Σε κανένα κλαμπ θα πάμε να χορέψουμε, τι θα γίνει;

Πιάστηκε η μέση μας από το πολύ καθισιό στα μπαρ, γι’ αυτό λέμε τώρα που χαλάρωσαν τα μέτρα να μη βάλουμε γλουτό κάτω σε πέντε κλαμπ της πόλης.
Σε κανένα κλαμπ θα πάμε να χορέψουμε, τι θα γίνει;

Αρκετά κράτησε – ελπίζουμε – αυτό το αστείο με την απαγόρευση της μουσικής και τους καθήμενους. Το καθισιό βλάπτει την υγεία, το λένε και οι γιατροί, γι’ αυτό κι εμείς ξεχυνόμαστε στους δρόμους της πόλης πιάνοντας θέση στα πιο ανεβαστικά κλαμπ του ντουνιά για μουσικές που καλύπτουν κάθε γούστο και χορευτικές προτιμήσεις.

Ας αρχίσουν οι χοροί!

Lohan
Ιερά Οδός 3-32, Γκάζι, τηλ: 6987501825

Θα το καταλάβεις από τα εντυπωσιακά του φουγάρα που βγάζουν καπνούς στην Ιερά Οδό, και τις ουρές που σχηματίζει η νεολαία που το προτιμά. Η ιδιοκτησία ανήκει (κατά μέρος) στην διάσημη σελέμπριτι Lindsay Lohan, ενώ στο εσωτερικό του ο κόσμος χορεύει σε House και RnB ρυθμούς κάθε Πέμπτη στα Chicago Parties και mainstream club hits, αναλόγως ημέρας. Το «χολιγουντιανό» αυτό κλαμπ διαθέτει τεράστιο χώρο, σε διάφορα επίπεδα, πολύ καλό ήχο και εντυπωσιακά λέιζερ, προσφέροντας το απόλυτο οπτικοακουστικό θέαμα. Η είσοδος στα 10€, με ποτό.

Station One
Λεωφ. Πατησίων 270, Πλ. Κολιάτσου, τηλ: 2110158500



Αν η παρέα γουστάρει χορό στη ντισκοτέκ στην παλιά ντισκοτέκ, τότε η θρυλική ντίσκο της Πατησίων έχει επανέλθει δριμύτερη, πλήρως ανανεωμένη και με ξεσηκωτικά πάρτι με μουσικές που αγάπησαν οι γονείς σου και ίσως πρόλαβες και εσύ. Προφανώς και η διακόσμηση παραπέμπει στην γοητεία της δεκαετίας του 80 με ντισκομπάλες που γυρίζουν, γκλαμ φώτα ολούθε, video wall και μια λαμπερή πίστα για χορευτικές κινήσεις α λα Τζον Τραβόλτα. Λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η είσοδος στα 10€ με ποτό.

Skullbar
Ιπποκράτους & Λ. Κατσώνη 11, Νεάπολη Εξαρχείων, τηλ: 21 1183 8390



Για πιο «σκληρές» καταστάσεις χορευτικές, όλες – σχεδόν – οι εναλλακτικές φυλές της Αθήνας έρχονται σε αυτό το underground after στέκι, τις ώρες που σχεδόν ξημερώνει. Οι μουσικές εδώ κινούνται αυστηρά σε dark/ambient ρυθμούς και οι θαμώνες του δίνουν και καταλαβαίνει, χωρίς αναστολές. Το Skullbar ειδικεύεται εδώ και χρόνια στα after parties που ξεκινούν συνήθως στις 5 τα ξημερώματα και τελειώνουν… αργά το μεσημέρι, οπότε εξοπλίσου αναλόγως και κοιμήσου καλά. Είσοδος 10€ με ποτό.

ToyRoom 
Πανεπιστημίου 10, Αθήνα, τηλ: 21 0364 4098



Θες να κουνηθείς σε ανεβαστικούς χιπ χοπ ρυθμούς στο πιο κέντρο δε γίνεται της πόλης; Ένας είναι ο προορισμός και είναι όσο «παιχνιδιάρικος» και σέξι πρέπει. Στο ToyRoom κάθε Παρασκευή και Σάββατο τα Black Sauce και Go Frank Yourself Parties πλημμυρίζουν το εσωτερικό του με afro beats παλιά και σύγχρονα, αλλά και αρκετές ελληνικές επιλογές από trap καλλιτέχνες που το λέει η ψυχή τους. Αυτήν την Παρασκευή, special guest ο Δε-με-θέλουν-με-Laurent κύριος FY. Είσοδος 10€ με ποτό.

Astron
Τάκη 3, Ψυρρή, τηλ: 6983885327



Μικρό, αλλά θαυματουργό για τους λάτρεις της χορευτικής underground κουλτούρας το mini club της Τάκη έχει αποδείξει στα 20 και βάλε χρόνια λειτουργίας του ότι αγαπά αυτό που κάνει και τη μουσική που παίζει. Έχοντας φέρει «θηρία» του είδους από το εξωτερικό, το Astron συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί ένα από τα πιο αυθεντικά μαγαζιά του κέντρου. Δειλά δειλά ξεκινά ξανά να φιλοξενεί εγχώριους Djs προς το παρόν, σε πάρτι που εγγυώνται χορό μέχρι πρωίας. Είσοδος ελεύθερη, ποτό στα 8€.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v