Ωραία μπαρ για μεταμεσονύκτια φλερτ στην Αθήνα

Μπαρ που ξενυχτάνε, μπαρ που κρατάνε μέχρι πολύ αργά. Μπαρ για να χορέψεις, να τα πιείς και να φλερτάρεις.
Ωραία μπαρ για μεταμεσονύκτια φλερτ στην Αθήνα

Πέρασε η ώρα, βγήκες αργά ή σε παρέσυρε η νύχτα και βρέθηκες μετά τις 12 να μην έχεις μεταμορφωθεί σε κολοκύθα αλλά σε νυχτοπερπατητή/τρια που θέλει να συνεχίσει το ποτό, αλλά και να γνωρίσει κόσμο με διάθεση για φλερτ.

Τα παρακάτω μπαρ ξενυχτάνε, ξενυχτάνε πολύ και ο κόσμος που τα τιμά δεν σνομπάρει, ούτε κάνει γυπαετικές καταδρομές προκαλώντας άβολες καταστάσεις.

Μήπως είσαι για ένα ποτάκι ακόμα; Ή και παραπάνω; Ποιος ξέρει, μπορεί σε κάποιο από αυτά να γνωρίσεις και τον/την σύντροφο της ζωής σου.

Πλυντήριο
Δεκελέων 36, Γκάζι, τηλ: 698 026 8403



Πλένει κόσμο και κοσμάκη και έχει αποτελέσει εδώ και χρόνια επίκεντρο γνωριμιών υπό τους ήχους 80s,90s και 00s ήχων, γιατί τι καλύτερο από το να κοινωνικοποιηθείς ενώ χορεύεις Πωλίνα και Μπίγαλη ή Σάκη Ρουβά και «Μην Αντιστέκεσαι»; Το Πλυντήριο ανοίγει λίγο πριν τις 12 και φιλοξενεί ξεσηκωτικά πάρτι που συνήθως κρατάνε μέχρι πρωίας, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Το απλό ποτό στα 6€.

See You
Φρύνης 25, Παγκράτι, τηλ: 694 201 7057



Μικρό (αλλά θαυματουργό) μπαρ στο Παγκράτι σε απόσταση από τα υπόλοιπα πιο χοτ μαγαζιά της περιοχής, το See You βαστάει χρόνια στην περιοχή και υπάρχει λόγος. Παίζει φοβερές μουσικές μαζεύει ωραίο κόσμο και μένει ανοικτό ως πολύ αργά όταν όλα τα άλλα κλείνουν, για να σου χαρίσει λίγες ακόμα στιγμές καλοπέρασης και κοινωνικοποίησης. Το απλό ποτό στα 6€, τα κοκτέιλ από 7€.

ΕΚΕΙ
Λέκκα 23 – 25, τηλ: 697 192 0754



ΕΚΕΙ δεν υπάρχουν όρια, ΕΚΕΙ οι μουσικές παίζουν πλήρως απενοχοποιημένα, ΕΚΕΙ θα ακούσεις από ελληνική trash μέχρι Britney, Madonna, αλλά και techno στο υπόγειο όσο οι ώρες παίρνουν και αρχίζει να ξημερώνει. Ο κόσμος εδώ μαζεύεται τις «μεγάλες» ώρες, και οι θαμώνες ξέρουν να περνούν καλά και να τα λένε ωραία. Το απλό ποτό στα 7€, τα κοκτέιλ από 8€.

Off the Chain
Ζωοδόχου Πηγής 25, τηλ: 21 3040 0369



Σου αρέσει η σκληρή μουσική, αγαπάς την punk, την εναλλακτική φάση και τις ζόρικες μπαροκαταστάσεις; Το αφτεράδικο των Εξαρχείων είναι εδώ για σένα, ανοίγει νωρίς, αλλά θα το βρεις γεμάτο με εναλλακτικό κόσμο πολύ μετά τα μεσάνυχτα. Σερβίρει ωραίες μπίρες, καθαρά ποτά και Alternative, Indie, Punk, New Wave, Rock'n'Roll μελωδίες για τα αυτάκια σου που λαχταρούν «κοπάνημα». Το απλό ποτό στα 7€.

Skull Bar
Ιπποκράτους και Λάμπρου Κατσώνη 11, Νεάπολη, τηλ: 21 1183 8390



Από τις πιο underground διευθύνσεις της πόλης, το Skull Bar είναι κρυμμένο σε ένα στενάκι της Νεάπολης, κοντά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, και ειδικεύεται στα after parties που ξεκινούν συνήθως τα ξημερώματα και κρατάνε μέχρι το μεσημέρι. Αν νιώθεις έτοιμος, τότε πιες ένα καφεδάκι και ετοιμάσου για χορό με δυνατούς dark dance ήχους. Η είσοδος στα 10€ ποτού συμπεριλαμβανομένου.

Άγιος
Διδότου 31Α, Κολωνάκι, τηλ: 21 0364 7968



Οι ξενύχτηδες της Αθήνας έχουν πλέον τον δικό τους Άγιο, και αν ανήκεις σε εκείνους που αγαπάνε τα ελληνικά, τότε το μπαρ του Κολωνακίου είναι μονόδρομος για τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Εδώ θα ακούσεις ελληνικά τραγούδια από τη δεκαετία του '50 ως τη δεκαετία του '90, και θα γνωρίσεις κόσμο που αγαπά το ελληνικό τραγούδι και την κοινωνικοποίηση. Το απλό ποτό στα 7€.

Μπάτμαν
Θεοδωρίτου Βρεσθένης 40, Νέος Κόσμος, τηλ: 21 0924 1585



Ένα από τα πιο γνωστά, αγαπημένα και true αφτεράδικα που έχει αυτή η πόλη, έχει αποτελέσει καταφύγιο για χιλιάδες αθηναϊκές και όχι μόνο ψυχές που στριμώχνονται εδώ για το πρώτο ή και το τελευταίο ποτό μιας μεγάλης νύχτας. Εδώ θα ακούσεις γνήσιο λαϊκό τραγούδι, θα γνωρίσεις αυθεντικό κόσμο και θα πιείς καθαρά ποτά και ουίσκι, από 7€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v