Πού θα πιείς δροσερά ποτάκια μέχρι 7€

Μπαρ και ταράτσες σε κήπους και παραλίες προσφέρουν απλόχερα δροσιά το καλοκαίρι, και καθαρά ποτά με ταβάνι τα 7€.
Πού θα πιείς δροσερά ποτάκια μέχρι 7€

Ο καύσωνας βρίσκεται προ των πυλών και οι ανάσες δροσιάς είναι απαραίτητες. Ιδιαίτερα αν συνδυάζονται με ποτάκια σε τιμές φυσιολογικές.

Σε κήπους και αυλές, παραθαλάσσια και… παραταράτσια, βρήκαμε τις καλύτερες επιλογές για να απολαύσεις το ποτό σου, χωρίς να σκάσεις από τη ζέστη.

Κήπος: The Garden Café
Ιερά Οδός 403, Χαϊδάρι, τηλ: 2105324792



Θα το βρεις στον εντυπωσιακό Διομήδειο Κήπο, κοντά στην είσοδό του, σε περιβάλλον πιο δροσερό δε γίνεται να σερβίρει καφεδάκια από το πρωί στον ίσκιο. Σε σκηνικό βγαλμένο από τα πιο πράσινα μας όνειρα, το The Garden Café ετοιμάζει επίσης λαχταριστά σνακ, ενώ το βράδυ είναι ό,τι πρέπει για οικονομικά ποτά. Εδώ θα βρεις το απλό ποτό στα 6,5€, τα κοκτέιλ στα 8€ και το πληθωρικό Zombie μόλις στα 9€.

Bios
Πειραιώς 84, Γκάζι, τηλ.: 210 3425335



Αστική δροσιά αφ’ υψηλού, προσφέρει για ακόμα ένα καλοκαίρι η industrial ταράτσα του αγαπημένου πολυχώρου της πόλης. Εδώ θα έρθεις από νωρίς το βράδυ για να βρεις χώρο στις άνετες ξαπλώστρες με φάτσα την Ακρόπολη και θα πιείς δροσερά ποτάκια στα 7€ και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ στα 9€. Συχνά πυκνά θα πετύχεις και κάποιο Dj set με ψαγμένους και... παράξενους ηλεκτρονικούς ήχους.

Villa Grigio 46

Αγίου Αλεξάνδρου 46 και Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο, τηλ: 21 0981 2080

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Villa grigio 46 (@villagrigio46)



Άνεση, πράσινο, λουλούδια και αρκετή δροσιά θα βρεις στον κήπο αυτού του ιταλικού wine bar, το οποίο ανοίγει από το πρωί για ψαγμένο brunch και μένει ανοιχτό ως αργά σερβίροντας απεριτίφ, δεκάδες ετικέτες ιταλικών κι ελληνικών κρασιών (κάποιες σε ποτήρι), Aperol, signature αλλά και κλασικά κοκτέιλ με άρωμα ιταλικό. Από τον κατάλογο δεν λείπουν και τα κλασικά ποτά. Το απλό ποτό στα 7€.

Latraac Skate Cafe

Λεωνίδου 63-65, Μεταξουργείο, τηλ: 213 0453377



Ένα από τα καλύτερα spots για χαλαρό ποτάκι στην πόλη, αθεράπευτα cool και vibe-άτο, το Latraac έχει χαρακτήρα και μια industrial αυλή με αρκετή δροσιά που αξίζει να ανακαλύψεις. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί και πίστα για skate (από τις 17.00 μέχρι τις 22.00), αν είσαι του σπορ, ενώ το απλό ποτό κοστίζει 6,5€ και τα κοκτέιλ από 7€. Οι μουσικές είναι indie και ωραίες.

Τέρας

Θεοδώρητου Βρεσθένης 45, Νέος Κόσμος, τηλ: 2114180653

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Teras Athens (@teras.athens)



Σε ένα γοητευτικό νεοκλασικό του ’30 αυτό το Τέρας είναι πανέμορφο, και έχει μια δροσερή αυλή ιδανική για τα καλοκαιρινά βράδια. Ή πρωινά. Κάτω από τις συκιές και τις ελιές, θα απολαύσεις λαχταριστό brunch, αλλά και αρκετά οικονομικά ποτάκια, σε τιμές που ξεκινούν από μόλις 6€. Ενδιαφέροντα και τα κοκτέιλ, παίζουν με ιδιαίτερους συνδυασμούς και ξεκινούν από 9€.

Ινδιάνος

Μιαούλη 12, Ζούμπερι, τηλ: 698 697 2042

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anastasis Bachas (@anastasis_bachas)



Ξεμακραίνουμε από Αθήνα και πάμε παραλιακά. Ένα όνομα, μια μπαρο-ιστορία στο Ζούμπερι, ο χαλαρός Ινδιάνος μαζεύει κόσμο και κοσμάκη από το πρωί για βουτιές και τον κρατά μέχρι το βράδυ, με ωραίες μουσικές. Εδώ θα πιεις το ποτό ή το κοκτέιλ σου σε ξαπλώστρες ή σε αιώρες και η ζωή θα κυλήσει όμορφα. Ο κατάλογός του περιλαμβάνει και αρκετές προτάσεις για τσιμπολόγημα – burger, club sandwich, σαλάτες κ.α. Το απλό ποτό στα 6€, τα κοκτέιλ στα 7€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v