Έξι café που υποδέχονται τον σκύλο σου με ανοιχτές αγκάλες

Στους κυριακάτικους καφέδες μας θέλουμε παρέα τους τριχωτούς μας φίλους. Γι’ αυτό τους απολαμβάνουμε σε αυτά τα café.
Έξι café που υποδέχονται τον σκύλο σου με ανοιχτές αγκάλες
Όσο περνούν τα χρόνια, η κοινωνία, και κατ’ επέκταση οι μαγαζάτορες, γίνονται ολοένα και πιο ανεκτικοί στο θέμα των σκύλων. Δύσκολα πλέον θα πάτε σε café με τον χνουδωτό σας φίλο και θα σας πουν «συγγνώμη δεν δεχόμαστε σκυλάκια». Ίσα-ίσα, πιθανώς ο σερβιτόρος να σας φέρει αυτοβούλως μπολάκι με νερό.

Γιατί όμως να ρισκάρετε την κυριακάτικη σας βόλτα (και την ψυχραιμία σας) και να μην πάτε στα σίγουρα;

*Δεν υπάρχει σαφής πρόβλεψη σχετικά με το επιτρεπτό ή μη της παραμονής ζώων συντροφιάς στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Κατά συνέπεια, και σύμφωνα με τους κανόνες ερμηνείας των νόμων, επιτρέπεται η παραμονή των ζώων συντροφιάς στους εξωτερικούς χώρους αλλά όχι στους εσωτερικούς χώρους εστίασης, ενώ επιτρέπεται η παραμονή των σκύλων βοηθείας τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς. 

500 μίλια μακριά

Σαλαμίνος 43-45, Μεταξουργείο, τηλ. 21 0341 3563

Posted by 500 μίλια μακριά on Saturday, 11 June 2016


Στο πανέμορφο 500 μίλια μακριά, το οποίο όμως βρίσκεται εδώ δίπλα στο Μεταξουργείο, θα χαλαρώσετε σε ένα από τα αναπαυτικά καναπεδάκια με τα μαύρα μαξιλάρια που έχουν τοποθετηθεί επάνω σε ανακυκλωμένες παλέτες υπό το άγρυπνο βλέμμα του Τζιμ Μόρισον, και θα απολαύσετε ωραίο καφεδάκι παρέα με τους τετράποδους φίλους σας, οι οποίοι απολαμβάνουν… ειδικής μεταχείρισης.

Booze Cooperativa

Κολοκοτρώνη 57, Σύνταγμα, τηλ. 21 1405 3733

#BoozeIsOpen


Thinking about City and People. STAY SOCIAL!

Posted by KOTES - X Booze on Monday, 6 May 2019


Στο Booze, ένα από τα πιο διάσημα στέκια σκύλων -την πρώτη φορά που πατάς το πόδι σου στο μαγαζί, δεν είναι καθόλου απίθανο να σκοντάψεις πάνω σε ένα σκύλο. Σε έναν από τους πρώτους πολυχώρους της πόλης, σε ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά νεοκλασικά κτίριά της, τα κατοικίδια σας είναι παραπάνω ευπρόσδεκτα να αράξουν μαζί σας ενώ πιάνετε θέση στον αρτιστίκ του χώρο και απολαμβάνετε το καφεδάκι σας. Το Booze είναι από τις λίγες περιπτώσεις μαγαζιών που δέχονται και εντός σκυλάκια.

Bartesera

Κολοκοτρώνη 25, Σύνταγμα, τηλ. 21 0322 9805

Posted by Bartesera on Tuesday, 5 June 2012


Λίγα μέτρα πιο ψηλά στην Κολοκοτρώνη, στο φωτεινό αίθριο της στοάς Πραξιτέλους, το Bartesera απλώνει τραπεζάκια από νωρίς το πρωί για café και υποδέχεται εμάς και τα κατοικίδιά μας, προσφέροντάς τους μάλιστα συχνά-πυκνά και λιχουδιές ώστε να μην μείνουν παραπονεμένα.

Chelsea Hotel

Αρχιμήδους 1 και Πρόκλου, Παγκράτι, τηλ. 21 0756 3374

Posted by Dimitris Vanas on Monday, 29 November 2021


Μωσαϊκό στο πάτωμα, παλιές καρέκλες καφενείου, μεγάλες τζαμαρίες με ατελείωτη θέα στην περαντζάδα και μεγάλη αγάπη για τα κατοικίδια, θα βρείτε στο πιο χίπστερ μπαρ της Αθήνας, το οποίο ανοίγει από το πρωί για καφεδάκι και συνεχίζει μέχρι αργά το βράδυ για (καθόλου) χαλαρό ποτό.

Μπλε Παπαγάλος

Λεωνίδου 31, Μεταξουργείο, τηλ. 21 1012 1099

Posted by Μπλε Παπαγάλος on Monday, 5 October 2020


Tο café bar που συνέβαλε στο gentrification της γειτονιάς του Μεταξουργείο, ο Μπλε Παπαγάλος, τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για τα κατοικίδια και τα αδέσποτα – θα δείτε αρκετά σκυλάκια να αράζουν μέσα κι έξω – και είναι πλέον all time classic για τους ρετρό caféδες μας στο Μεταξουργείο.

Συγγρουόμενο

Φαλήρου 57, Κουκάκι, τηλ. 2109227270

Posted by Συγγρουόμενο / Syggrouomeno on Saturday, 4 July 2020


Δύσκολα ένα συνεταιριστικό καφενείο να μην είναι pet friendly. Όπως όλα τα συνεταιριστικά καφενεία, έτσι και το Συγγρουόμενο, συντηρείται από παρέα ανθρώπων που έχουν όρεξη και μεράκι για αυτό που κάνουν. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα εντός του καταστήματος και θα τα φροντίσουν όσο κι εσάς. Σε περίπτωση που είστε διστακτικοί επειδή το σκυλάκι σας ζυγίζει ας πούμε περισσότερα από 30 κιλά, μην ανησυχείτε, εδώ όλοι οι καλοί χωράνε.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v