Μπαράκια στην Αθήνα με τοπ μουσικές

Εδώ θα βρείτε μπαράκια με μουσικές για κάθε γούστο, αλλά και για κάθε γοφό που του αρέσει να λικνίζεται.
Μπαράκια στην Αθήνα με τοπ μουσικές

Είναι Παρασκευή βράδυ. Το μπαράκι που τα πίνατε αρχίζει να σας λέει διακριτικά να φύγετε βάζοντας χαλαρά τραγουδάκια. Και τότε είναι που ξεκινάει ένα αέναο παραλήρημα. Πού θα πάμε; Δε θέλω να πάρω αυτοκίνητο. Είναι μακριά με τα πόδια; Δε μου έρχεται κάποιο μαγαζί εδώ τριγύρω. 

Αποφύγετε αυτό το χάσιμο χρόνου μέχρι το  επόμενο τζιν τόνικ και συμβουλευτείτε εμάς.

Πραξιτέλους

Πραξιτέλους 33, Κέντρο, τηλ: 2103224649



Θα το αναγνωρίσετε από τον κυριολεκτικά άπειρο κόσμο που έχει απ’ έξω, αλλά και μέσα στη στοά του. Το μπαρ σήμα κατατεθέν της ομώνυμης οδού (πλέον οι λάτρεις του κέντρου στο άκουσμα της λέξης Πραξιτέλους σκέφτονται το μπαρ και όχι τον δρόμο) ξενυχτά μέχρι αργά, γύρω στις 4 το ξημέρωμα δηλαδή, και «δονεί» τους θαμώνες του με rock, funk μουσικές. Σημείωση: καθημερινά σχεδόν φιλοξενεί Djs που καλύπτουν πλήθος μουσικών ειδών, ενώ τα ποτά του κοστίζουν 6€. 

Verbasco

Βρυαξίδος 15, Παγκράτι, τηλ: 21 1115 1219



Με την πρώτη ματιά, αυτό το cute but psycho μαγαζάκι με τα βελούδινα σκαμπό και την κατά τ’ άλλα μινιμαλιστική διάθεση, σου δίνει την εντύπωση ότι ενδείκνυται για χαλαροξεκούραστες καταστάσεις. Πλανάστε όμως. Ειδικά τα Σάββατα που αναλαμβάνει τις μουσικές ο Γιώργος Καπής, η διάθεση είναι χορευτική και οι ήχοι κινούνται, από indie, desert rock και καταλήγουν σε r’n’b και ηλεκτρονικά μονοπάτια. Για απλό ποτό θα δώσετε 7 ευρώ. 

Τhe Dude Bar

Καλαμιώτου 14, Μοναστηράκι, τηλ.: 21 0322 7130)



Το όνομα και η κορίνα που δεσπόζει ψηλά στο ράφι του μπαρ, προδίδει πως οι ιδιοκτήτες είχαν τον Big Lebowski στο μυαλό τους όταν άνοιγαν το μαγαζί. Αν είστε ταγμένοι στον dude-ισμό, ή κι αν δεν είστε, το Dude bar ενδείκνυται για σαββατόβραδο. Όσο οι ροκ και οι ποπ μουσικάρες θα σκάνε από τα ηχεία του μαγαζιού, εσείς θα κουνιόσαστε με ένα ποτό στο χέρι. Τα ποτά ξεκινούν από 7 ευρώ, εκτός από τη ρακή που παίζει στα 4. 

Off the Chain

Ζωοδόχου Πηγής 25, Εξάρχεια



Για τους γνώστες και λάτρες του άφτερ, το Off The Chain κινείται στον δρόμο που χάραξε το Mo Better. Το μαγαζί χωρίζεται σε τρία μέρη όπως και το θρυλικό Μο: ένα κεντρικό μπαρ όπου βρίσκεται το dancefloor, ένα μικρότερο για τους πιο ήρεμους το οποίο περιτριγυρίζεται από παιχνίδια και ένα παταράκι κατάλληλο για περιπτύξεις. Alternative, indie, punk, new wave, rock'n'roll, metal, αλλά και 90ίλες είναι οι μουσικές που θα ακούσεις από τα ηχεία. Μπόλικο κόσμο θα βρείτε μετά τις 2.00. Το απλό ποτό έχει 7€.

7 Jokers

Βουλής 7,Αθήνα,  τηλ.: 210 3219225



Έχει κάτι από παμπ το 7 jokers και σε τραβάει από το χέρι να μπεις μέσα. Έχει και απελευθερωμένη διάθεση που ενθαρρύνει το φλερτ, έχει κι αυτό το κάπως τρόπικαλ σκηνικό, έχει και τα καθαρά ποτά του και το σημαντικότερο: ανεβαστική μουσική που σε βάζει αμέσως στο κλίμα με τις ροκ και funky νότες της. To απλό ποτό κοστίζει 7€.

Barazz

Θεοδώρητου Βρεσθένης 61, Νέος Κόσμος, τηλ: 21 1234 5678



«Στέκει μουσικά» αναφέρει η ομάδα του συμπαθέστατου αυτού μπαρ στον Νέο Κόσμο και πράγματι, το Barazz έχει καταφέρει να μπεις στις καρδιές πολλών και να γίνει το μουσικό τους στέκι. Με ποικιλία σε ποτά, και μουσική, όπως τη χαρακτηρίζουν οι θαμώνες της, ποιοτική τρας, το Barazz σε προκαλεί να προβείς σε μπαράζ κατανάλωσης ποτών και φλεξαρίσματος ποικίλων χορευτικών κινήσεων. Το εσωτερικό του, χωρίς να πρωτοτυπεί, συμβάλλει στην όλη «ό,τι να’ ναι» χαβαλετζίδικη ατμόσφαιρα. Το ποτό κοστίζει 6€.

Biggie Bar

Πλάτωνος 7, Χαλάνδρι, τηλ: 21 0684 4363



To Biggie bar θα σε φτάσει σε απανωτούς ηχητικούς οργασμούς, που λεν’ κι οι TXC, με τις ραπ μουσικάρες του. Φώλιασε στον πεζόδρομο του Χαλανδρίου μέσα σε ένα οριακά παρατημένο εμπορικό κέντρο, και με αποφασιστικότητα κατάφερε να κερδίσει τους φαν του κατά βάση παλιού ή ελληνικού ραπ και της r’n’b με τις ξεσηκωτικές θεματικές βραδιές του. Ο ιδιοκτήτης του αγαπημένου μας Snatch (το οποίο παίζει επίσης μουσικάρες) εμπνευσμένος από τον θρύλο της ραπ Biggie Smalls κατάφερε να φέρει κόσμο και κοσμάκη σε μια κρυμμένη γωνιά του Χαλανδρίου και να εδραιωθεί σαν χιπ-χοπ μπαρ. Χαρακτηριστικό του μαγαζιού είναι τα νέον φώτα του και οι εκλεκτές μουσικές από εγχώριους DJs όπως οι Buzz, Magnum και Marina Stixoima. Το απλό ποτό στα 6€.

Frau 

Φειδίου 6, Εξάρχεια,  τηλ: 21 0381 0640



Μέχρι πέρυσι ήταν ένα χαλαρό ήσυχο μπαράκι που δεν ενοχλούσε κανέναν εκεί στη γωνίτσα (Φειδίου και Γενναδίου), από φέτος το καλοκαίρι όμως έβγαλε έναν άλλο εαυτό: έβαλε ξέφρενη τρας μουσική από τα 90s και τα 00s, και γέμισε το άλλοτε ήρεμο στενάκι της Φειδίου με κόσμο έτοιμο για πάρτι. Προτείνουμε να πάτε λίγο πριν τις 12 μήπως και πιάσετε στασίδι κοντά στον dj. Το απλό ποτό στα 6 ευρώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v