Τα αποκριάτικα πάρτι του τριημέρου

Το πρόγραμμα έχει ‘80s, funk και εναλλακτική ροκ, έχει samba και vintage lives, έχει πολύχρωμες φορεσιές, σερπαντίνες και διαγωνισμούς μεταμφιέσεων σε κάθε γωνιά της Αθήνας. Με λίγα λόγια, έχει απ’ όλα. Διαλέξτε, μεταμφιεστείτε, διασκεδάστε.
Τα αποκριάτικα πάρτι του τριημέρου
Από Δευτέρα, ξεκινάμε επισήμως όχι δίαιτα αλλά… νηστεία και η παράδοση επιβάλλει εγκράτεια. Ακριβώς γι’ αυτό όμως, επιβάλλεται εξίσου να εκμεταλλευτούμε το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς μέχρι το έπακρο και να αφήσουμε κάθε απαισιόδοξη σκέψη στην ντουλάπα μας, μαζί με τα καθημερινά μας ρούχα.

Αυτό το τριήμερο λοιπόν φοράμε τα πιο τρελά μας ρούχα, τα πιο extreme αξεσουάρ και τις πιο fun μεταμφιέσεις μας (πάρτε καμένες ιδέες εδώ) και διαλέγουμε ένα -και δύο και τρία και… δέκα- αποκριάτικα πάρτι για να γεμίσουμε με χρώμα και χορό τις τελευταίες ημέρες των Αποκριών. 

The Hive 
(Τριπτολέμου 34 & Βουτάδων, Γκάζι. Τηλ.: 210.3477444)
Αυτή την Παρασκευή 24/2 live o Oρέστης Τζιόβας με την Πέννυ Σκάρου σκαρώνουν στο Hive μια ροκ βραδιά γεμάτη επιτυχίες (ώρα έναρξης 23:00), ενώ το Σάββατο 25/2 μια τρελή αποκριάτικη φιέστα θα γεμίσει τον χώρο με μουσικές salsa, samba & disco latin από την ομάδα Cactus de Cuba (ώρα έναρξης: 22:00). 

Black Duck Multiplarte 
(Χρήστου Λαδά 9α, Αθήνα. Τηλ. 210 3234760)
Αποκριάτικο Πάρτυ“Super Heroes Are Back To Duck”
Την Κυριακή της Αποκριάς, η Μαύρη Πάπια σας καλεί να φορέσετε τις στολές σας, τα καπέλα και τις μάσκες, να εφοδιαστείτε με σερπαντίνες και να αποχαιρετήσετε την Αποκριά μαζί με υπερήρωες. Ο Πάνος Σουρούνης θα είναι στα decks του Black Duck με τις καλύτερες μουσικές για πολύ χορό και διασκέδαση, ενώ οι υπερήρωες που θα πρωταγωνιστήσουν τη βραδιά αυτή, σας προσκαλούν να τους τιμήσετε και να μεταμφιεστείτε κι εσείς στον αγαπημένο σας ήρωα (ώρα έναρξης: 22.00). 

Six D.O.G.S. 
(Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα. Τηλ. 210 3210510)
Κυριακή… διπλή γιορτή στο Six D.O.G.S του Μοναστηρακίου, αφού στις 26 Φεβρουαρίου η νύχτα ξεκινά με τους Bad Bid Live στην σκηνή να δοκιμάζουν τα alter ego τους μαζί με τους Overjoyed 32 και πολλές πανκ ροκ, σκα και άλλες μουσικές εκπλήξεις (ώρα έναρξης 21.00 – είσοδος ελεύθερη). Η πρόσκληση μας ενημερώνει πως επιβάλλεται το αποκριάτικο ένδυμα και η βραδιά ενδείκνυται για πολλά ρεζιλίκια που μόνο οι Απόκριες θα δικαιολογούσαν.

Τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας, το σύνθημα δίνεται για να ξεκινήσει το Ετήσιο «Midnight Theme-less Silly Project Masquerade Ball του Six D.O.G.S, με οκτώ φίλους-guests του χώρου να παίζουν ρόλο «μπαλαντέρ» στην βραδιά, από την οποία το μόνο που θα λείπει θα είναι η σοβαροφάνεια. Ο καθένας από τους SheSheWaWa, k.atou, dagritzikos, Stavros Dioskouridis B+C, Thodoris Kanelopoulos, Nikitas Mantas, και Oh Yeah θα παίξει μουσική που δεν έχει συνηθίσει να παίζει, με μοναδικό γνώμονα το κέφι, την καλοπέραση και το γνήσιο γλέντι. 


Κύτταρο Live 
(Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα. Τηλ. 210.8224134, 6977641373)
Βραδιά για… teddy boys με τον τίτλο «Rumble in Athens Fest» διοργανώνεται στο Κύτταρο με εκρπροσώπους της εγχώριας rock’n’roll να δίνουν το «παρών» (The Bullets, Ducky Boyz, Meanwhile in Mexico, Duo Jet Band). Παράλληλα, θα υπάρχει second hand bazaar με δίσκους, CDs, ρούχα και παπούτσια, καθώς και ‘50s vintage hairstyling για pin-up girls και teddy boys, ενώ χρέη DJ αναλαμβάνουν οι Wanderers.
Πότε: Σάββατο 25/2, από τις 19.30 μέχρι τις 3.00, είσοδος 10€. 

Pure Bliss 
(Ρόμβης 24Α, Αθήνα. Τηλ. 210 3250360 -2)
Για την τελευταία Κυριακή της αποκριάς, το στέκι της οδού Ρόμβης ετοιμάζει ένα πάρτι, στο οποίο είτε είστε μασκαρεμένοι είτε όχι, ο χορός είναι εγγυημένος. ΟΙ Musica Mista με τις κιθάρες, τα κρουστά, το κοντραμπάσο και το χιούμορ τους θα παίξουν για εσάς ένα ποτ πουρί από μουσικές του κόσμου και η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Sixx Club 
(Αμερικής 6, Κολωνάκι, τηλ. 6979470638)
Μια καρναβαλική πρόταση βγαλμένη από το καλύτερο όνειρο ενός λάτρη των dancefloors έχει το Sixx Club. Την Παρασκευή DJ αναλαμβάνει ο master της deep house Quentin Harris, ενώ μαζί του θα είναι οι MrOrfeus – Junior Mi (House United Gang) και ο Chris K. Η βραδιά ξεκινά στις 23.30 – επικοινωνήστε με το παραπάνω τηλέφωνο για κρατήσεις. 

Vinilio 
(Λ. Ποσειδώνος 33, Γλυφάδα, τηλ: 210 9681056)
Όπως κάθε χρόνο, η πιο funky disco του «Νότου» περιμένει τους μασκαράδες, όχι μόνο για να τους κάνει να χορέψουν μέχρι το πρωί, αλλά και για να βραβεύσει την καλύτερη μεταμφίεση, στο πλαίσιο του ετήσιου διαγωνισμού της. Το πάρτι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 26/2 και η είσοδος με ποτό είναι 10€.

Τώρα Κ44
(Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι)
Οι YSP!WSY! (KrisRiot-Postriper) μαζί με τον Andrew και τον Yaz (το ίδιο team της διασκέδασης που έδωσε τα ρέστα του και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς) αναλαμβάνουν να μετατρέψουν το ΤώραΚ44 στο πιο hip καρναβαλικό μέρος για να βρίσκεται κανείς την Κυριακή της Αποκριάς. Το πάρτι ξεκινά στις 23.00, ενώ η είσοδος όπως αναφέρεται και στο αντίστοιχο Facebook event, είναι «ελεύθερη από παντού». 

Barouge 
(Ανδρονίκου 4, Γκάζι)
Στο Γκάζι τα «βαρβάτα» μασκέ πάρτι ξεκινούν από την Παρασκευή, καθώς το Barouge υποδέχεται τον DJ Πάνο Μπλάνα αλλά και τον Chris Royal για after hours tech house DJ set, Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ξεθάψετε από τα μπαούλα τα πιο διασκεδαστικά σας ρούχα και να μπείτε σε διάθεση funk, disco, italo, Hi-NRG και 80's pop από τις 23.30 της Παρασκευής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η είσοδος με ποτό στοιχίζει 10€. 

Santa Botella 
(Πανόρμου 115Α, Αμπελόκηποι)
Η Αγία… μπουκάλα της Πανόρμου φοράει τα αποκριάτικά της και φιλοξενεί ένα μασκέ πάρτι την Κυριακή 26/2, καθώς και την alternative rock μπάντα Disconnected, που θα καταλάβει με τις μουσικές της το πάνω πάτωμα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v