Τι να κάνω τα Χριστούγεννα στην Αθήνα;

Η Αθήνα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση γιορτινή, και εμείς θα σου δώσουμε μερικές απ’ τις επιλογές που μας τράβηξαν την προσοχή.
Τι να κάνω τα Χριστούγεννα στην Αθήνα;
Η Αθήνα είναι πανέμορφη τα Χριστούγεννα. Στολισμένη, γεμάτη με κόσμο που πηγαίνει πάνω-κάτω, σε κάθε γωνιά όλο και κάτι θα υπάρχει να σου τραβήξει την προσοχή. Κι επειδή πολλοί από εμάς θα μείνουν στην Αθήνα για τις γιορτές, αποφασίσαμε να σου κάνουμε μια ωραία λίστα με πραγματάκια που θα συμβαίνουν στην πόλη αυτές τις ημέρες, για να γεμίσεις το πρόγραμμά σου γιορτινά.

*Πάγια θέση μας είναι πως γιορτές χωρίς έστω και λίγο πατινάζ, δεν είναι γιορτές. Ευτυχώς, τις γιορτές η Αθήνα γεμίζει παγοδρόμια. Ρίξε εδώ μια ματιά για το πού μπορείς να τα βρεις, αλλά και πόσο κοστίζουν. 

*Σε γενικές γραμμές, οι δήμοι της Αττικής του έδωσαν και κατάλαβε φέτος, με πολλές, πολλές εκδηλώσεις να τρέχουν, κι εμείς να μην ξέρουμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε. Εσύ ελπίζουμε να είσαι πιο αποφασιστικός από εμάς. 

*Αν, πάλι, θες κάτι πιο οικογενειακό – επειδή τα παιδιά μας πάνω απ’ όλα – ρίξε εδώ μια ματιά για σούπερ δραστηριότητες που θα συμβαίνουν αυτές τις εβδομάδες για τους μικρούς μας φίλους. 

*Βέβαια, και μια έξοδος για φαγητό θα ήταν καλή. Γιορτές έχουμε, άλλωστε, και δεν είμαστε όλοι για να ετοιμάζουμε μεγαλοπρεπή τραπέζια στο σπίτι. Κάποιες φορές, θες να το ρίξεις λίγο έξω. Εδώ σου βρήκαμε μερικά από τα αγαπημένα μας ρεστοράν αυτή τη στιγμή. Και αν θες κάτι λίγο πιο… προσεγμένο, ρίξε κι εδώ μία ματιά

*Κάνε, όμως, και μια βόλτα στο κέντρο. Είναι πανέμορφο έτσι όπως έχει φορέσει τα χριστουγεννιάτικά του, και θα σε βάλει κι εσένα στο κλίμα των γιορτών. Μείνε μακριά από τις βιτρίνες, αν θες να αποφύγεις τους shopping πειρασμούς, πάρε ένα ζεστό καφεδάκι στο χέρι, και πάρε σβάρνα τα δρομάκια του Συντάγματος, της Πλάκας και του Μετς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v