La Locanda Italiana: Κερδίστε γεύμα στο Πεντελικόν

Το εστιατόριο La Locanda Italiana, του ξενοδοχείου Πεντελικόν, προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του In2life, ένα υπέροχο γεύμα για δύο άτομα δια χειρός του chef Βαγγέλη Τσιμένη. Δηλώστε τώρα συμμετοχή στον διαγωνισμό.
La Locanda Italiana: Κερδίστε γεύμα στο Πεντελικόν
Κάντε Like! στην σελίδα στο  Facebook του Ξενοδοχείου Πεντελικόν , στην συνέχεια δηλώστε συμμετοχή μέσω της Φόρμας Διαγωνισμού , και μπείτε στην κλήρωση για ένα υπέροχο ιταλικό γεύμα στο La Locanda Italiana.

Το All Day Restaurant La Locanda Italiana που στεγάζεται μέσα στο Ξενοδοχείο Πεντελικόν προσφέρει πλούσια αυθεντική ιταλική κουζίνα που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες με την έμπνευση και την φαντασία του chef Βαγγέλη Τσιμένη!

Ο χώρος του εστιατορίου La Locanda Italiana δίνει τη μοναδική δυνατότητα για επαγγελματικές συναντήσεις ή και οικογενειακά γεύματα όπου μπορείτε να απολαύσετε την προσιτή πολυτέλεια που αντικατοπτρίζει την αισθητική του ξενοδοχείου Πεντελικόν.

Το La Locanda Italiana σας περιμένει να σας ταξιδέψει καθημερινά στον καταπράσινο κήπο του Ξενοδοχείου Πεντελικόν από την Κηφισιά μέχρι… την Τοσκάνη με ευφάνταστες ιταλικές συνταγές σε πολύ προσιτές τιμές!

Ξενοδοχείο Πεντελικόν
La Locanda Italiana
Δηληγιάννη 66, Κηφισιά 145 62
Τηλ. κρατήσεων: 210 62 30 650 - 6
Δωρεάν Parking
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v