Reina: Multi-culti διασκέδαση στην Παραλιακή

Ένα από τα φετινά new entries της Παραλιακής, το club restaurant Reina, στο χώρο του Dekko στην παραλία του Αγίου Κοσμά, αποτελεί μία από τις λίγες all inclusive προτάσεις διασκέδασης του φετινού καλοκαιριού, αφού συνδυάζει επιτυχημένα εστιατόριο, cocktail bar, club, και sushi bar– finger food.
Reina: Multi-culti διασκέδαση στην Παραλιακή

Μετά την επιτυχημένη πορεία του στο χειμερινό χώρο της Αυτοκίνησης, το Reina μετακόμισε στην Παραλία, όπου δημιούργησε ένα μοναδικό restaurant club mix, που φιλοδοξεί να γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα meeting points του φετινού καλοκαιριού.

Πρωτότυπα διαμορφωμένος, ο χώρος που πέρυσι στέγαζε το Dekko φιλοξενεί τα τέσσερα τμήματα του Reinaεστιατόριο, club, cocktail bar και sushi bar, γωνιά finger food– τα οποία υπόσχονται να σας κρατήσουν ξύπνιους μέχρι αργά.

Το λευκό χρώμα κυριαρχεί παντού, στους καναπέδες, στα έπιπλα του εστιατορίου και στα αέρινα υφάσματα. Η είσοδος διακοσμείται με τεχνητό γκαζόν στο πάτωμα και στην οροφή, ενώ μπαίνοντας στον κυρίως χώρο, τα έντονα στοιχεία της φύσης αποτυπώνονται σε μια σειρά από πανέμορφα ελαιόδεντρα. Ο περιβάλλων χώρος ενισχύει το ειδυλλιακό σκηνικό με hot spot τους φωτισμένους φοίνικες κατά μήκος της παραλίας.

Το εστιατόριο του Reina προσφέρει στους επισκέπτες του ένα multi ethnic μενού, το οποίο περιλαμβάνει γεύσεις από τη διεθνή, την ισπανική και την ταϋλανδέζικη κουζίνα. Τρεις διακεκριμένοι σεφ, μεταξύ των οποίων η Antonia Suarez, που γνωρίσαμε το Χειμώνα στο Puerta de Espana, και η Somyai Panprapa, δημιουργούν ευφάνταστες συνταγές που μας ταξιδεύουν στις άκρες του κόσμου.

Για όσους επιθυμούν κάτι πιο ελαφρύ, το καλοκαιρινό μενού των finger food και sushi περιλαμβάνει γευστικές προτάσεις που δεν υστερούν καθόλου σε ποιότητα, σε σχέση με το μενού του εστιατορίου. Σε μια ειδικά διαμορφωμένη γωνιά, εμπνευσμένη από τα αυθεντικά sushi bars της Ιαπωνίας, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε spring rolls, κροκέτες με ζαμπόν και μανιτάρια, spicy burgers με τρία είδη κιμά και μπαχαρικά Μαρόκου και, φυσικά, πολλά διαφορετικά sushi –τόνου, σολομού, καβουριού και άλλα.

Περνώντας στο κεντρικό cocktail bar, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε περί τα 100 διαφορετικά cocktails. Ο κατάλογος περιλαμβάνει cocktails κάθε είδους –αλκοολούχα και μη, περίπλοκα και απλά, δημοφιλή και σχεδόν άγνωστα.

Τέλος, το club του Reina υπόσχεται κεφάτες καλοκαιρινές βραδιές, με mainstream ήχους και πολλά εβδομαδιαία θεματικά party. Resident DJ του club είναι ο Δημήτρης Μουτσούλας, ενώ κάθε Κυριακή από τις 15.00 έως τις 22.00 τα decks αναλαμβάνει ο Dj Viton, προσκαλώντας σας στα μοναδικά Playground Parties. Κάθε Τετάρτη, οι παραγωγοί του Love Radio Τάσος Τρύφωνος και Ελένη Μανουσάκη διοργανώνουν τα γνωστά από το χειμερινό ReinaLove da Greek” Parties.

Reina Club Restaurant Mix, Παραλία Αγίου Κοσμά

Για κρατήσεις στο εστιατόριο, sushi bar & finger food τηλ. 6947775555, 210 7258666

Για κρατήσεις στο club: 210 9852996

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v