Νέα και ωραία μπαρ για καλοκαιρινά ποτάκια

Σε ταράτσες και roof gardens, σε πεζοδρόμους και αυλές, αυτά τα μπαράκια γεμίζουν όμορφα τις καλοκαιρινές μας βραδιές στην Αθήνα.
Νέα και ωραία μπαρ για καλοκαιρινά ποτάκια

Εξωτικές μπάρες, κρυμμένα διαμαντάκια με φόντο την Ακρόπολη, νέες αφίξεις και luxury ταράτσες μας υποδέχονται με δροσερά κοκτέιλ και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα γεμίζοντας ιδανικά το κενό του τέλους των διακοπών.

Selina
Πλατεία Θεάτρου 8, Αθήνα, τηλ: 21 6001 0891

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Rooftop at Selina Athens (@therooftopathens) on


Η γνωστή αλυσίδα Selina άνοιξε το νέο της ξενοδοχείο στην Αθήνα, και εκτός από ωραία ομοιοκαταληξία με την πόλη μας έχει μια ακόμα πιο ωραία ταράτσα που κοιτάζει κατάματα την Ακρόπολη και απέκτησε ήδη θέση στην καρδιά μας. Εδώ πιάνουμε θέση σε αιώρες, σεζλόνγκ και τραπεζάκια, ακούμε χαλαρωτικές μελωδίες από εναλλασσόμενα Dj Sets (το πρόγραμμα εδώ), απολαμβάνουμε ωραία signature cocktails και δεν μας νοιάζει τίποτα. Το απλό ποτό στα 7€, τα κοκτέιλ από 8€.

The Foundry
Σαρρή 40, Ψυρή, τηλ. 2111824604

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Foundry Suites Athens (@thefoundrysuitesathens) on


Την ξανακάνουμε ταράτσα γιατί το καταπράσινο rooftop μπαρ ενός ακόμα ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης, στου Ψυρρή, είναι αυτό που θέλουμε για τα καλοκαιρινά μας βράδια. Στην ταράτσα του The Foundry λοιπόν, απολαμβάνουμε υπέροχα κοκτέιλς που συνδυάζουν βότανα, φρούτα και λαχανικά όπως τη Griega Margarita με τεκίλα El Jimador, καπνισμένο δενδρολίβανο και μαύρο θαλασσινό αλάτι, την La Tomatina με Bulldog London Dry Gin, τσίπουρο Δεκαράκι, ντομάτες, πιπεριές Φλωρίνης και μυρωδικά. Το απλό ποτό στα 7€, τα κοκτέιλ από 8€ - περισσότερα εδώ

Medellin
Ανδρέα Γκίνη 2, Χαλάνδρι, τηλ: 2106851157

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Medellin Cocktails & More (@medellin_cocktailbar) on


Tiki λατινοαμερικάνικο αεράκι φυσά εδώ και λίγους μήνες στο Χαλάνδρι και υπεύθυνο(ς) είναι αυτό το εξωτικό μπαράκι στην Γκίνη, το οποίο πέρα από τις πρωτότυπες τοιχογραφίες που το διακοσμούν, έχει και έναν εξαιρετικό signature κατάλογο με κοκτέιλ. Η τεκίλα, το ρούμι και το μεσκάλ πρωταγωνιστούν σε δημιουργίες όπως το Siguiendo al padre με Cuban gold rum, χυμό καρότου, Don`s mix και σιρόπι καραμέλα και το No hay bronca με reposado tequila, coffee liqueur, bittersweet aperitif, passion fruit purée, χυμό λεμονιού και orgeat αμυγδάλου, τις οποίες απολαμβάνουμε (και) σε τραπεζάκια έξω. Το απλό ποτό στα 7€, τα κοκτέιλ από 8€ - κάνει και ντελίβερι

Macaw Bar Tropicana
Βάρναλη 2-4, 2106856916, Χαλάνδρι, τηλ: 2106856916

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Macaw Bar Tropicana (@macaw.bar) on


Επιμένουμε εξωτικά, επιμένουμε χαλανδριώτικα και πιάνουμε μπάρα σε αυτό το επίσης φρέσκο tiki bar σε ένα ξεχασμένο εμπορικό, το οποίο πλέον γέμισε με χρώματα, εξωτικά φυτά και groovy μουσικές στήνοντας το απόλυτο καλοκαιρινό background για τις νύχτες μας. Η μπάρα βγάζει δροσερές και εξωτικές signature μείξεις όπως το Nui Nui με ρούμι, πορτοκάλι και μπαχαρικά και το Mojo Swizzle με ρούμι, ανανά, passion fruit και τζίντερ. Οι τιμές τους ξεκινούν από 9€, ενώ στον κατάλογο θα βρείτε και νοστιμότατες πίτσες. Το απλό ποτό στα 7€.

The Place
Τριπτολέμου 26, Γκάζι, τηλ: 21 0342 0290

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ThePlace (@theplace.bycocomat) on


Αέρας ανανέωσης φύσηξε και στο Γκάζι (καιρός ήταν) στο σημείο που βρισκόταν το ποδηλατικό μπαράκι Flame Rouge. Τη θέση του πήρε το οικολογικό αυτό μπαράκι δια χειρός Coco Mat το οποίο γεμίζει την αυλή του σταντ και τραπεζάκια για παρέες, παίζει χαλαρές μουσικές ό,τι πρέπει για κουβέντα και σερβίρει ωραιότατα Co-Cocktails όπως τα αποκαλεί: δοκιμάστε το Apple Mat με μαστίχα, λικέρ μήλου και Angostura Bitters, το Pine Mat με Havana 3*, Havana 7*, gingerbread, ανανά και βανίλια ή ένα μη αλκοολούχο Mint Cooler με κράνμπερι, λεμόνι, μέντα και σόδα. Τα απλά ποτά στα 7€, τα κοκτέιλ από 8€.

Φ μπαρ
Ηρακλειδών 29, Θησείο, τηλ: 21 3011 6173

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ΦBar Athens (@fbar.athens) on


Το ανακαλύψαμε πρόσφατα και νιώθουμε άσχημα μιας και αυτό το cool ροκ μπαράκι είναι από εκείνα τα μυστικά διαμαντάκια που οφείλαμε να γνωρίζουμε. Ας είναι, τώρα που το μάθαμε θα πιάνουμε πιο συχνά τραπεζάκι στον καλαίσθητο εξωτερικό του χώρο με τις ξύλινες καρεκλίτσες για να ακούσουμε ωραίες και κλασικές ροκ μελωδίες και να πιούμε craft μπύρες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, καθαρά ποτά αλλά και καλοφτιαγμένα κλασικά κοκτέιλ (Mai Tai, Mojito, Daquiri κ.α.) μια ανάσα από την Ακρόπολη. Οι μπύρες σε βαρέλι ξεκινούν από 3€, το απλό ποτό μόλις στα 5€, τα κοκτέιλ από 7€.

Galaxy
Ξενοδοχείο Hilton, τηλ: 2107281402

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hilton Athens (@hiltonathens) on


Για ειδικές περιστάσεις, το rooftop bar του Hilton επέστρεψε για να δώσει λίγο από κοσμοπολίτικη αύρα στις καλοκαιρινές μας βραδιές με δυνατό όπλο του την φαντασμαγορική θέα στην πόλη. Ανοίγει από το απόγευμα για καφέ και συνεχίζει μέχρι αργά το βράδυ για signature κοκτέιλ  με φόντο το ηλιοβασίλεμα, όπως το Galileo’s Telescope με χειροποίητο μείγμα από τζιν, Campari, Aperol και βερμούτ, που παλαιώνει σε βαρέλι και αρωματίζεται με σπιτικά bitters ή το μοριακό Newton’s Lab με τζιν σε κενό αέρος με πράσινο μήλο και φλούδες γκρέιπφρουτ. Αν έχετε να διαθέσετε το κάτι παραπάνω μπορείτε να τιμήσετε και τον ανανεωμένο κατάλογο sushi του εστιατορίου. Τα απλά ποτά από 12-13€, τα signature κοκτέιλ στα 18-20€.

Ν. Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v