοίγει τις πύλες του στις 28 Σεπτεμβρίου, οι γεύσεις θα τείνουν προς την ιταλική κουζίνα, ενώ από τα decks θα εκπέμπει όλη η mainstream house, R&B και greek pop επιτυχίες. Αυτό τουλάχιστον υπόσχεται ο DJ Momos, που θα βρίσκεται στο booth το Σάββατο, ενώ και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας αναμένονται events από guest DJs και live acts. Στον χώρο θα κυριαρχεί ένα τεράστιο video projection, ενώ μεγάλο ατού λέγεται πως θα είναι το προηγμένης τεχνολογίας ηχητικό σύστημα. Το εστιατόριο θα σερβίρει από τις 22.30 ως τις 5.00.
Ημέρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως και Κυριακή
Τιμή φιάλης: 100 ευρώ/6 άτομα, Τιμή Εισόδου: 15, Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6947406158

*Venue (Τζαφέρη 11, τηλ: 210 342 2606)
Ένα από τα πιο επιτυχημένα clubs της Ελλάδας επιστρέφει στο προσκήνιο μετά από τρίχρονη απουσία, και αναμένεται να ξαναδώσει πνοή στα Παρασκευοσάββατα, κατά τα οποία θα λειτουργεί στον χώρο του Villa Mercedes. Το τελευταίο θα βάλει φέτος τα «casual» του και θα λειτουργεί ως Mercedes Café. Στο Venue, φυσικά, θα απολαύσουμε DJs παγκοσμίου φήμης κάθε Παρασκευή– αναμένουμε να δούμε να επαληθεύονται οι φήμες για τον David Guetta- ενώ τα Σάββατα στα decks θα βρίσκεται ο Βασίλης Τσιλιχρήστος παρέα με τους Playmen. Ο χώρος θα περιλαμβάνει τρία stages και λέγεται πως η τιμή της εισόδου θα είναι σημαντικά μειωμένη. Ίδωμεν (και χορέψωμεν).

Και οι σταθερές αξίες…

*Socialista
(Τριπτολέμου 33, τηλ: 210 3474733)
Ένα από τα μεγαλύτερα mainstream bar-clubs του Γκαζιού, το οποίο στεγάζεται σε μια παλιά αποθήκη, συνεχίζει να φιλοξενεί στον βιομηχανικό του χώρο τα party animals της πόλης. Μεγάλη μπάρα, σωστός εξαερισμός, finger food για όσους πεινάσουν και latin βραδιές κάθε Κυριακή έχει το μενού του Socialista. Τις Δευτέρες, το πρόγραμμα έχει «Δις Χ-αμαρτείν party με τον DJ Teo Tzima και ελληνικές επιτυχίες.
Μπουκάλι ανά 6 άτομα: 70€.

*Sixx (Αμερικής 6, τηλ: 697 947 0638)
Προ ολίγων ημερών, ένα από τα πιο «πολυπληθή» περσινά hotspots ανέβασε στο Facebook page του μια φωτογραφία και την ένδειξη «We’ll be back soon». Μέσα σε λίγα λεπτά, είχε 400 likes. Προφανώς, υπάρχει μια μερίδα κόσμου που περιμένει πώς και πώς να εκτονώσει την συσσωρευμένη ενέργειά του στον χορό. Αναμένουμε λοιπόν τις ημερομηνίες – σίγουρα θα είναι στις αρχές Οκτωβρίου, καθώς για τις 12/10 ήδη έχουμε τα ονόματα των Furcoat (12/10) και DJ T (19/10) για τις πρώτες γκράντε Παρασκευές της σεζόν. Φυσικά, αναμένονται να περάσουν από το Sixx και φέτος όλοι οι γνωστοί DJs της χώρας.
Για περισσότερες πληροφορίες για τιμές και κρατήσεις, μείνετε ενήμεροι εδώ

*Dream City (Ιερά Οδός 15, τηλ: 210 210-3477330)
Το club που έχει κλέψει την παράσταση στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας τις τελευταίες δύο σεζόν επέστρεψε στις χειμερινές του συνήθειες στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη μετρά μία καυτή βραδιά με τον David Morales στα decks, θυμίζοντας parties από τα παλιά. Τα ‘00s ζουν ακόμα, στα dancefloors του Dream City, αφού πέρα από τον εντυπωσιακά σκηνογραφημένο χώρο, συνεχίζονται κανονικά τα πλούσια events: MTV wild nights κάθε Παρασκευή, Euphoria nights κάθε Πέμπτη, με mainstream μουσική και live sexy shows και σαββατόβραδα με χιλιάδες «πιστούς» στις επάλξεις.
Είσοδος: 15€, μπουκάλι 110€, special 130€

*Winter W (Περαιώς 130, τηλ: 6972700712)
To “W” επιστρέφει στις επάλξεις στις 28 Σεπτεμβρίου, για να ταρακουνήσει και πάλι το Γκάζι. Θέλοντας να συνεχίσει τον «χαμό» που προκάλεσαν τα καλοκαιρινά Show me love parties, το mega club με το βιομηχανικό στιλ και το upper class κοινό ετοιμάζει την επάνοδό του υποσχόμενο να «περάσει στο επόμενο επίπεδο». Ποιο θα είναι αυτό και με ποιους DJs; Αναμένουμε να το ανακαλύψουμε στις 28 του μηνός.

Γιώργος Κόκουβας
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v