Τα χριστουγεννιάτικα πάρτι της Αθήνας

Μια ζωή την έχουμε, ας διασκεδάσουμε λίγο αντί να μιζεριάζουμε συνέχεια. Άλλωστε γιορτές είναι, μπορεί ο κορωνοϊός να πήρε άδεια.
Τα χριστουγεννιάτικα πάρτι της Αθήνας

Ετοιμάσαμε μία λίστα με εκδηλώσεις για κάθε γούστο και μουσικά ακούσματα, για να παρτάρετε την παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων, αλλά πάντα με υπευθυνότητα. Συνιστάται πριν πάτε οπουδήποτε να έχετε κάνει ένα σελφ τεστ.

Χριστούγεννα στο καφενείο της Τζαμάικας

Ξεκινάμε με κάτι χαλαρό. Μια παρέα που παίζει λαϊκά και ρεμπέτικα μας διασκεδάζει σε μία βραδιά γιορτή λίγες μέρες πριν την αλλαγή της χρονιάς. Ο Πάνος Βαγενάς, η Νάσια Βλάχου, ο Δημήτρης Γυπαράκης, ο Θωμάς Κανόνης και ο Δημήτρης Κοκκινογένης ροκάρουν σε ρεμπέτικο μέτρο και μας διασκεδάζουν ανήμερα των Χριστουγέννων.  Ελάχιστη κατανάλωση 30€ τα 4 άτομα με φιάλη κρασί.

Η εκδήλωση ξεκινά στις 21.00

Τοποθεσία: Λεωφ. Μεσογείων 206 Χολαργός

Πληροφορίες: τηλ. 21 06561233

Metal Hammer Live Party με Nightstalker, Suicidal Angels και Lazy Man's Load στο Fuzz Music Club

Αξίζει σε όλους μας η χρονιά να τελειώσει με ένα μεγάλο Live Party, ώστε να αντλήσουμε δύναμη και αισιοδοξία για ένα πιο σκληροπυρηνικό 2022. Το Metal Hammer θα ανεβάσει στην σκηνή του Fuzz Club την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου δύο από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα που διαθέτει η ελληνική μουσική σκηνή σε παγκόσμιο επίπεδο. Την μπάντα-συμμορία των heavy rockers, Nightstalker και τους απολύτως εκρηκτικούς σε κάθε live εμφάνιση τους, thrash metallers Suicidal Angels.  Την βραδιά θα ανοίγουν οι σφόδρα ταλαντούχοι Lazy Man's Load. Η νύχτα θα γεμίσει από κιθάρες, watt και τραγουδάρες, εσείς απλώς εφοδιαστείτε με γιορτινή διάθεση!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00.

Ώρα έναρξης: 20:15.

Τιμή εισιτηρίου: 15 €.

Τοποθεσία: Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το Metal Hammer στο 210 4820033.

Εισιτήρια εδώ

TRASHFORMERS Christmas Special στο Fuzz Live Music Club

Ένα σούπερ δυναμικό event έρχεται ανήμερα των Χριστουγέννων να ξεσηκώσει και τους πιο ξενέρωτους. Η ομάδα των Trashformers, γνωστή για τα ξεσηκωτικά τους πάρτι με θέμα, τι άλλο το trash, κάνουν δυναμική γιορτινή επανεμφάνιση και είναι έξαλλοι. Έχουν ετοιμάσει, όπως λένε, ένα «Οπτικοακουστικοχωροχρονικό υπερθέαμα» με secret super guests.

Υποσημείωση: Η ζωή χωρίς ακραία διασκέδαση είναι σαν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο χωρίς παιχνίδι μέσα. Κάτι σαν αυτό το τσίγκινο κουτί με τα μπισκότα βουτύρου που βρίσκεις μέσα τα ραφτικά της γιαγιάς.

Αν το πάρετε απόφαση και πάτε, έχετε κατά νου το ενιάπτυχο των Trashformers:

Χορός / Έρωτας / Τραγούδι / Έκστασι / Έκστανο / Χιούμορ / Νοσταλγία / Ακομπλεξαρισμός / Ολοκλήρωση

Εισιτήρια εδώ

Ο Guy Gerber στο Ballroom του ξενοδοχείου Intercontinental

Τη νύχτα των Χριστουγέννων (25.12) ο Guy Gerber επιστρέφει επιτέλους στην Αθήνα, για ένα απο τα καταπληκτικά sets που τον έχουν καθιερώσει ως ένα από τα πλέον περιζήτητα DJ acts του πλανήτη εδώ και δύο δεκαετίες.

Τα περίφημα RUMORS parties του είναι ό,τι πιο καυτό, με residencies σε Λας Βέγκας, Ίμπιζα και Μύκονο, με εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου και σε ιδιαίτερα locations σε Νέα Υόρκη, Ντουμπάι, Μπουένος Άιρες, Τελ Αβίβ και πολλά άλλα μέρη.

Εκλεκτικός αλλά και super επιτυχημένος, ο Guy Gerber είναι μια εξαίρεση στην (πολύ μικρή) κατηγορία των superstar DJs / παραγωγών, γιατί τα sets του κατορθώνουν να προσφέρουν πάντα την έκπληξη. Το επόμενο κομμάτι που θα ακούσετε, δεν το περιμένετε αλλά είναι και αυτό που θα θέλατε να παίξει. Γι’ αυτό και το απαιτητικό κοινό του Resident Advisor, τον ψήφισε και τον εκτίναξε επί τρείς συνεχόμενες χρονιές στο top 10 των κορυφαίων live performers της σκηνής.

Προπώληση εισιτηρίων: 30 ευρώ (early bird)

VIP εισιτήρια: 90 Ευρώ (Πολύ περιορισμένα εισιτήρια backstage με private bar)

Προπώληση εισιτηρίων online στo viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα Public και Media Markt. 

Τοποθεσία: Λεωφ. Συγγρού 89-93

Κρατήσεις: 2108940836, 6970104656

Ώρα έναρξης: 23:00

Εισιτήρια εδώ

Ρέγκε στο Ρομάντσο

Αν η φετινή χρονιά σας κούρασε με τις τόσες διαμάχες, φωνές και διαφωνίες, τα Χριστούγεννα που θεωρούνται και τρόπον τινά γιορτή της ανακωχής, και θέλετε λίγο να χαλαρώσετε, το Ρομάντσο σας έχει φτιάξει. Για τη βραδιά των Χριστουγέννων έχει καλέσει την ομάδα Irie Action Sound System της οποίας η φιλοσοφία είναι (φυσικά) η διασπορά μόνο θετικών vibes. 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 23.00

Είσοδος: 8 ευρώ

Τοποθεσία: Αναξαγόρα 3-5 Ομόνοια

Πληροφορίες: 21 67003325

Quarantine Techno στην Yπόγεια διάβαση Χαλανδρίου

Αν σας έλειψε ένα παραδοσιακό τέκνο πάρτι που να απευθύνεται αποκλειστικά σε πάρτι άνιμαλς, η Quarantine Techno φέτος διοργανώνει την παραμονή των Χριστουγέννων ένα εξαιρετικό underground party -πιο underground δεν γίνεται δηλαδή από τη διάβαση-  και έχει βάλει σκοπό να ξεσηκώσει όσους δεν θέλουν να παρτάρουν σε κλειστό χώρο.

Τοποθεσία: https://goo.gl/maps/BzYwy1T6apjQ2RmEA

Πληροφορίες εδώ (τηλέφωνο δεν υπάρχει)

Έναρξη: 23.45

Nina Kraviz στο Oddity Club

Tο Blend σας προσκαλεί στο πιο καυτό χριστουγεννιάτικο party της πόλης. Το Oddity Club ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του την πιο ξεχωριστή βραδιά του χρόνου με επίτιμη καλεσμένη την κορυφαία superstar της  παγκόσμιας house και techno σκηνής, Nina Kraviz.

Μαζί της στα decks οι resident djs του Blend Mikee και Manolaco.
H λατρεμένη γυναίκα Dj και παραγωγός των Ελλήνων clubbers επιστρέφει στην Αθήνα τη νύχτα των Χριστουγέννων για να βάλει φωτιά στο πολυαναμενόμενο εορταστικό party του Blend, το οποίο έχει όλες τις προϋποθέσεις για να αφήσει εποχή. 

Το τρομερό κορίτσι από το Ιρκούτσκ της Σιβηρίας, η πρώτη Dj που έπαιξε στο Σινικό Τείχος, το φαινόμενο της dance, η remixer και ιδιοκτήτρια δύο δισκογραφικών (Trip, Galaxiid) με το απόλυτο επιδραστικό attitude θα βάλει τη σφραγίδα της σε ένα event που θα συζητάμε για πολύ καιρό. 

Τοποθεσία: Ηρακλειδών 61, Κεραμεικός

Επικοινωνία: τηλ. 693 852 7901

Εισιτήρια εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v