Τα καλύτερα μπαρ για singles

Είσαι ελεύθερ@ και ψάχνεις μέρη για να βρεις άλλους singles και να κάνεις παιχνίδι; Σε αυτά τα μπαρ το φλερτ είναι εγγυημένο.
Τα καλύτερα μπαρ για singles

Θα ακουστούμε μπαρμπάδες, αλλά το παλιό το φλερτ, το αυθεντικό, το ωραίο έχει εκλείψει στην εποχή του ΙΑΣΟ ΚΟΚΛΑ των social media.

Όμως αν είσαι από εκείνους που επιμένουν παραδοσιακά και πάνε να προσεγγίσουν σε μπαράκι το ωραίο φύλο (όποιο φύλο και αν είναι αυτό), τότε μπράβο σου, έχεις την αμέριστη συμπαράστασή μας.

Γι’ αυτό και σου προτείνουμε τα καλύτερα μπαρ της Αθήνας για να κάνεις παιχνίδι και ό,τι ήθελε προκύψει.

Frau
Φειδίου 6, Εξάρχεια, τηλ: 21 0381 0640

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by fraucafebar (@frau_cafe_bar)



Το αρτιστίκ μπαράκι της Φειδίου με το μωσαϊκό στο πάτωμα και τα φτηνά ποτά είναι ό,τι πρέπει για να χορέψεις και να γνωρίσεις κόσμο. Τις μεγάλες ώρες όλο το μαγαζί είναι «ώπα» χάρη στις ξεσηκωτικές μουσικές, ενώ λόγω χώρου δεν είναι καθόλου μα καθόλου δύσκολο να κάνεις νέες γνωριμίες. Το ίδιο μπορεί να γίνει και ακριβώς απ’ έξω φυσικά, όπου επίσης γεμίζει κόσμο και κοσμάκη ανοικτό για γνωριμίες στον πεζόδρομο. Το απλό ποτό στα 5€.

Μπρίκι
Δορυλαίου 6, Πλ. Μαβίλη, Αμπελόκηποι, τηλ: 210 6452380

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kostas Tzikas (@tzikas_kostas)



Πόσες γνωριμίες της μιας βραδιάς – και όχι μόνο – έχουν γεννηθεί στην ξύλινη μπάρα του; Πόσα βράδια αγόρια και κορίτσια φλέρταραν ακριβώς απ’ έξω; Άπειρα, θα απαντήσουμε. Το Μπρίκι είναι σταθμός, είναι «ιδέα» στη νυχτερινή διασκέδαση, είναι συνέχεια γεμάτο, παίζει ωραίες μουσικές και συνεχίζει να ευνοεί την κοινωνικοποίηση. Το απλό ποτό στα 7€ και καπάκια βρώμικο στη Μαβίλη για να στρώσει το στομάχι (σιγά μην πιείς μόνο ένα) και να μιλήσετε λογικά.

Chelsea Hotel
Αρχιμήδους 1 και Πρόκλου, τηλ: 21 0756 3374

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Katia SQ. (@katiasq)



Το μαγαζί όπου κάθε Αθηναίος νυχτοπερπατητής που σέβεται το όνομά του έχει πιάσει τραπέζι παραμένει μονίμως γεμάτο από αγοροπαρέες και κοριτσοπαρέες με έντονη διάθεση για φλερτ. Αν καταφέρεις και βρεις χώρο μέσα, θα περάσεις μια ωραιότατη βραδιά συντροφιά με τίμια ποτά και μπόλικες επιλογές κοινωνικοποίησης. Όμως και έξω γίνεται δουλίτσα, στα όρθια με μπίρα ανά χείρας. Διαλέγεις και παίρνεις (ταίρι). Το απλό ποτό στα 6€.

Dude
Καλαμιώτου 14, Μοναστηράκι, τηλ.: 210 322713

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by dudebar (@dude_bar)



Το ότι όλο το μπαρ είναι ουσιαστικά ένας μακρύς, στενός διάδρομος του δίνει την αβάντα για βραδινές γνωριμίες. Όμως το Dude έχει και πολλά ακόμα. Αρχικά, τη διάχυτη ατμόσφαιρα του Μεγάλου Λεμπόφσκι, που αν μας ρωτάς είναι πέρα για πέρα διεγερτική, στη συνέχεια τις ωραίες μουσικές του που γίνονται ωραίο soundtrack για φλερτ και, τέλος, τα καλοφτιαγμένα του κοκτέιλ για να κεράσεις και να κεραστείς. Το απλό ποτό στα 7€.

7 Jokers
Βουλής 7, Κέντρο, τηλ: 2103219225

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The 7 Jokers (@the7jokersbar.athens)



Πρωτοστατεί σε κάθε λίστα που έχει μέσα τη λέξη «σέξι» και όχι άδικα. Είναι το απόλυτο αφτεράδικο, έχει τέλεια διακόσμηση, είναι σημείο συνάντησης, αλλά και γνωριμιών για όσους ξέρουν, σημείο αναφοράς για εκείνους που εκτιμούν την καλή μουσική και τα ακόμα καλύτερα, καθαρά ποτά και κοκτέιλ. Μικρούλι μέσα, αλλά αν βρεις θέση, τότε ετοιμάσου για μια ωραιότατη βραδιά, συνοδεία μιας Πίνια Καυλάντα (ναι, σερβίρουν τέτοιο κοκτέιλ). Το απλό ποτό στα 7€, τα κοκτέιλ από 8€.

Τhe Bank Job
Κολοκοτρώνη 13, τηλ: 694 063 4363

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Bank Job, Athens (@thebankjob)



Ευρύχωρη μπάρα, ψηλά τραπέζια μουσικές που όσο περνά η ώρα γίνονται όλο και πιο χορευτικές, και μπόνους ενδιαφέρουσα ιστορία για να ξεκινήσεις κουβέντα: Το ήξερες ότι εδώ κάποτε γινόταν η καταμέτρηση των χρημάτων της Γενικής Τράπεζας; Δεν το έμαθες από εμάς, προχωράμε. Στο Bank Job θα βρεις ωραίο κόσμο μέσα και έξω, ωραία κοκτέιλ και μπόλικες επιλογές κοινωνικοποίησης, αρκεί να έρθεις σχετικά νωρίς για να βρεις να κάτσεις. Το απλό ποτό στα 7€, τα κοκτέιλ από 8€.

Cantina Social
Λεωκορίου 8, τηλ: 21 0325 1668

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aurélien R (@ze_only_aurelien)



Μην απορείς, εδώ έχουν γίνει μερικά από τα καλύτερα κονέ του ντουνιά. Ο χύμα χώρος, η χύμα μουσική και η χύμα φάση τα ευνόησαν και συνεχίζουν να τα ευνοούν – αν φυσικά κάτι τέτοιο είναι του στιλ σου. Η Καντίνα είναι ένα από τα ελάχιστα πλέον μαγαζιά του κέντρου με χαρακτήρα, ένας ανεπιτήδευτος χώρος όπου τα πάντα – αλλά και τίποτα – μπορούν ανά πάσα στιγμή να συμβούν. Το απλό ποτό στα 6€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v