Μπαράκια δροσερά για ποτό πλάι στο κύμα

Άνετες ξαπλώστρες, εξωτική διακόσμηση, δροσερά κοκτέιλ και μουσικές για soundtrack στις καλοκαιρινές μας νύχτες. Επιτέλους, ποτά πλάι στο κύμα!
Μπαράκια δροσερά για ποτό πλάι στο κύμα

Το κύμα ξεκινά το ρυθμό, και πάνω του παίζουν χαλαρά beats αλλά και ανεβαστικοί ρυθμοί που κάνουν τις καλοκαιρινές μας νύχτες λίγο πιο όμορφες. Δροσερά κοκτέιλ και ποτά συνοδεύουν τα λικνίσματα και το φεγγάρι πάνωθέ μας ασημένο τάλιρο.

Ναι, καλά το καταλάβατε, έφτασε η στιγμή για να πιούμε τα πρώτα (και τα δεύτερα) ποτά μια ανάσα από το κύμα και οι παρακάτω παραθαλάσσιες διευθύνσεις εγγυώνται πώς θα το πράξουμε σωστά.

Skipper’s
Μαρίνα Αλίμου, τηλ.: 210 9880282

Στέκι δεκαετιών με φανατικούς θαμώνες, το Skipper’s απλώνει εδώ και πολλά πολλά χρόνια τραπεζάκια στο ξύλινο ντεκ του, που θυμίζει κατάστρωμα ιστιοφόρου, και αγναντεύει τα γιωτ και τα ιστιοφόρα της Μαρίνας του Αλίμου. Ιδανικό για καφεδάκι το πρωί με πεντακάθαρη θέα στο λιμάνι, ακόμα πιο ρομαντικό το βράδυ, σερβίρει ωραία ποτάκια και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με άλλοτε χαλαρές κι άλλοτε πιο "ανεβαστικές" μουσικές. Τα απλά ποτά στα 6,5€, τα κοκτέιλ από 8€.

Ινδιάνος
Παραλία Ζούμπερι, Νέα Μάκρη, τηλ: 698 697 2042



Από το πρωί για βουτιές στην παραλία και καφεδάκι μέχρι πολύ αργά το βράδυ για βουτιές στα μοχίτο, φαγητό και χορό (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά), ο Ινδιάνος δίνει για ακόμα ένα καλοκαίρι νόημα στις παραθαλάσσιες εξορμήσεις μας φροντίζοντας να κρατά τις νύχτες γεμάτες ατμόσφαιρα και κέφι. Για χαλαρό ποτό πλάι στο κύμα, πιάστε θέση σε κάποια από τις ξαπλώστρες ή τα τραπεζάκια στην ακτή, ενώ αν θέλετε χορό θα πιάσετε πόστο στο δρομάκι ακριβώς απ’ έξω από την είσοδο του μαγαζιού ή στο ανατολίτικα διακοσμημένο εσωτερικό του. Το απλό ποτό στα 6€, κοκτέιλ από 8€. Αν πεινάσετε σερβίρει και νοστιμότατη tex mex κουζίνα. 

Tzitziki Beach Bar
Ακτή Ανδρέα Παπανδρέου 1, Ραφήνα, τηλ: 2294 026531



Κάνει «τζιτζιτζι» κοντά μια πενταετία σε ένα ωραίο σημείο στην άκρη της παραλίας της Ραφήνας και γεμίζει σχεδόν σε καθημερινή βάση τις νύχτες μας με κεφάτες μουσικές. Πιάστε ξαπλώστρα νωρίς το βραδάκι για ένα πρώτο κοκτέιλ πριν πέσει ο ήλιος και συνεχίστε στο ξύλινο ντεκ για χορό μέχρι πρωίας από διάφορους DJs που καλύπτουν ευρύ φάσμα ακουστικών προτιμήσεων – από λάτιν μέχρι 100% ελληνικές επιτυχίες. Τα απλά ποτά κοστίζουν 7€, τα καλοφτιαγμένα signature κοκτέιλ στα 8,5€. Σημειώστε πώς κάθε Τετάρτη έχει Cocktail Night με όλες τις επιλογές του καταλόγου στα 5€. Σερβίρει και κάποιες επιλογές σε φαγητό – ποικιλίες αλλαντικών και κρεατικών, burgers, κλαμπ σάντουιτς κ.α.

Kape Beach Bar
ΚΑΠΕ Λεγραινά, Σούνιο, τηλ: 693 672 0248



Η παλιά «καντίνα» του ΚΑΠΕ έχει εδώ και αρκετό καιρό μεταμορφωθεί σε ένα υπέροχο beach bar το οποίο απολαμβάνει υπέροχη θέα από το μπαλκόνι του στην θάλασσα και σε κάνει να νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε… ιπτάμενο ντεκ ακριβώς από πάνω της. Ξύλινες καρεκλίτσες σκηνοθέτη για να αράξετε με τις ώρες χαζεύοντας το ηλιοβασίλεμα αν έρθετε νωρίς, αρκετές επιλογές ποτών και κοκτέιλ στον κατάλογο, χαλαρωτικές μουσικές που φλερτάρουν με chill out και reggae μελωδίες, αγνάντι στην άκρη του ορίζοντα και η ζωή είναι ωραία. Κλείνει νωρίς (~11 το βράδυ), αλλά διοργανώνει και διάφορα πάρτι, ιδιαίτερα τις νύχτες με πανσέληνο, τα οποία «τραβάνε» λίγο αργότερα και περιλαμβάνουν πιο ανεβαστικές μουσικές (ηλεκτρονική, rnb κ.α.) Τα απλά ποτά στα 7€, κοκτέιλ από 8€.

Bolivar Beach Bar
Λεωφ. Ποσειδώνος, Άλιμος, τηλ: 697 036 7684



Σου προσφέρει απλόχερα την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε νησί και γεμίζει τα βράδια μουσικές μόλις μια ανάσα από το κέντρο της πόλης. Το Bolivar ανοίγει για ακόμα μια χρονιά για μπανάκι και καφεδάκι από νωρίς το πρωί στην παραλία του Αλίμου, και συνεχίσει με μεσογειακές γεύσεις και φυσικά καθημερινά πάρτι μια ανάσα από το κύμα σε καθημερινή βάση. Σημειώστε το EPIC Beach Party την 1η Ιουλίου, τις Salsa Thursdays για όσους αρέσκονται στο να λικνίζονται στους ρυθμούς της μουσικής αυτής, τον David Morales στις 4 Ιουλίου και πολλά, πάρα πολλά ακόμα events τα οποία θα γεμίσουν τις καλοκαιρινές μας νύχτες. Η είσοδος με ποτό κοστίζει 10€ με ποτό ή μπύρα +2 ευρώ αν θέλετε κοκτέιλ ή κάποιο σπέσιαλ ποτό, το απλό ποτό στο μπαρ στα 10€. 

Coyoacan Playa
Varkiza Resort (πρώην Yabanaki beach), Βάρκιζα, τηλ: 21 0345 7102, 6948668855



Το πρωτοσυναντήσαμε στο Θησείο όπου μας σέρβιρε στην όμορφη αυλή του μεξικάνικες γεύσεις και ωραία κοκτέιλ, θα το ξαναβρούμε πλέον στη Βάρκιζα, στον χώρο του Varkiza Resort, όπου έχει απλώσει ξαπλώστρες σε boho chic κλίμα και μας περιμένει από το πρωί για βουτιές και καφεδάκια, μεσογειακές γεύσεις από τον βραβευμένο chef Παναγιώτη Μουτσόπουλο και φυσικά ποτό, signature cocktails και χορό μέχρι πολύ αργά το βράδυ. Εδώ πλάι στο κύμα οι βραδιές κυλούν όμορφα συνοδεία ζεν χαλαρωτικών μουσικών στα CoyoSunset live sessions παρουσία γνωστών Dj’s με ethnic house διάθεση ή πιο ανεβαστικών beats τα Σαββατοκύριακα. Το απλό ποτό στα 8€, τα κοκτέιλ από 9€.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v