Beach parties για το καλοκαίρι μας παίζουν;

Ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα beach parties της πόλης για να κουνήσεις το κορμάκι σου μέχρι τελικής πτώσης.
Beach parties για το καλοκαίρι μας παίζουν;
Στα επιβάλλεται των διακοπών, πέρα από πλατσούρισμα σε παραλίες, κοκτειλάρες δίπλα στο κύμα, καλαμαράκια τηγανιτά σε ταβερνίτσα πάνω από τη θάλασσα και ηλιοθεραπεία, πρέπει οπωσδήποτε να προστεθεί και ένα πολύωρο beach party. Εκεί δηλαδή που συνοδεία δυνατών μουσικών θα μπορείς να κουνήσεις το κορμάκι σου μέχρι τελικής πτώσης. Ψάξαμε λοιπόν για πάρτη σου και βρήκαμε τα καλύτερα beach parties που παίζουν στις παραθαλάσσιες γειτονιές της Αθήνας. Let’s break this!

Sunday parties στο Moana Beach House

Ακτή Βάρκιζας, Yabanaki Beach, Βάρκιζα, τηλ: 698 314 1116

Πάμε προς Βάρκιζα μεριά και πιάνουμε ξαπλώστρα ή πουφ στο Moana Beach House του Yabanaki Beach. Εκεί κάθε Κυριακή παίζει παρτάρα με τους djs Nick Jojo, ClubΚid, John Chouliaras και Μarsha στα decks από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βράδυ. Από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες μέχρι τη δύση του ηλίου στο Moana Beach House τα κορμιά λικνίζονται χωρίς σταματημό πλάι στο κύμα, ενώ τα ντεσιμπέλ ξεσηκώνουν και τον πλέον ξενέρωτο. Η είσοδος ανάλογο με το ποτό σου κυμαίνεται από 10-15€ και με ένα μήνυμα στο Facebook ή στο Instagram μαθαίνεις όσα χρειάζεσαι.

Pussy Yard Sundays στο Bolivar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, πληροφορίες / reservations: 6970367684 - 6989860678,

Κάθε Κυριακή στο Bolivar στήνονται μνημειώδεις παρτάρες με επίτιμους καλεσμένους djs, trappers, χορευτές και πάει λέγοντας. Το Bolivar μετατρέπεται σε έναν modern Cult παράδεισo με all around party μουσικές για παραλιακό γλέντι δίχως τελειωμό. Στα decks του κάθονται οι καλύτεροι της πιάτσας και υπόσχονται πως δεν πρόκειται να μείνει γλουτός ακούνητος από το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ. Η είσοδος με ποτό είναι στα 10€. Η έξτρα μπύρα κοστίζει 7€, ενώ το έξτρα ποτό 10€. Για πιο privileged και VIP πακετάκια ακολούθησε τον σύνδεσμο. 

Union Latina στο Bikini Beach Bar

Λεωφόρος Ποσειδώνος 78, Άλιμος, τηλ.: 697 734 1919

Δυο μεγάλες δυνάμεις στην latin διασκέδαση ενώνονται και η νύχτα απογειώνεται. Κάθε αυγουστιάτικη Κυριακή το Fuego σε συνεργασία με το Miξer κατεβαίνουν στο μοναδικό Bikini Beach Bar με την καλύτερη μουσική, τρελά animations, εκπλήξεις, κοκτέιλ και με τους αγαπημένους σας χορευτές, να δίνουν ρυθμό και κέφι στις καλοκαιρινές νύχτες σου. Η είσοδος στα 10€ με ποτό, ωστόσο φρόντισε να κάνεις έγκαιρα την κράτησή σου γιατί γίνεται ένας χαμούλης.

Maraveyas Beach Party στην Α’ Πλαζ Βούλας

Βουτιά και ρεφρέν, μακροβούτι και κουπλέ. Σώματα και μαλλιά με άμμο, ρούχα ποτισμένα με αλμύρα, μαγιό και παρεό, κόκκινες γόβες καρφωμένες στην άμμο. Σε αυτή την καλοκαιρινή πασαρέλα θα παρελάσουν φίλοι μου τραγουδιστές και βιρτουόζοι μουσικάντηδες, Djs με χαβαγιάνας και ψηλά καπέλα. Κι αν όλα πάνε στραβά, εμείς θα χορεύουμε αδέρφια.

“Ξάπλα στον ήλιο και η άμμος να καίει,

welcome to greece & have a nice day”

Κάπως έτσι μας υποδέχεται ο Κωστής Μαραβέγιας στο Beach Party που θα στήσει στην Α’ Πλαζ Βούλας το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη σε μια παραθαλάσσια παρτάρα που θα είναι τελείως διαφορετικό από ότι άλλο έχουμε ζήσει. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15-17€ και μπορείς να τα αγοράσεις εδώ

Epic Party στο Bikini Beach Bar

H φάση φέτος το καλοκαίρι είναι βουτιές, μουσική και χορός στο γαλάζιο Bikini των Λουτρών Αλίμου. Όταν μάλιστα παίζει και EPIC beach party από τα παιδιά του Luben, όπως αυτό που διοργανώνεται το Σάββατο 20 Αυγούστου, τότε ξέρεις πως όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί. Οι μουσικές θα βαράνε από το πρωί όλες τις ένοχες απολαύσεις των 80s, 90s, 00s, 10s & 20s και πολύ καλά θα κάνουν. Μην λησμονήσεις το κορμάκι σου να κουνήσεις στο Epic Party. Η είσοδος είναι στα 5€ κι η διασκέδαση εγγυημένη.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v