Ρεβεγιόν delivery έχεις δοκιμάσει;

Βαριέσαι να μπλέξεις με ετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι; Αυτά τα εστιατόρια στο φέρνουν… delivery στην πόρτα σου και λύνουν χέρια.
Ρεβεγιόν delivery έχεις δοκιμάσει;

του Νικόλα Γεωργιακώδη

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι κάπως πιο ελεύθερα σε σχέση με πέρσι, όμως αν είσαι από εκείνους που… καλόμαθαν με το delivery, τότε σε ενημερώνουμε πώς και φέτος τα εστιατόρια ετοιμάζουν γιορτινά μενού και στα φέρνουν στην πόρτα σου.

Ψήθηκες; Δες παρακάτω μερικά εστιατόρια που ετοιμάζουν για σένα λαχταριστές γεύσεις για εκείνες τις ημέρες, και φρόντισε να επικοινωνήσεις άμεσα τηλεφωνικά για να κάνεις την παραγγελία σου, μιας και των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν… παραγγέλνουν. 

Βάθης
Παραγγελίες στο τηλ: 21 0620 4834

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by PAK SISTERS (@pak.sisters)

Η αγαπημένη παραδοσιακή ταβέρνα της Κηφισιάς, με τα εκλεκτά κρέατα και τα πεντανόστιμα μαγειρευτά, ετοιμάζει ένα εορταστικό μενού αντάξιο της νόστιμης φήμης της και το φέρνει σπίτι, με τηλεφωνική προπαραγγελία. Περιλαμβάνει λαχταριστά πιάτα όπως λαχανοντολμάδες με γέμιση μοσχαρίσιου κιμά, ρύζι και μυρωδικά, κοκορετσάκι φούρνου με πατάτες φούρνου, λουκάνικο χωριάτικο με πράσσο, γαλοπούλα γεμιστή στο φούρνο με ρύζι, κουκουνάρι, σταφίδα, καρύδι, κάστανα και κιμά, αρνάκι φρικασέ αυγολέμονο, Χουνκιαρ Μπεγεντί, με πουρέ καλοκαπνισμενης μελιτζάνας με μοσχαράκι κοκκινιστό (χτένι) και άλλα τέτοια ωραία. Οι τιμές των πιάτων κυμαίνονται στα 6-13€. 

Grandpa Trattoria
Γεωρ. Ολυμπίου 8, Κουκάκι, τηλ: 21 0923 0656
Παραγγελίες Wolt – Efood 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @grandpa_trattoria


Σερβίρει εξαιρετική πίτσα και ζυμαρικά στο Κουκάκι, και για τις ημέρες των εορτών έχει ετοιμάσει ένα ειδικό και νοστιμότατο μενού, το οποίο μπορούμε να παραγγείλουμε και σπίτι. Στην Grandpa Trattoria, το μενού των Χριστουγέννων περιλαμβάνει σούπα βελουτέ μανιταριών, με λάδι λευκής τρούφας, κροστίνι και φρέσκο θυμάρι, πλατώ επιλεγμένων τυριών και αλλαντικών με σπιτική μαρμελάδα, πράσινη σαλάτα με λωτό, ρόδι και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, ενώ στα κυρίως θα βρεις μια ωραιότατη φραγκόκοτα με παπαρδέλες και σελινόριζα και pizza με γαλοπούλα, ραγού κιμά, κουκουνάρι, δαμάσκηνο, μοτσαρέλα και ρόκα. Γλυκός επίλογος, ένα namelaka με σοκολάτα γάλακτος Valrhona, crumble μελομακάρονου και κόκκινα φρούτα. Η τιμή του μενού στα 35€/ άτομο.

Μπουκιά και Συγχώριο
Σολωμού, Νέο Ψυχικό, τηλ: 21 1411 4040 και Λεωφ. Κηφισίας 361, Κηφισιά, τηλ: 21 0800 0110
Παραγγελίες εδώ



Η αγαπημένη αλυσίδα μαγειρευτών του Ηλία Μαμαλάκη στα βόρεια Προάστια, μας καλομαθαίνει σε κάθε γιορτινή περίοδο με πληθώρα επιλογών μαμαδίσιας κουζίνας. Και φέτος, έχει ετοιμάσει ένα ωραιότατο α λα καρτ μενού, το οποίο στέλνει στο σπίτι και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τρυφερές σαλάτες για δύο άτομα ή σε μπολ για 12-15 άτομα, τάρτες 8 ατόμων με γλυκιά κολοκύθα, ή με κιμά και πράσο ή με μανιτάρια και μπεσαμέλ, σούπες βελουτέ μα λαχανικά ή μανιτάρια, τρυφερό μοσχαράκι νουά σε φέτες κρασάτο, φιλέτο γαλοπούλας με γέμιση μαριναρισμένο σε κόκκινο κρασί, ολόκληρο κοτόπουλο ρολό για 6-7 άτομα και άλλα τέτοια ωραία. Υπολόγισε περί τα 15-20€ το άτομο. Δες αναλυτικά εδώ

Κιουζίν
Λυκαβηττού 16, Κολωνάκι, τηλ: 21 0364 7407
Παραγγελίες από εδώ



Το εστιατόριο στο Κολωνάκι, ανεβάζει ταχύτητες και ετοιμάζει ένα εκλεκτό μενού για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, που τιμά την ελληνική κουζίνα και παράδοση. Περιλαμβάνει σούπα βελουτέ κολοκύθας αρωματισμένη με λάδι από σχοινόπρασο, και τσιπς από προσούτο Ευρυτανίας, καταϊφένια κροκέτα πατάτας με τραγανό μπέϊκον και πικάντικη σάλτσα ντομάτας, πράσινη σαλάτα με ρόδι, ρόκα, φιλέτο πορτοκαλιού και κατσικίσιο τυρί, επιλογή από κυρίως με τραγανό φιλέτο πάπιας με πουρέ από καρότο και αρνίσιο κότσι μπρεζέ με κόκκινο κρασί και δενδρολίβανο, και τσίζκεικ με κόκκινα φρούτα. Το κόστος του στα 40€/ άτομο.


Μαύρο Πρόβατο
Μελίσσια και Παγκράτι, τηλ: 21 0722 3466
Παραγγελία από εδώ

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by To Mavro Provato (@tomavroprovato)



Το Μαύρο Πρόβατο σε Παγκράτι και Μελίσσια βάζει τα… κόκκινά του, και παραμένει ανοικτό όλες τις ημέρες των εορτών, έχοντας ετοιμάσει ένα ωραιότατο και πληθωρικό μενού. Στα ορεκτικά θα βρεις λαχανοντολμάδες αυγολέμονο, κριθαρότο με κάστανα και τάρτα με δαμάσκηνα, κατσικίσιο τυρί chevre και προσούτο (8 άτομα), διαφόρων ειδών γιορτινές σαλάτες με ανάμεικτα λαχανικά και τυριά, και στα κυρίως χοιρινό κότσι μπρεζέ με πορτοκάλι και μπαχαρικά, μοσχαρίσια παϊδάκια με αποξηραμένα φρούτα, γουρουνόπουλο ψητό με πουρέ πατάτας, και ρολό κοτόπουλο με μπέικον, γκούντα και πιπεριές. Οι τιμές κατά άτομο στα 15-18€. Δες αναλυτικά το μενού και τις τιμές εδώ.  

Άμα Λάχει 
Καλλιδρομίου 69, τηλ: 21 0384 5978
Παραγγελίες από εδώ



Το αγαπημένο μεζεδοπωλείο των Εξαρχείων δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το μενού του μιλά από μόνο του και έχει να πει νόστιμες ιστορίες. Για τις ημέρες των γιορτών, ετοιμάζει μοσχαρίσια μάγουλα γάστρας με σάλτσα από ημίγλυκο κρασί Τυρνάβου και πουρέ πατάτας, πάπια με σάλτσα πορτοκαλιού και αρωματικό άγριο ρύζι με ρόδι, αγριόχοιρο ραγού, κόκορα κρασάτο με εστραγκόν συνοδευόμενο με μανιτάρια, παπαρδέλες Αρκαδίας και μυζήθρα Μεσσηνίας, σούπα κρέμας μανιταριών με μανούρα Σίφνου, φάβα «παντρεμένη» με καραμελωμένο κρεμμύδι, και πολλά ακόμα που μπορείς να δεις στον κατάλογο εδώ. Τιμε΄ς κατ' άτομο στα 15€ περίπου. 

Μικρασιατικό Μεζεδοπωλείο
Προύσης 12, Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ: 21 0251 0007
Παραγγελίες και από εδώ



Θες ρεβεγιόν με άρωμα από Μικρά Ασία; Κανένα πρόβλημα, θα το βρεις στον κατάλογο του Μικρασιατικού Μεζεδοπωλείου, το οποίο ειδικά για τα Χριστούγεννα ετοίμασε ένα πλούσιο μενού με γιορτινή σαλάτα με σπανάκι, πορτοκάλι, ρόδι, ρόκα, καρύδια, κράνμπερι και σάλτσα εσπεριδοειδών, λαχανοντολμάδες με σως γιαουρτιού και σταγόνες κόκκινης σάλτσα, ιτσλί κιοφτέ ήτοι πλιγουροκεφτέδες γεμιστούς με μοσχαρίσιο κιμά, παστουρμαδόπιτα, παντζαροσαλάτα, αγριογούρουνο κοκκινιστό με δαμάσκηνα και πιλάφι, φιλέτο μπούτι γαλοπούλας μελωμένο, σουτζουκάκια σμυρνέικα, φιλετάκια χοιρινού και κοτόπουλου στα κάρβουνα και καζάν ντιπί. Το κόστος ανέρχεται στα 25€ ανά άτομο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v