Η Quinn Lemley και τα αγόρια της στο Half Note

Η μεγάλη ντίβα με την swing παρέα της φέρνει κάτι από Broadway στο Half Note και ετοιμάζεται να υποδεχτεί την νέα χρονιά στην Ελλάδα, με χιούμορ, τζαζ, γεύση από καμπαρέ και παλιό Hollywood.
Η Quinn Lemley και τα αγόρια της στο Half Note
Προσοχή! Λόγω ακύρωσης της πτήσης από την Νέα Υόρκη, η Quinn Lemley θα ξεκινήσει τις παραστάσεις της στο Half Note από την Τετάρτη 29/12. Σήμερα 28/12 στη θέση της θα εμφανιστούν οι Night Walk. Οι προσκλήσεις των αναγνωστών του in2life ισχύουν κανονικά, είτε για τη σημερινή είτε για την αυριανή παράσταση, κατόπιν συνεννόησης με το Half Note.

Οι αναγνώστες που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν το live της Quinn Lemley και των αγοριών της, την Τρίτη 28/12 στο Half Note είναι οι: Γιώργος Γαλάνης και Ηρώ Τσιαχρή. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. 

Με τον αέρα και την άνεση μιας γνήσιας ντίβας αλλά και το χιούμορ που προσιδιάζει στον ρόλο της, η Quinn Lemley έχει φτιάξει μια γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή εικόνα στον κόσμο – και ιδιαίτερα σ’ εμάς, όπως δείχνουν οι συχνές της εμφανίσεις εδώ.

Άλλη μια σειρά από αυτές τις εμφανίσεις της ξεκινούν την Τρίτη 28/12 στο Half Note, για να διαρκέσουν μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Έχοντας κάνει μια προσέγγιση της δουλειάς της Rita Hayworth με το περίφημο “The Heat is On”, η Quinn επανέρχεται στο Half Note μέρες γιορτών, με την σουινγκάτη παρέα της (τα «αγόρια» της!) παίζοντας και κομμάτια από την καινούργια της παραγωγή “From Burlesque to Broadway”, δίνοντας στο γύρισμα της χρονιάς το lounge άρωμα ενός γνήσιου light jazz καμπαρέ με λίγο από Broadway.

Το κλασικό γκλάμουρ της Quinn Lemley βγαίνει από το παλιό σινεμά – με τις μεγάλες σταρ που μάγευαν τα πλήθη με γοητευτική τζαζ και σαγηνευτικό σουίνγκ. Η Quinn Lemley αναβιώνει τις θρυλικές φιγούρες του παλιού Χόλυγουντ και, παράλληλα, μια σειρά από κλασικές και αθάνατες επιτυχίες των δεκαετιών του ’30, του ’40 και του ’50, που ξαναζωντανεύουν μέσα από της ερμηνευτική της δεινότητα.

Μαζί της και ο σπουδαίος πιανίστας του Broadway και των μιούζικαλς James Sampliner με τον οποίο είχε πρωτοεμφανιστεί η Lemley στην Ελλάδα. Γιορτινές βραδιές με πάθος, με χιούμορ και sex appeal από την μοναδική Quinn να τραγουδά “…Hey big spender”!



Quinn Lemley: τραγούδι
James Sampliner : πιάνο
Karl Spicer : μπάσο
Marcus McDonald : πνευστά
Peter Retzlaff: ντραμς

Από 28/12/2010 ως 6/1/2011
Half Note, Τριβωνιανού 17, τηλ: 210 9213310

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (χωρίς ποτό) : Α ΖΩΝΗ: 30€ , Β ΖΩΝΗ: 25€, Γ ΖΩΝΗ & ΒΑR: 20€, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ (Γ ΖΩΝΗ & BAR): 15
Ειδικές τιμές ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ: ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (χωρίς ποτό): 20€, BAR: 15€, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ (ΣΤΟ BAR): 10€

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Δευτέρα έως Σάββατο ώρα έναρξης 22:30, Κάθε Κυριακή ώρα έναρξης στις 21:00
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v