Με πηγή έμπνευσης το… «Μαζί»!

Το 2 Μαζί, το κουκλίστικο εστιατόριο του κέντρου, μας επιφυλάσσει μια άκρως… γλυκιά έκπληξη στο μενού του.
Με πηγή έμπνευσης το… «Μαζί»!
Σε ένα νεοκλασικό του 19ου αιώνα, στην καρδιά της Πόλης, το «Eγώ» δίνει τη θέση του στο «Μαζί» και η χαρά της παρέας, της ομάδας και της συνεργασίας δημιουργούν το πιο… «γευστικό» σκηνικό.

O κουκλίστικος χώρος του 2 Μαζί, με τη λιτή και πολυτελή διακόσμηση δημιουργούν μία φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα που αποπνέει πραγματική αρχοντιά. Ο μοναδικός εσωτερικός του χώρος, κυριαρχείται από άνετους κόκκινους καναπέδες ενώ δε λείπουν και οι αρτιστίκ λεπτομέρειες που κοσμούν περίτεχνα τον πέτρινο τοίχο. Η αυλή του εστιατορίου θυμίζει κάτι από παλιά Αθήνα, αφού με τον όμορφο κήπο, τις φερ φορζέ καρέκλες και τα φαναράκια μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή.

Με τον Ηλία Γώγο στο «τιμόνι», το 2 Μαζί μάς ξυπνάει μνήμες και γεύσεις γνώριμες, εμπνευσμένες από μία εποχή που η παρέα ήταν η σημαντικότερη αξία της ζωής. Τα παιχνίδια γευστικών πειραματισμών, με πηγή έμπνευσης ό,τι πιο εκλεκτό παράγει ο τόπος μας, εκτινάσσουν τη γαστρονομική μας απόλαυση σε κάθε επίσκεψη. Κρεατικά, ψάρια, χειροποίητα ζυμαρικά και πίτες «παντρεύονται» με βότανα, αρωματικά, λουλούδια και delicatessen μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας στους επισκέπτες μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες. Φύλλα μουστάρδας από την Κρήτη, ξινήθρα, σαλικόρν, κρέατα από διάφορες περιοχές (όπως, για παράδειγμα, τη Σχοινούσα), λουκάνικο κατσικίσιο από τη Δράμα, τυριά και Μακεδονικός Χαλβάς από το βορρά, λάδι από τη Μεσσηνία, καπουτσίνο και πουράτζα από την Κρήτη, είναι κάποια μόνο από τα υλικά που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν συνταγές τόσο οικείες και ταυτόχρονα, τόσο ιδιαίτερες.

Το επιδόρπιο αποτελεί ακόμα μία απόδειξη του δημιουργικού ταλέντου του chef, που αποδεικνύει τη μαεστρία του ακόμα και στους πιο απαιτητικούς συνδυασμούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Τάρτα με Μακεδονικό Χαλβά, mousse σοκολάτας και sauce μανταρίνι που θα μπορείτε να δοκιμάσετε στο εστιατόριο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Το Γλυκό Που Κάνει Καλό, γνωστό για την πλούσια και αυθεντική του γεύση, θα «φιλοξενείται» στο μενού του 2 Μαζί προσφέροντας στο αθηναϊκό κοινό μια νέα γαστρονομική εμπειρία.

Ανακαλύψτε τα «κρυμμένα» μυστικά της δημιουργικής κουζίνας κι ελάτε να θυμηθούμε «Μαζί» ποιες είναι οι σημαντικές αξίες της ζωής!

Διεύθυνση: Νίκης 48, Αθήνα 105 58

Τηλέφωνο: 2103222839

http://www.2mazi.gr/
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v