Επτά χρόνια σχεδία: Το μεγάλο πάρτι

Το περιοδικό των αστέγων, η αγαπημένη μας σχεδία, κλείνει τα 7 και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι στην Κολοκοτρώνη.
Επτά χρόνια σχεδία: Το μεγάλο πάρτι
Επτά χρόνια στους δρόμους, επτά χρόνια κόκκινα γιλέκα, επτά χρόνια ενδιαφέροντα θέματα, επτά χρόνια μας κάνει παρέα, επτά χρόνια αλλάζει ζωές.

Η σχεδία, το περιοδικό των αστέγων, γίνεται επτά χρονών και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι της, στο πανέμορφο σχεδία home στη γωνία Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου.

«Επτά χρόνια... φαγούρα» λένε οι άνθρωποί της. «Φαγούρα δημιουργική, αυτή που δεν αφήνει το μυαλό να βαλτώσει, αλλά το προκαλεί να κατεβάσει ιδέες και να βρει λύσεις. Αυτή τη φαγούρα γιορτάζουμε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου με ένα μεγάλο πάρτι. Καλεσμένοι όλοι οι φίλοι της σχεδίας μας, που τέτοιες μέρες, πριν από επτά χρόνια, στις 27 Φεβρουαρίου του 2013, άνοιξε πανιά και ξεκίνησε το ταξίδι της στους δρόμους της πόλης μας, κάνοντας πράξη τη δημοσιογραφία της αλληλεγγύης και φωτίζοντας «μονοπάτια που οδηγούν έξω από το σκοτάδι της κοινωνικής απομόνωσης και απαξίωσης».

Από τις 20.00 και μέχρι το πρωί της Παρασκευής 28/2, λοιπόν, οι πόρτες στο «σχεδία home» ανοίγουν διάπλατα, και οι άνθρωποι του ελληνικού περιοδικού δρόμου μας περιμένουν για να μοιραστούμε αστείες και συγκινητικές ιστορίες, αλλά και για να διασκεδάσουμε παρέα, να χορέψουμε, ακούγοντας ωραίες μουσικές και απολαμβάνοντας εξαιρετικά κοκτέιλ. Πίσω από το μπαρ θα βρίσκεται και ο βραβευμένος μπάρμαν Πέτρος Μυτιληναίος, που ειδικά για τη μεγάλη γιορτή έχει ετοιμάσει τρία μοναδικά κοκτέιλ, τα οποία θα σερβίρονται στην ειδική τιμή των 5€.

Το πάρτι θα ντύσουν με χορευτικούς ρυθμούς οι μουσικοί παραγωγοί του Pepper 96,6 Λιάνα Μαστάθη και Δημήτρης Λεμονίδης.

Θα σας δούμε όλους εκεί!
Περιοδικό δρόμου «σχεδία»
Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, Σύνταγμα, τηλ.: 2130231220
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v