Η έξοδος του Σαββάτου: Από την… vista στην πίστα

Καφές με συγκλονιστική θέα στη λίμνη του Μαραθώνα το πρωί, ζουμερή σχάρα για το μεσημέρι και το βράδυ… πίστα: Διογένης Studio με Ρέμο και Βοσκόπουλο ή Ρεξ με Άννα Βίσση και Μαίρη Λίντα;
Η έξοδος του Σαββάτου: Από την… vista στην πίστα
Ο καιρός το Σάββατο προβλέπεται ελαφρώς συννεφιασμένος με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και με ελαφρά αεράκι. Ιδανικός, δηλαδή, για βόλτα στην αττική εξοχή και υπαίθριο καφεδάκι με θέα. Πού; Στην καταπληκτική, αν και τεχνητή, λίμνη Μαραθώνα, και το συγκλονιστικό γύρω τοπίο της. Η λίμνη προσφέρεται για βόλτα στο φράγμα αλλά και περιμετρικά αυτής -όσο αντέξετε τουλάχιστον- για να απολαύσετε το μοναδικό τοπίο και να θαυμάσετε σπάνια είδη υδρόβιων και παρυδάτιων πουλιών, αλλά και κύκνους, χήνες και αφρόπαπιες.

Αμέσως μετά πιάστε τραπέζι με θέα στο καφέ-εστιατόριο Fragma που προσφέρει όχι μόνο το πλεονέκτημα της θέσης, αλλά και εξαιρετική κουζίνα με μεσογειακές γεύσεις, αλλά και συγκλονιστικά γλυκά. Το Fragma σερβίρει καθημερινά, από το μεσημέρι έως τη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα. Οι τιμές κυμαίνονται στα 30 ευρώ κατ’άτομο.

Σκέφτεστε κάτι πιο οικονομικό; Η ψησταριά «Καλή Καρδιά» (Λεωφ. Σχινιά 221, Μαραθώνας, τηλ. 2294063353) θα σας «μυρίσει» από μακριά: Φρέσκα κρεατικά στη σχάρα και στη σούβλα, ζεστά ορεκτικά, θέα στο πευκοδάσος και τιμές που κυμαίνονται στα 15 ευρώ κατ’άτομο.

Και το βράδυ;
Αν η παρέα "ψήνεται" για μπουζούκι και πίστα, η δική μας πρόταση ακούει στο όνομα Διογένης Studio, στο οποίο συναντάμε τους Αντώνη Ρέμο και Τόλη Βοσκόπουλο. Ο φτασμένος πια Αντώνης Ρέμος συναντά για πρώτη φορά επί σκηνής τον αποκαλούμενο "άρχοντα του ελληνικού τραγουδιού" σε ένα σχήμα που, όπως ο ίδιος ο Ρέμος θα πει επί σκηνής "βγάζει πόνο".

Ερωτικές μπαλλάντες και βαριά ζεϊμπέκικα συνδυάζονται σε ένα πρόγραμμα χωρίς υπερβολές, περιττά μπαλέτα ή δεύτερες φωνές, απευθυνόμενο αποκλειστικά στους λάτρεις των δύο τραγουδιστών.

Μία καλή γεύση από το πρόγραμμα μπορείτε να πάρετε και από το μπαρ του κέντρου, το οποίο βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο του αμφιθεατρικού Διογένης Studio, πληρώνοντας 15 ευρώ είσοδο. 

Infos: Διογένης Studio, Λεωφ. Συγγρού 259, Ν. Σμύρνη. Τηλέφωνο: 210 9425754
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Τιμές: Είσοδος 15 ευρώ Παρασκευή και Σάββατο, 10 ευρώ Κυριακή
180 ευρώ απλή φιάλη, 80 ευρώ κρασί (Παρασκευή & Σάββατο)
160 ευρώ απλή φιάλη, 100 ευρώ κρασί (Κυριακή)

Οι θαμώνες των νυχτερινών κέντρων θα πρέπει, ακόμα, να γνωρίζουν πως το Ρεξ υποδέχεται από απόψε την Άννα Βίσση, η οποία επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα με το καινούργιο ανατρεπτικό σόου «Δώδεκα». «Πειραγμένες» ενορχηστρώσεις, τραγούδια από τα παλιά, «δυνατές» εκτελέσεις, μέχρι και εκκλησιαστικές καμπάνες περιλαμβάνει το μουσικό πάρτι, όπως η ίδια υπόσχεται. Και μία έκπληξη: Μαζί της στην σκηνή η Μαίρη Λίντα, η οποία θα ταξιδέψει το κοινό στα 60’s με μουσικές του Χιώτη και με μάμπο διάθεση. Στο πάρτι θα συμμετέχουν και οι Wedding Singers με τραγούδια από την disco, synth,pop και rock ‘n roll σκηνή.

Infos: Ρεξ, Πανεπιστημίου 48, Αθήνα. Τηλέφωνο: 2103814591, 2103823269
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή και Σάββατο
Τιμές: Είσοδος με ποτό στο μπαρ 15 ευρώ, Φιάλη ουίσκι 180 ευρώ (απλή), 200 ευρώ (σπέσιαλ), Κρασί: 90 ευρώ.

Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v