Αυτά είναι τα πιο καλοκαιρινά καφέ στην Αθήνα

Ολάνθιστες αυλές, κήποι με χαλικάκι και δροσερά καφεδάκια στις πιο καλοκαιρινές καφε-διευθύνσεις της πόλης.
Αυτά είναι τα πιο καλοκαιρινά καφέ στην Αθήνα

Οάσεις δροσιάς για καφεδάκια και παγωμένα ροφήματα. Μέρη για χαλάρωση, άραγμα, κοινωνικοποίηση.

Τα καφέ της Αθήνας δροσίζουν τις καλοκαιρινές μας ημέρες και απογεύματα, σε κήπους και καταπράσινες αυλές.

Black Duck Garden

Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου 5-7, Πλατεία Κλαυθμώνος, τηλ: 2103252396



Ένας νοσταλγικός κήπος γεμάτος πράσινο, αγάλματα, σιντριβάνια και έναν εντυπωσιακό φοίνικα να απλώνει την σκιά του, σε περιμένει για να πιείς πολύ ωραίο καφεδάκι, αλλά και να δοκιμάσεις ωραιότατο brunch. Το Black Duck Garden παραμένει ανοικτό και το βράδυ για ρομαντικό δείπνο και ποτάκι σε σκηνικό καλοκαιρινό και αρχοντικό.

Το Λοκάλι

Σαρρή 44, Ψυρρή, τηλ.: 21 0325 0673



Εδώ και λίγα χρόνια ήρθε για να ομορφύνει την Σαρρή και την ευρύτερη περιοχή με την πανέμορφη αυλή του, στη θέση που βρισκόταν το Σινέ Ψυρρή. Πιάσε θέση στις φερ φορζέ καρεκλίτσες για specialty καφέδες και ωραίο brunch, και όσο νυχτώνει, η ταράτσα σε περιμένει για καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και ωραία πιατάκια για τη μέση.

Κύριος Χου

Υπερίωνος 1, Άνω Πετράλωνα, τηλ: 21 03423972



Αγαπημένη, δροσερή και χαλαρή αυλίτσα στα Πετράλωνα, άνετη και όμορφη, η οποία καθημερινά φροντίζει να γεμίσει το στομάχι σου με πάσης φύσεως δημιουργίες αυγών, καλοφτιαγμένα καφεδάκια και ροφήματα. Στα συν το φιλικό και χαμογελαστό προσωπικό που σου φτιάχνει τη μέρα. Τι άλλο να ζητήσεις;

Natu

Λεβίδου 13, Κηφισιά, τηλ: 21 0754 6097



Αντλώντας έμπνευση από τη λέξη Natura, το νέο καφέ-εστιατόριο στον υπέροχο κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας είναι ένας όμορφος all day χώρος, που φέρνει ξανά την υπογραφή του Δειπνοσοφιστηρίου και του Δημήτρη Σκαρμούτσου. Εδώ θα απολαύσεις το καφεδάκι σου ανάμεσα σε ελιές, σχοίνους, ροδιές, λεβάντες και λοιπά αρωματικά φυτά.

Μαντανία

Αγίου Δημητρίου 17 & Ηροδότου, Δάφνη, τηλ: 2109715598



Μία μονοκατοικία κοντά στο μετρό της Δάφνης μεταμορφώθηκε σε ένα ζεστό all day bar, στο οποίο απολαμβάνεις νοστιμότατο brunch και καφεδάκι από νωρίς το πρωί, σε μια όμορφη και άκρως καλοκαιρινή αυλή με χαλικάκι και διάσπαρτα δέντρα. Μια ευχάριστη έκπληξη από εκείνες που δεν περιμένεις να ανακαλύψεις στην Δάφνη.

Μπλε Παπαγάλος

Λεωνίδου 31, Μεταξουργείο, τηλ: 21 1012 1099



Σαν να πρόκειται για την ευρύχωρη βεράντα ενός εξοχικού, η ξύλινη εξέδρα του Μπλε Παπαγάλου στο Μεταξουργείο ταιριάζει άψογα καλοκαιρινή διάθεση της πλατείας, και σε περιμένει να απολαύσεις καφεδάκια και λοιπά ροφήματα. Σημείωσε πως ο Παπαγάλος είναι pet friendly, οπότε ο φιλαράκος σου εδώ θα έχει ιδιαίτερη περιποίηση.

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα, τηλ: 21 0321 0510



Εδώ δε χρειάζονται και πολλές συστάσεις. Ο πιο χιπ κήπος της Αθήνας, η πιο γνωστή της αυλή σε τουρίστες και μη, είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός για καφεδάκι και πάσης φύσεως αυγά και ροφήματα. «Στο βάθος Κήπος» γράφει η επιγραφή στην Αβραμιώτου, στο βάθος η αστική φύση θα συμπληρώσουμε και θα πιάσουμε θέση σε πάγκους και τραπεζάκια για να περάσει όμορφα η ώρα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v