Η έξοδος του Σαββάτου: Λεγραινά… and The Swingin’ Cats

Βουτιές και swing περιλαμβάνουν τα πλάνα μας για αυτό το Σάββατο, που το θερμόμετρο προβλέπεται να αγγίξει θερμοκρασίες Σαχάρας. Βάζουμε, λοιπόν, τα polka dot μαγιό μας και σπεύδουμε στα Λεγραινά το πρωί και στο Floral το βράδυ.
Η έξοδος του Σαββάτου: Λεγραινά… and The Swingin’ Cats
Για καλή μας τύχη, οι θαλασσινές επιλογές για τα ζεστά σαββατοκύριακα στην Αττική είναι όχι μόνο πολυάριθμες αλλά και άκρως ελκυστικές. Αυτό το Σάββατο σπεύδουμε στα Λεγραινά, στην τεράστια παραλία που συναντάμε στο 60ο χιλιόμετρο Αθηνών-Σουνίου, με τα καταγάλανα νερά και την ψιλή άμμο.

Ξεχάστε ξαπλώστρες και οργάνωση. Απλώστε την πετσέτα δίπλα στο κύμα, το κορμί σας από πάνω της και λιαστείτε κάτω από τον καυτό ήλιο μέχρι το στομάχι σας να σας ειδοποιήσει για την επόμενη στάση, η οποία θα πραγματοποιηθεί όπως θα επιστρέφετε προς το σπίτι, μερικά χιλιόμετρα προς τα πίσω.

Ο λόγος για το εστιατόριο «Πηνελόπη και Μνηστήρες», στο 41ο χιλιόμετρο Αθηνών-Σουνίου, με την καταπληκτική θέα στην θάλασσα, τα τραπεζάκια δίπλα στην πισίνα και ένα εξαιρετικό μεσογειακό μενού σε τιμές περί τα 25 ευρώ κατ’άτομο.

Και το βράδυ…
Το βιβλιοπωλείο-καφέ Floral (Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια, τηλ. 2103800070) γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια παρέα με τους Penny & The Swingin' Cats. Αν αγαπάτε την swing, το jive και το Charleston, η Μπλε Πολυκατοικία των Εξαρχείων είναι ακριβώς το μέρος που ψάχνετε για το βράδυ του Σαββάτου. Εκεί, από τις 20.00 και μετά, μας περιμένει ένα τρελό μουσικοχορευτικό πάρτι, με την Πέννυ Μπαλτατζή και την παρέα της, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει DJ set με τον ραδιοφωνικό παραγωγό του Εν Λευκώ, Μανώλη Οικονόμου.

Πάρτε μια γεύση από τους Penny & The Swingin' Cats και μπείτε στο ρυθμό, ακολουθώντας τα βήματα…


Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v