Παρασκευή στην Αθήνα: Το 24ωρο happy hour της πόλης

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, και μας προσκαλεί κάθε Παρασκευή να βολτάρουμε στο κέντρο, με μεγάλες εκπτώσεις σε εστιατόρια, θέατρα και μπαρ, δωρεάν συναυλίες και πολλά ακόμα happenings.
Παρασκευή στην Αθήνα: Το 24ωρο happy hour της πόλης
Μισή τιμή στα εισιτήρια των θεάτρων, εκπτώσεις στα καταστήματα και τα εστιατόρια, δεύτερο ποτό κερασμένο στα μπαρ, μουσικές και άλλα happenings στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης. Όχι, δεν περιγράφουμε το χτεσινοβραδινό μας όνειρο. Απλώς, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών αποφάσισε να γιορτάσει τις Παρασκευές στην Αθήνα, για να φέρει πίσω τον κόσμο στο κέντρο της πόλης. Κι εμείς έχουμε κάθε λόγο να γιορτάζουμε μαζί του.

Από σήμερα, 16 Μαρτίου μέχρι και την Παρασκευή 6 Απριλίου, στο κέντρο της Αθήνας ισχύει ένα 24ωρο happy hour. Ενδεικτικά, μερικές από τις προσφορές που ξεχωρίσαμε:

- 50% έκπτωση στα εισιτήρια των θεάτρων Χορν, Μικρό Παλλάς, Αποθήκη, Πειραιώς 131, Κιβωτός, Δανδουλάκη και Λαμπέτη.

- 20% έκπτωση στα εστιατόρια της περιοχής του Ψυρρή, και το δεύτερο ποτό σας κερασμένο στα μπαρ.

- Δωρεάν ποτό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Saint George Lycabettus.

- Μενού ημέρας με 8€ στο café-restaurant του Hondos Center της Ομόνοιας.

- Ελεύθερη είσοδος, διευρυμένο ωράριο (μέχρι τις 10.00 το βράδυ) και έκπτωση 10% στις εκδόσεις του Μουσείο της Πόλης των Αθηνών

Παράλληλα, η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων πλημμυρίζει με μουσικές τους δρόμους της πόλης από τις 17.00 και μετά, ενώ ο συνθέτης Μάριος Στρόφαλης και το tango group "Duo de dos" ενώνουν τον ήχο τους με την επαγγελματική ομάδα Αργεντίνικου Tango της σχολής χορού “Baile de Barrio” σε μια αχοιχτή milonga για το κοινό στο Μοναστηράκι, στις 19.30.

Επισκεφθείτε το επίσημο site της Παρασκευής στην Αθήνα για να δείτε όλες τις προσφορές που αυξάνονται και πληθύνονται όσο περνά η ώρα, και τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για κάθε Παρασκευή.

Η.Κ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v