Havana Cocteles: Τα T.G.I. Friday’s® μας ταξιδεύουν στην Κούβα

Τα T.G.I. Friday’s® και το Havana Club ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν τρία ολόφρεσκα κοκτέιλ που περικλείουν όλες τις μυρωδιές και τις γεύσεις του χειμώνα, για να τα απολαύσουμε σε ρυθμούς… κουβανέζικης διάθεσης.
Havana Cocteles: Τα T.G.I. Friday’s® μας ταξιδεύουν στην Κούβα
Αυτό το χειμώνα τα T.G.I. Friday’s® εμπνεύστηκαν από τη γευστική πολυπλοκότητα του μίγματος παλαιωμένων ρουμιών που απαρτίζουν το Havana Club Añejo Reserva και την ασυναγώνιστη αίσθηση ποιότητας του Havana Club 3 Años και δημιούργησαν τρεις μοναδικούς συνδυασμούς με αρώματα και γεύσεις φρούτων. Σας παρουσιάζουμε τα νέα cocktails Havana Passionate, Havana Cuban Spirit και Havana Blackberry που θα σας ταξιδέψουν στους ρυθμούς της Κουβανέζικης διάθεσης.

Ξεκινήσετε το γεύμα σας με το ανάλαφρο Havana Passionate. Οι αρωματικές νότες βανίλιας και σοκολάτας του Havana Club Añejo 3 Años, που αποτελεί τη βάση του cocktail, δένουν αρμονικά με το σιρόπι passionfruit και τα φρέσκα φύλλα μέντας. Η συνταγή ολοκληρώνεται ιδανικά με χυμό μήλου και cranberry, δίνοντας μια φρουτώδη γεύση.

Το Havana Cuban Spirit αποτελεί ένα άκρως χειμωνιάτικο cocktail, με γλυκές γεύσεις και συστατικά όπως το λικέρ φουντουκιού το οποίο δένει αρμονικά με τις αρωματικές νότες του Havana Club Añejo 3 Años. Το σιρόπι φουντουκιού μαζί με το χυμό πορτοκαλιού προσδίδουν την απαραίτητη ένταση και απογειώνουν τη γεύση του.

Το τρίτο cocktail με βάση το Havana Club Añejo Reserva είναι το Havana Blackberry. Βαθυκόκκινο και γλυκόξινο που προκύπτει από τα αρώματα κακάο, καφέ, καπνού και μπαχαρικών του Havana Club Añejo Reserva συνδυασμένα άψογα με τη μαρμέλαδα βατόμουρου, το Crème de Cassis και το χυμό μήλου.

Απολαύστε τις νέες γεύσεις των Havana Cocteles, The T.G.I. Friday’s® Edition από τους πιο έμπειρους bartenders, συνδυάζοντάς τα με τις αγαπημένες σας γεύσεις. Με κάθε αγορά ενός cocktail, τα T.G.I. Friday’s® σας δίνουν δώρο ένα συλλεκτικό ποτήρι του Havana Club από ανακυκλωμένο μπουκάλι.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v