Mojito Bay: Και beach και sports (και party) στην Αττική

Έναν ολοκαίνουριο προορισμό για ολοήμερες αποδράσεις, beach wellness and sports υπό την καθοδήγηση έμπειρων instructors, δροσιστικά κοκτέιλ, tapas και sushi, γευστικές δημιουργίες που μυρίζουν... Κούβα και χορό μέχρι πρωίας απέκτησε η αττική ακτογραμμή.
Mojito Bay: Και beach και sports (και party) στην Αττική
Ο παράδεισος βρίσκεται... στην Αττική και λέγεται Mojito Bay. Παραλία με αναπαυτικές ξαπλώστρες, sports & wellness δραστηριότητες, φοίνικες, μοναδικά cocktails, κουβανέζικες γεύσεις και parties από το πρωί έως το άλλο πρωί...

Ο ιδιαίτερος χώρος του νέου beach – club – restaurant του Ομίλου Βλάση Σταθοκωστόπουλου διεκδικεί επάξια τον τίτλο του απόλυτου all day προορισμού για το φετινό καλοκαίρι. Σε ένα εξωτικό περιβάλλον γεμάτο φοίνικες, snacks, γλυκά, αλλά και δροσιστικά smoothies μας προκαλούν να μην σηκωθούμε από το χώρο του café, ενώ για τους λάτρεις του beach relaxation, το εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρει υπηρεσίες massage την ώρα που μαυρίζουμε χαλαρώνοντας.

Αλλά στην παραλία του Mojito Bay δεν θέλεις να καθήσεις ούτε λεπτό. Τα δύο πλήρως εξοπλισμένα γήπεδα Beach Volley ιντριγκάρουν το ενδιαφέρον, αφού το παιχνίδι κατευθύνει η πρωταθλήτρια Έφη Σφυρή. Σε συνεργασία με το Vari Sports Club, ο χώρος προσφέρει μια σειρά δραστηριοτήτων Beach Wellness and Sports: Body and Mind Awakening από το πρωί με μαθήματα yoga αλλά και Sunset Relaxation, με επικεφαλής του προγράμματος τον καταξιωμένο instructor Γιώργο Ξηρό.

Όταν ο ήλιος αρχίζει να βασιλεύει, τα εντυπωσιακά, πολυγωνικά bars του Mojito Bay προσφέρουν το ιδανικό σκηνικό για να απολαύουμε το ποτό μας με τη συνοδεία tapas, sushi ή tacos. Το beat αρχίζει να ανεβαίνει και οι μουσικές επιλογές μας έχουν ήδη βάλει σε mood διακοπών.

Από τις 21:00 ανοίγει το Havana style εστιατόριο του Mojito Bay με πιάτα που μυρίζουν Κούβα. Φύλλα cohiba, κιτρινόπτερος τόνος, μωβ πατάτες, μάνγκο, τορτίγιας... υλικά της καλύτερης ποιότητας, συνθέτουν τις μοναδικές δημιουργίες του Σεφ Δημήτρη Ρήγα. Η θέα της θάλασσας σε απόσταση αναπνοής και η τροπική διακόσμηση με κυρίαρχα στοιχεία το φυσικό πράσινο και το ξύλο, μας ταξιδεύουν σε μακρινά νησιά...

Και για να τα... κάψουμε προβλέπεται, φυσικά, χορός μέχρι πρωίας. Κάθε Τετάρτη στο Mojito Bay "παίζει" Fuego Cuba Latin Party με live band και τους καλύτερους χορευτές να μας ξεσηκώνουν από τις 22.00 μέχρι... νωρίς (το πρωί) ενώ κάθε Σάββατο η ομάδα Agua do Sol παρουσιάζει τον Angel Stoxx μαζί με guest DJs σε χορευτικά sets που ξεκινούν από τις 15:00 και συνεχίζουν ως τη δύση του ήλιου με τη συνοδεία εκρηκτικών χορευτικών shows.

Mojito Bay, Παραλία Λομπάρδας, Αγία Μαρίνα, (33,5 χλμ Αθηνών – Σουνίου), τηλ.: 22910 78950-1
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v