Τα light γλυκά που επιτρέπονται

Είναι νόστιμα, σοκολατένια, πεντανοστιμα όμως όχι αμαρτωλά. Γλυκά χωρίς (πολλές) θερμίδες και σε ποια ζαχαροπλαστεία θα τα βρούμε.
Τα light γλυκά που επιτρέπονται

Προσέχετε τη διατροφή σας εν όψει καλοκαιριού – και όχι μόνο;

Θέλετε να κόψετε θερμίδες από την ημέρα σας, χωρίς να στερειθείτε τη γλυκιά γεύση μιας βελούδινης μους σοκολάτας;

Έχετε διαβήτη;

Έχουμε καλά... νέα.

Ζαχαροπλαστεία στην Αθήνα και αλλού ικανοποιούν την γλυκιά μας ανάγκη με εκλεκτά εδέσματα τα οποία δεν σας επιβαρύνουν με – πολλές – θερμίδες.

Χρησιμοποιώντας γλυκαντικές ουσίες όπως η στέβια, δημιουργούν φρέσκα και πεντανόστιμα γλυκά… χωρίς πολλές τύψεις. Σπεύσατε να δοκιμάσετε, έχοντας όμως κατά νου ότι είναι, μεν, «ελαφριά» γλυκά, έχουν όμως και αυτά θερμίδες.

Γι’ αυτό, με μέτρο!

Smart Sweets
Παπανικολή 108, Χαλάνδρι, τηλ: 2106848002



Η ζάχαρη είναι απούσα από αυτό το ζαχαροπλαστείο του Χαλανδρίου, το οποίο παρασκευάζει όλα τα νόστιμα γλυκά του αποκλειστικά με το γλυκαντικό στέβια. Η ποικιλία μεγάλη: από σοκολατίνες, τάρτες, μπισκότα και παγωτό μέχρι γαλακτομπούρεκο και ρυζόγαλο. Εδώ θα βρείτε και  γλυκά χωρίς γλουτένη και χωρίς λακτόζη.

Slim Bites
(δείτε τα καταστήματα εδώ



Σε Ψυχικό, Ν. Ερυθραία, Γλυφάδα και Βριλήσια, τα Slim Bites ετοιμάζουν καθημερινά γλυκά με στέβια, χωρίς γλουτένη και λακτόζη. Από τις βιτρίνες τους θα επιλέξετε πεντανόστιμα καλούδια όπως σοκολατίνες, κέικ, μπισκότα, σοκολατάκια, χειροποίητες μαρμελάδες, πάστες, τούρτες και φρέσκο παγωτό.

Φύσις
Λ. Μεσογείων 450, Αγ. Παρασκευή, τηλ: 210 6090740



Τιμούν τη βιολογική πρώτη ύλη και φτιάχνουν πεντανόστιμα γλυκά ελαφριά και γευστικά, με ελάχιστη ή καθόλου προσθήκη ζάχαρης. Κορμός σε τέσσερις εκδοχές - προφιτερόλ, κάστανο, μους βανίλιας με κρέμα σοκολάτας, και μους λευκής σοκολάτας με πραλίνα και ταχίνι – πάστα με τραγανό μπισκότο, cookies με ταχίνι και κέικ με σοολάτα υγείας με χυμό αγαύης συγκαταλέγονται στις πιο νόστιμες επιλογές εδώ.

Fresh 
(δείτε τα καταστήματα εδώ)



Σταθερή αξία για κολασμένες αμαρτίες με ζάχαρη, αλλά και χωρίς ζάχαρη τα ζαχαροπλαστεία Fresh μας κακομαθαίνουν ανανεώνοντας συχνά τις επιλογές χωρίς τύψεις. Αυτήν την περίοδο μπορούμε να προμηθευτούμε μαρμελάδα φράουλα, σοκολατάκια χειροποίητα, μους σοκολάτας, τιραμισού, χυμούς, παγωτά φρέσκα σε γεύσεις σοκολάτα ή κρέμα, αλλά και συσκευασμένα με σορμπέ ή μάνγκο, φράουλα ή λεμόνι.

Tsirou Sweet Creations
(δείτε εδώ τα καταστήματα) 



Οι γλυκές δημιουργίες των ζαχαροπλαστείων Τσίρου δεν είναι μόνο ζαχαρούχες. Στις βιτρίνες τους θα βρούμε μους σοκολάτα βελγίου, γάλακτος και λευκής, choux σοκολάτας, σφηνάκια προφιτερόλ, πάστα σοκολατίνα, οικογενειακά μπολ, τούρτες αλλά και μεγάλη ποικιλία από σοκολατάκια και πραλίνες παραγωγής τους, με στέβια ή μαλτιτόλη.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v