Banio Banio: Beach και bar... πλάι πλάι στην Αίγινα

Στις αγαπημένες μας διευθύνσεις στην απόλυτα weekend Αίγινα, ήρθε μόλις να προστεθεί άλλη μία. Συνδυάζοντας ποτό και φαγητό, θάλασσα και θέα, οργανωμένη και ελεύθερη παραλία, reggae και jazz ακούσματα, το Banio Banio υπόσχεται να ικανοποιήσει κάθε μας επιθυμία.
Banio Banio: Beach και bar... πλάι πλάι στην Αίγινα
Ιδανική λύση για τις μίνι αποδράσεις μας, για εκείνα τα weekends αστραπή ή ακόμα και τις… εις μόνας ήμερες που η ανάγκη να ξεφύγουμε από τη βοή και τη ζέστη της πόλης γίνεται επιτακτική, αλλά η ξαναζεσταμένη λύση των παραλιών της αττικής ακτογραμμής δεν επαρκεί, η Αίγινα διεκδικεί επάξια μια θέση στη λίστα με τους αγαπημένους εκδρομο-προορισμούς. Και όχι μόνο γιατί είναι δίπλα.

Στους λόγους που μπορείτε να μάθετε (αν δεν ξέρετε ήδη) αναλυτικά από τη δεξιά στήλη (Σχετικά Άρθρα) ήρθε μόλις να προστεθεί άλλος ένας. Μια παραλία μέχρι πρότινος εν πολλοίς άγνωστη, τα Λουτρά της Σουβάλας –προς Βορρά, όπως κοιτάτε το χάρτη του νησιού– που καθαρίστηκε, ομόρφυνε, φόρεσε τα καλά της και απέκτησε το ολόδικό της beach bar, με το funky όνομα Banio Banio.

Η επιλογή της παραλίας δεν έγινε καθόλου τυχαία: πρόκειται για τη μοναδική αμμουδιά της περιοχής, έναν κολπίσκο με απαλή άμμο και προστατευμένο από τους ανέμους του Σαρωνικού, που μπορεί πραγματικά να καλύψει κάθε γούστο και απαίτηση –οι οπαδοί της οργανωμένης παραλίας θα βρουν εδώ τις απαραίτητες ξαπλώστρες και ομπρελίτσες για προστασία από τις ανελέητες ακτίνες του ήλιου, ενώ οι freestylers θα απλώσουν πετσέτα στην άμμο. «Και οργανωμένη και ελεύθερη παραλία», όπως λένε και οι ιδιοκτήτες του beach bar.

Αμφιθεατρικά κτισμένο πάνω από αυτήν τη «δύο σε ένα» παραλία, το Banio Banio συνδυάζει θάλασσα και θέα, δροσιστικά κοκτέιλ και λαχταριστά σνακ, απογευματινούς καφέδες και χαλαρωτικά… after ποτά. Και ψημένη ρακί Αμοργού και κοκτέιλ Chocolate Monkey με παγωτό. Παρέες και οικογένειες. Αφράτους καναπέδες και άκρως καλοκαιρινές καρέκλες σκηνοθέτη. Φοίνικες και πολύχρωμα γεράνια. Ethnic ακούσματα και ροκιές για να ανεβαίνουν οι τόνοι. Breezy reggae και ψαγμένη gazz. Soul και funk.

Αν λοιπόν θέλετε… για ένα διήμερο τάκα τάκα, διασκέδαση και χαλάρωση πλάι πλάι, βουτιές λίγο λίγο και ποτάκι σιγά σιγά, αλλά καφέ για να ανοίγει το μάτι πρωί πρωί… μάνι μάνι, τότε… Banio Banio.

Η.Κ.

Παραλία Σουβάλας, Αίγινα, τηλ.: 6938121717, 6972559040
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v