Πού να πάμε με τα πιτσιρίκια τα Χριστούγεννα;

Τέλειες εκδηλώσεις στους δήμους της Αθήνας, για όλη την οικογένεια, σκορπίζουν μαγεία και χαρά των γιορτών.
Πού να πάμε με τα πιτσιρίκια τα Χριστούγεννα;

Πατινάζ στο Μέγαρο
Για πέμπτη συνεχή χρονιά, μια φωτισμένη ολόλευκη παγοπίστα 350 τ.μ. με ειδικό στέγαστρο έχει στηθεί στο Αίθριο των Μουσών, ενώ το φιλικό προσωπικό της Ice Arena περιμένει όλους τους επισκέπτες του Παγοδρομίου, ανεξαρτήτως ηλικίας, για να τους διδάξει με ασφάλεια τις βασικές αρχές του καλλιτεχνικού πατινάζ. Όσο για εκείνους που θέλουν να μάθουν περισσότερα για την τεχνική του χορού στον πάγο, έμπειροι προπονητές είναι στη διάθεσή τους για ιδιαίτερα μαθήματα.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά | 16:00 – 23:00, Σαββατοκύριακο και αργίες | 11:00 – 23:00

Παγωμένες Περιπέτειες στη Μαρίνα Φλοίσβου
Το ξέρατε ότι στην Μαρίνα Φλοίσβου έχει ανοίξει παγοδρόμιο; Δεν είναι, όμως, η μόνη έκπληξη που μας περιμένει στο όμορφο πάρκο του Φαλήρου. Διασκεδάζουμε στο παγοδρόμιο, δείχουμε τις πιο όμορφες φιγούρες μας στον πάγο και δοκιμάζουμε την μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου λαβύρινθου της Αττικής.
Λαβύρινθος: Κυριακή 8/12/2019 18:00-20:00 / Καθημερινές, Σαββατοκύριακα, γιορτές, αργίες 11:00-17:00
Παγοδρόμιο: Καθημερινές 16:00-23:00 / Σαββατοκύριακα-γιορτές-αργίες 11:00-23:00

Χριστουγεννιάτικος Κόσμος στο ΚΠΙΣΝ
Σ’ έναν απ’ τους ομορφότερους και πιο πολυσύχναστους πολυχώρους της Αθήνας, το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στήθηκε φέτος ένας «Χριστουγεννιάτικος Κόσμος» που περιμένει μεγάλους και μικρούς για να τους μεταδώσει τη μαγεία των γιορτών. Χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια σε κανάλια, δέντρα και συντριβάνια, υπέροχες μελωδίες στα μεγάφωνα και ένα εντυπωσιακό παγοδρόμιο συνθέτουν το παραμυθένιο εορταστικό σκηνικό. Εκεί, μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις που θα κορυφωθούν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με ένα μεγάλο και εντυπωσιακό πάρτι.
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Πέμπτη από 6 π.μ. έως 10 μ.μ. και Παρασκευή έως Κυριακή από 6 π.μ. έως 12 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Aidonakia Christmas Village στο Μαρούσι
Τα γνωστά και αγαπημένα «Αηδονάκια» μετατρέπονται και φέτος σε χριστουγεννιάτικο πάρκο γεμάτο θεματικά παιχνίδια και λαμπερές, διασκεδαστικές εκπλήξεις. Εκεί θα βρείτε, εκτός απ’ τον Άι Βασίλη με τα ξωτικά και τα πανέμορφα πόνυ του, την απαστράπτουσα Βασίλισσα του Χιονιού, τον απίθανο μάγο Φινέα, το περιστρεφόμενο τούνελ Magic Vortex, την συναρπαστική πίστα Mountain Rally και το τρενάκι Xmas Express που διασχίζει το χιονισμένο δάσος και το τούνελ των καλικάντζαρων.
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 4 μ.μ. έως 10 μ.μ. και Σάββατοκύριακα 10:00 μ.μ. έως 11 μ.μ.
Εορταστικό ωράριο (23/12 έως 7/1): 10 π.μ. Έως 11 μ.μ.

Santa Claus Kingdom στο M.E.C. Παιανίας
Το χριστουγεννιάτικο πάρκο Santa Claus Kingdom ανοίγει για 8η χρονιά τις πόρτες του σε μικρούς και μεγάλους που θα βρεθούν στον εκθεσιακό χώρο του MEC Παιανίας για να ζήσουν την απόλυτη γιορτινή εμπειρία. Το υπέροχο θεματικό πάρκο, που φέτος έχει επεκταθεί και στους εξωτερικούς χώρους, προσφέρει αμέτρητα παιχνίδια και εκδηλώσεις, καθημερινά, σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον κατάλληλο για την ψυχαγωγία των παιδιών και την χαλάρωση των γονιών. Επίσης, εκεί θα συναντήσετε και τον αληθινό Άι Βασίλη, κατευθείαν απ’ το χωριό του στα βάθη της Φινλανδίας.
Τιμές εισιτηρίων: το ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια κοστίζει 9 ευρώ για γονείς, 15 ευρώ για παιδιά ενώ ισχύουν ειδικές τιμές για ανέργους και πολύτεκνους.

Για ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και εκτός Αθήνας, κάντε μια επίσκεψη στις φίλες μας στο mama356.gr.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v