Αυτά τα ψαράδικα σου ψήνουν το ψάρι με την καλή έννοια

Βγάζουν από τον πάγκο τους ολόφρεσκο ψαράκι, το ψήνουν στη σχάρα ή το τηγάνι και το φέρνουν σπίτι. Τι άλλο να ζητήσουμε;
Αυτά τα ψαράδικα σου ψήνουν το ψάρι με την καλή έννοια

Οι ψαρο-γνώστες λένε πως ο ιδανικός συνδυασμός είναι να καταφέρεις να βρεις φρέσκο ψάρι και να πετύχεις το σωστό ψήσιμο. Συμφωνούμε, αλλά μαζί με το ψήσιμο έρχεται και η μυρωδιά του στο σπίτι, πράγμα που για κάποιους  μπορεί να είναι ενοχλητικό.

Ε λοιπόν, κανένα πρόβλημα, μιας και τα παρακάτω ψαράδικα πετυχαίνουν και τα δύο… με ένα σπάρο και μας γλιτώνουν από την ταλαιπωρία και τις μυρωδιές.

Ψάααααααριιιιι…. !



Θάλασσα

Posted by Thalassa Fish & Grill S.A. on Wednesday, March 25, 2020



Σε εννέα σημεία σε όλη την Αττική, η Θάλασσα προμηθεύεται καθημερινά και ψήνει φρέσκο ψαράκι με χρέωση 2€ επιπλέον το κιλό και συμπληρώνει το μενού της με νοστιμότατα πιάτα ημέρας, όπως κριθαρότο με θαλασσινά, γαριδομακαρονάδα, μπακαλιάρο, σκορδαλιά, αραβική πίτα με τόνο, κακαβιά κ.α. Στα φρέσκα ψάρια θα βρείτε τσιπούρα ψητή (6,50€), σαρδέλα ψητή (5€), γαύρο τηγανιτό (5€), φιλέτο λαυράκι με λαχανικά (10€) και πολλές ακόμα γεύσεις θάλασσας που ανανεώνονται καθημερινά.

Aιγαίον
Πλ. Ελευθερίας 3, Κορυδαλλός, τηλ: 21 0496 4001

Φρέσκα ψητά ψάρια🐟 & λαχανικά🌶️ από το #Αιγαίον! Ο 𝐧𝐨𝟏​ τρόπος για να φροντίσεις τη γραμμή σου τώρα που πλησιάζει το...

Posted by Αιγαίον φρέσκο ψάρι & ψητό on Tuesday, May 12, 2020



Σπαρταράει στην πλατεία του Κορυδαλλού και στέλνει στις γύρω περιοχές φρέσκο ψάρι ψημένο (συν 3,5€/κιλό) αλλά και λοιπές θαλασσινές νοστιμιές. Στο μενού του Αιγαίον βρίσκουμε ψητή τσιπούρα με γαρνιτούρα της επιλογής μας (7,5€), ψητό λαβράκι (8,90€), αλλά και πολλά ακόμα ψάρια ημέρας όπως φαγκρί, κολιό, μπακαλιάρο, ζαργάνα, παλαμίδα, γαλέο, μελανούρι, σκαθάρι κτλ. Νοστιμότατες σαλάτες όπως χόρτα εποχής (3,49€), παντζάρια (3,49€) και ταμπουλέ (3,90), και ορεκτικά όπως μύδια σαγανάκι, τηγανιτά κολοκυθάκια, σαγανάκι κ.α., συμπληρώνουν το πληθωρικό μενού. Το κατάστημα θα ανοίξει αρχές Ιουνίου.

Δια θαλάσσης
Κώστα Βάρναλη 12, Χαλάνδρι, τηλ: 21 0680 0809

Posted by Δια θαλάσσης on Wednesday, April 1, 2020


Παραλαμβάνουν καθημερινά φρέσκο ψάρι στο ιχθυοπωλείο τους, το οποίο σερβίρουν στο εστιατόριο και στέλνουν με ντελίβερι στα πέριξ, με τις επιλογές να περιλαμβάνουν συναγρίδες, φαγκριά, μαγιάτικα και μπαρμπουνάκια μεταξύ άλλων. Στο fixed μενού βρίσκουμε λαβράκι ψητό ολόκληρο (9€), λαβράκι φιλέτο με γαρνιτούρα (9,50€), τσιπούρα φιλέτο (9€), σολομό μερίδα με γαρνιτούρα (9,50€), σαρδέλα ψητή φιλέτο με γαρνιτούρα (7,50€), φιλέτο μυλοκόπι (12€) και φρέσκο θράψαλο ψητό (12€), μεταξύ άλλων. Εννοείται έχουν και σαλάτες αλλά και κλασικά θαλασσινά ορεκτικά. Πόσο πάει το ψήσιμο εδώ;

Κρέτσης fresh & grill

Καλημέρα και καλό μήνα!
Σας περιμένουμε αύριο στα καταστήματά μας να δοκιμάσετε και το μενού μας!🐳🐬🐟🐠🐋🦈🐙

Posted by Κρετσης fresh & grill on Saturday, February 29, 2020


Σε δύο σημεία, Νίκαια και Κερατσίνι, τα ιχθυοπωλεία Κρέτση παραλαμβάνουν και ψήνουν το ψάρι της αρεσκείας σας με χρέωση 2,50€/ κιλό, ενώ ετοιμάζουν καθημερινά νοστιμιές όπως ψαρόσουπα (5€), μυδοπίλαφο (5€), ψάρι πλακί στον φούρνο (5€), σαρδέλα φούρνου (4€), και ορεκτικά κατόπιν παραγγελίας όπως καλαμαράκια τηγανιτά (6€), μύδια αχνιστά (4€), γαρίδες σαγανάκι (7€), κριθαρότο με γαρίδες (6€) και γαριδομακαρονάδα με σπαγγέτι ή πέννες (8€).

Ψητό Ιχθύος
Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 36, Ηλιούπολη, τηλ: 210 9957997

Posted by Ψητο-Ιχθυος on Friday, April 24, 2020



Η οικογενειακή ψαροταβέρνα – στέκι για τους ψαροφαγάδες της Ηλιούπολης ψήνει καθημερινά πλην Δευτέρας φρέσκο ψάρι και το παραδίδει σπίτι με κόστος 2,40€/κιλό. Στο μενού του βρίσκουμε τσιπούρα, στήρα, φαγκρί, γαύρο, συναγρίδα, καλαμάρι, θράψαλο, σολωμό, τόνο, μπακαλιαράκια και άλλα τέτοια ωραία, και κάποια πιάτα ημέρας όπως χταπόδι στιφάδο (6,80€), σουπιές με σπανάκι (6€), κριθαρότο θαλασσινών (6€), ρύζι τηγανιτό με γαρίδες (6€), γαριδομακαρονάδα (6,80€) και σολομό μπριάμ (6,80€).

Ψψψαράκι!
Κουκλουτζά 3 & Υμηττού 52, Καισαριανή, τηλ: 2155012345 

Στο κατάστημά μας θα βρείτε ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά άριστης ποιότητας, στις καλύτερες τιμές. Τα βλέπετε, τα...

Posted by ΨΨΨαράκι on Tuesday, October 1, 2019



Το ιχθυοπωλείο της Καισαριανής ψήνει και τηγανίζει ό,τι επιλέξετε από τα ψάρια και τα θαλασσινά που διαθέτει στο e-shop του. Ενδεικτικά αναφέρουμε τσιπούρα πελαγίσια ψητή στη σχάρα (13,90€), λαβράκι πελαγίσιο στη σχάρα (13,90€), γαρίδες ψητές (9,90€) και φαγκρί μικρό στη σχάρα 8,90€). Το μενού συμπληρώνουν μεζεδάκια «για ξεκίνημα» όπως καρπάτσιο τσιπούρας (7,90€), γαύρος μαρινάτος (4,90€) και πατατοσαλάτα με καβούρι (4,90€).

Θάλαττα
Δωδεκανήσου 59, Άλιμος, τηλ: 2109933687

Posted by Θάλαττα on Friday, October 14, 2016



Στο ιχθυοπωλείο τους στον Άλιμο, θα βρείτε φρέσκα ψάρια κάθε είδους από ψαράδες στην Κάλυμνο τα οποία μπορούν να σας ψήσουν/τηγανίσουν με €2,5/κιλό. Το μενού του περιλαμβάνει τσιπούρες ψητές ιχθυοτροφείου (6€), τηγανιτό γαύρο (3€), λαυράκι ιχθυοτροφείου (7€), σαρδέλα ψητή (3€), φαγκρί ιχθυοτροφείου (9€), μπαρμπουνάκι τηγανιτό (7€), ψητό σολομό σχάρας (7€), αλλά και ριζότο με γαρίδες (7€), γαριδομακαρονάδα (7€), χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι (6€), καλαμάρι με κριθαράκι (6€) και νοστιμότατη ψαρόσουπα (5€).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v