Μπαρ για να γνωρίσεις σέξι κόσμο στην Αθήνα

Πού πάνε μωρέ τα όμορφα παλικάρια και οι κορασίδες στην Αθήνα για να τα πιούν; Τα πιο σέξι μπαρ με τον πιο σέξι κόσμο στην πόλη.
Μπαρ για να γνωρίσεις σέξι κόσμο στην Αθήνα

Θες να δεις ωραίες και ενδιαφέρουσες φάτσες; Κόσμο που ξέρει να περνάει καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω; Βάλε στο χάρτη των νυχτοπερπατημάτων σου τα παρακάτω μαγαζιά και δε θα χάσεις. Ίσα ίσα μπορεί και να κερδίσεις κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Rock & Roll
Λουκιανού 6, Κολωνάκι, τηλ: 21 0721 0065



Μετρά δεκαετίες στη βραδινή ιστορία της Αθήνας, έκλεισε, ξανάνοιξε και παραμένει ένα από τα πιο «καυτά» μέρη της πόλης για διασκέδαση και κοινωνικοποίηση με σέξι κόσμο που έχει βγει για να περάσει (πολύ) καλά. Καθημερινά διοργανώνει events με DJs που παίζουν κλασικά rock tracks ή λάιβ μπάντες που ροκάρουν (βλ. Ηλίας Μπόγδανος τις Τρίτες), ενώ προσφέρει και επιλογές για φαγητό σε περίπτωση που θες να τα συνδυάσεις. Το απλό ποτό στα 9€, η κράτηση σε τραπέζι απαραίτητη. Για φαγητό, υπολόγισε περί τα 30€/ άτομο, με ποτήρι κρασί.

Bronco
Πλουτάρχου 10, τηλ: 21 0725 0007



Προ ετών μάζευε σέξι κόσμο και κοσμάκη στα Βόρεια Προάστια, πλέον έχει στρογγυλοκαθήσει σε νέο χώρο στο Κολωνάκι, σε ένα υπόγειο όπου γίνεται το έλα να δεις από τους θαμώνες που το προτιμούν παρά το γεγονός ότι συνήθως γεμίζει μέχρι να πεις «σφηνάκι». Το περιβάλλον θυμίζει pub, οι μουσικές ροκίζουν και παίζουν αρκετά εναλλακτικά δεδομένης της περιοχής, και οι βραδιές κυλούν όμορφα και κεφάτα. Το απλό ποτό στα 7€. Και εδώ παίζουν επιλογές για φαγητό, όπως ποικιλίες, burgers και pizza.

Noel
Κολοκοτρώνη 59B, Αθήνα, τηλ: 21 1215 9534



Σε αυτό το διάσημο μπαρ της οδού Κολοκοτρώνη η ατμόσφαιρα είναι πάντα γιορτινή – ανεξαρτήτως εποχής, και αρκούντως σέξι. Νωρίς το απόγευμα ξεκινά να γεμίζει με κόσμο που αράζει για καφεδάκι, και πριν καλά καλά έρθει το βράδυ όλοι οι υπέροχα διακοσμημένοι χώροι στο εσωτερικό του είναι φίσκα από άντρες και γυναίκες που κουβεντιάζουν, πίνουν και γελούν. Η μουσική ανεβάζει ντεσιμπέλ σε mainstream ρυθμούς. Το απλό ποτό στα 8€, τα signature cocktails στα 10€.

Hippy 3
Σπύρου Μερκούρη 22Α, Παγκράτι, τηλ: 21 0725 1154



Ήρθε σαν χίπστερ σίφουνας και τάραξε τα νερά. Γέμισε με σέξι κόσμο. Ο κόσμος αυτός μίλησε στους φίλους του κι έπειτα γέμισε με περισσότερο σέξι κόσμο. Και κάπως έτσι το Hippy 3 έγινε το απόλυτο must στο Παγκράτι για όλους εκείνους τους νυχτοπερπατητές που θέλουν να πιούν το ποτό τους, να κοινωνικοποιηθούν και να περάσουν μια όμορφη βραδιά. Οι μουσικές που παίζει εναλλάσσονται μεταξύ ροκ και ποπ, ενώ τα απλά ποτά κοστίζουν 7€, και τα κοκτέιλ από 8€.

The bar in front of the bar
Πετράκη 1, Σύνταγμα, τηλ: 698 063 5896



«Your ex was here yesterday», γράφει μια από τις πολλές φωτεινές επιγραφές που περνούν στις led πινακίδες αυτού του μπαρ της Πετράκη, κι ενώ δε γνωρίζουμε αν ο/η πρώην σου πέρασε από εκεί,  σίγουρα εδώ θα βρεις ουκ ολίγες ωραίες παρουσίες με τα φόντα για να γίνουν… νυν. Ο κόσμος γεμίζει τον πεζόδρομο της Πετράκη στα όρθια, αλλά και σε καρέκλες με ένα από τα κοκτέιλ του καταλόγου που αλλάζει κάθε μέρα, ενώ σύντομα θα ανοίξει και το μπαρ πίσω από το μπαρ για πιο χειμωνιάτικα σκηνικά. Οι τιμές των κοκτέιλ από 9€, τα απλά ποτά στα 7€.

Drunk Sinatra
Θησέως 16, Σύνταγμα, Κέντρο, τηλ: 2103313733



Πανδαιμόνιο επικρατεί στον πεζόδρομο της Θησέως, αλλά και μέσα. Το Drunk έγινε trend, έγινε στέκι, και συνεχίζει κλείνοντας έξι χρόνια με αλκοολικές νύχτες να συγκεντρώνει πλήθος σέξι κόσμου που τσουγκρίζει κοκτέιλ υπό το άγρυπνο βλέμμα του Φράνκι στον τοίχο, και κάνει γνωριμίες απολαμβάνοντας τζαζ, μπλουζ και soul ρυθμούς. Τα κοκτέιλ του είναι ένας ακόμα λόγος για να βρεθείς εδώ και περιλαμβάνουν πληθώρα ιδιαίτερων επιλογών. Οι τιμές για τα κλασικά κοκτέιλ ξεκινούν από 8€, τα signature στα 9€-10€, το απλό ποτό στα 7€.

LOT 51
Παπαδιαμαντοπούλου 24Β, Ιλίσια, τηλ: 693 733 7066



Θα το έχεις καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην πλατεία Βραζιλίας, η οποία ξάφνου γέμισε με ενδιαφέρουσες φάτσες, ανεξαρτήτως φύλου, που γεμίζουν τα λευκά τραπεζάκια αυτού του χαλαρού και κεφάτου μπαρ. Το LOT 51 μαζεύει τον χιπ κόσμο του κέντρου, παίζει ωραίες μουσικές από Djs που εναλλάσσονται και καλύπτουν μουσικά σκηνές  funk, hip hop, afro και λοιπών ανεβαστικών ήχων, και έχει γίνει στέκι για να δεις, να μιλήσεις και να συναναστραφείς γενικά με ωραίες υπάρξεις. Το απλό ποτό κοστίζει 7€ και τα κοκτέιλ από 8€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v